DaLo Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Fantasticky rychlý a bezproblémový obchod, díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Velmi příjemný kupující, rychlá domluva, pro hodinky si přijel kus světa, omrknul, zaplatil, poklábosil a mazal. Můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 hodně tichý člen s 0 příspěvky, tak jsem do toho šel trochu s obavami, ale mohu jen a jen doporučit. Rychlá domluva, okamžitá platba a k tomu příjemné 2 hodiny strávené kecáním o hodinkách. Za mě tedy 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Velmi sympatický člen. Bleskurychlá platba a pohodové jednání. Děkuji Zbyňku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Rychlá domluva a blesková platba. Doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 JIž druhý obchod s tímto členem - opět rychlá domluva a platba, děkuji a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Sympaticky kupujuci, bezproblemova komunikacia (skor ja som ho zdrzoval ), okamzita platba, dakujem a odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Kupoval jsem od něj hodinky - nikdy předtím jsme se neviděli, jediný kontakt byl zde přes fórum. Přesto mi nabídl, že hodinky v ceně několika desítek tisíc pošle, ať si je prohlédnu a pak se rozhodnu jestli si je nechám (a zaplatím) nebo pošlu zpět.To vše s rychlou domluvou a provedením.Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se