DaLo Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Fantasticky rychlý a bezproblémový obchod, díky moc!
Kostra Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Velmi příjemný kupující, rychlá domluva, pro hodinky si přijel kus světa, omrknul, zaplatil, poklábosil a mazal. Můžu doporučit
Mikkes Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 hodně tichý člen s 0 příspěvky, tak jsem do toho šel trochu s obavami, ale mohu jen a jen doporučit. Rychlá domluva, okamžitá platba a k tomu příjemné 2 hodiny strávené kecáním o hodinkách. Za mě tedy 1*
VintageLover Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Velmi sympatický člen. Bleskurychlá platba a pohodové jednání. Děkuji Zbyňku.
Ondrej71 Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Rychlá domluva a blesková platba. Doporučuji !
Ondrej71 Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 JIž druhý obchod s tímto členem - opět rychlá domluva a platba, děkuji a doporučuji!
Toams Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Sympaticky kupujuci, bezproblemova komunikacia (skor ja som ho zdrzoval ), okamzita platba, dakujem a odporucam.
PEtrS Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 Kupoval jsem od něj hodinky - nikdy předtím jsme se neviděli, jediný kontakt byl zde přes fórum. Přesto mi nabídl, že hodinky v ceně několika desítek tisíc pošle, ať si je prohlédnu a pak se rozhodnu jestli si je nechám (a zaplatím) nebo pošlu zpět.To vše s rychlou domluvou a provedením.Ještě jednou díky.
Recommended Posts