Sedlin Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Oč jsou krásnější o to smutnější příběh je doprovází.Patřím mezi pár šťastlivců, kteří v době preorder těchto hodinek z nějakých důvodů, ať chtěných či nikoli, nekoupili. Já naštěstí neměl love. Snad tímto vláknem nezasmuším ještě více už tak smutné členy, kteří zaplatili a stále, osobně doufám, že ne marně, čekají.Trochu jsem si s novými hodinkami zablbnul s foťákem. Jelikož jsou bronzové jsou na fotkách chronologicky pořizovaných zřetelně vidět stádia patiny (samozřejmě jsem jí notně pomáhal) a nakonec přeleštění a zbytky patiny jen v zubech a indexech lunety.
furo Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 pekné fotky a olivier super..ja patrím k tým smoliarom ktorí prišli o prachy ale hodinky sa mi stále velmi páčia
ggrand Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Krásné hodinky a musím říct, že tyto fotky jsou jedny z nej, co jsem na netu viděl. Díky za podělení se.
Sedlin Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 V 14. 11. 2013 v 21:15, furo napsal: pekné fotky a olivier super..ja patrím k tým smoliarom ktorí prišli o prachy ale hodinky sa mi stále velmi páčia na tebe jsem právě myslel, když jsem psal o zasmušilých členech. Přeju, ať se to brzy vyvrbí ku spokojenosti V 14. 11. 2013 v 21:26, ggrand napsal: Krásné hodinky a musím říct, že tyto fotky jsou jedny z nej, co jsem na netu viděl. Díky za podělení se.Díky, měl jsem štěstí na světlo
Blinker Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Fotky sú TOP, tá v potoku s tečúcou vodou ma dostala - s tou môžeš ísť rovno do kalendára. Hodinky sú pre mňa aj napriek príbehu, ktorý ich sprevádza, naozaj, jedny z najkrajších bronzoviek v ponuke. Tak teda želám, nech je im u teba dobre a nech si aj ty s nimi dlho spokojný. A viac fotiek samozrejme
FraK Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Nádherný fotky nádherných hodinek. Ten bronz je totálně cool! Gratuluji
mclusky Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Doprčic, já se na to nemůžu koukat. Tohle jsou fakt jedny z nejhezčích hodinek jaké jsem kdy viděl. A hlavně za tu cenu, za kterou se "prodávají". Strašně mě štve, že to ten frajer, co je vyrábí, takhle všechno zmastil, protože designově je to doopravdy paráda. Já vím, že závidět se nemá, ale v tomhle případě si fakt nedokážu pomoct
financ Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Ti děkuju, tu sponu musím mít taky.Jdu shánět kus bronzu
Duri86 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Začínam milovat bronz <3fotky dokonalé!!! hodinky perfektné aj remene sú všetky 1A
nastycrew52 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 tak na tom kanvasu nemaji vubec chybu! apropo uzasny fotky
vrcan Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 po 300 rokoch som spat a budem trosku aktivnejsi snad Olivier stale funguje, posledne dni jeden ci dvaja "reportovali" na WUS ze dostali svoje.... kazdopadne je to ale nonsens... pridam par fotiek, este ked boli nove, dnes uz su pekne tmave a taku tmavu farbu si drzia. Sorry za plevelenie vlakna Na poslednej fotke s dnesnym novym prirastkom (helberg bronze) je uz patina tmava - takato je uz mesiace.... mimochodom olivier stale drzi cca +5sec mesacne....A aby bolo kvarteto kompletne, za par tyzdnov pride bronzova makara. A potom uz len rozmyslat, ktore musia z domu prec, neuzivim ich tolko...
Sedlin Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Požádal jsem moderátory o jemné pročištění tohoto vlákna a přesenutí několika posledních příspěvků zabývajících se firmou, vlastníkem atp. do vlákna OLIVIER Bronze DIVER
nividic Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Mas to skvely! Muzu te poprosit o tu 1. Fotku v plnym rozliseni do pm? Vdaka.
Sedlin Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) V 5. 1. 2014 v 21:58, nividic napsal: Mas to skvely! Muzu te poprosit o tu 1. Fotku v plnym rozliseni do pm? Vdaka.Můžeš. Co bys taky nemoh', hm?V plny palbě má 12MB, hoď do PM mail, naseru ti to tam Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem Sedlin
Kryten Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Úžasné fotky...je videt,ze jsi si s tím dál praci...;-)
Sedlin Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2014 pár obrázků po cca 10 měsících přirozenýho tlení pouzdra.Z odstínu barvy patiny je zřejmé, že se jedná o "jiný druh" bronzu, než ze kterého je dnes většina bronzových hodinek vyráběna. Nejčastěji se lze setkat s CuSn8 (tzv.námořní, námořnická bronz - má jiné složení, samozřejmě i materiálové vlastnosti (měkčí, menší korozní a kavitační odolnost, atp),a hlavně patinuje do hněda, hnědo/červena, ve výrazně kyselých prostředích do zelena.Olivier, resp. pouzdro je z hliníkového bronzu. Nejčastěji jde o slitinu Cu, Al, Fe, častěji Ni, vyjímkou není ani Mn.Hliníkový bronz je podstatně tvrdší (můj CNCák má poutavých vyprávění), když to přeženu, je takřka netečný vůci kyselým prostředím, má vysokou korozní a kavitační odolnost, atp. Důležitější však je, že patinuje díky jinému složení do černo-šeda, černo-šedo-modra, v některých odlescích v přímém světlu uvidíte i nádech fialové, či červené.Každopádně souzeno z pohledu chronomagora, je úplně buřt, z jakýho bronzu pouzdro je. Materiálový charakteristiky tady příliš významu nemaj, především je posuzována barva "hniloby"
yaras Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Sedline, ses frajer...asi taky budu muset zas po dlouhe dobe vytahnout fotak a nafotit ty svoje kukacky... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se