Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně můj fungoval taky špatně, na špatné straně domu - teď to chytá řekněme.. "průměrně".

Dejte ho co nejblíže západní stěně, víc udělat nemůžete - nejbližší vysílač je v Německu. Ale vzhledem k tomu, že té přijímané frekvenci vadí zdi fakt málo, tak to není superlék. Ale víc se dělat nedá.

Odesláno
Dneska jsem koupil tento budík http://hodinky.inshop.cz/inshop/scripts/de...l.asp?kat=RB300 ,který umožňuje být řízený rádiovým signálem. V obchodě běžel v pohodě, ale doma mi prostě nechytá signál, zkoušel jsem různá místa v bytě, ale pořád nic. Jsem z toho smutný. Poradí někdo, v čem by mohl být problém?

Zkus to v noci, kdy je éter méně zaplněný. Většina hodinek synchronizaci provádí právě v noci, protože je větší pravděpodobnost zachytit signál.

Odesláno

Zkus umístit budík blízko okna, nejlépe do okna jestli je to možné, tam by měl být signál nejsilnější.

Odesláno

děkuji všem , trochu jste mě uklidnili, a teď se ten budík by měl pokoušet sám zachytit signál anebo musím mačkat to tlačítko s anténou abych chytil signál? v manuálu není o tom nic napsáno

Zkoušel jsem ho umístit u všech oken v bytě a nic.

Odesláno

Budík by si měl zachytit signál sám, ale jen v určitou hodinu každý den (obvykle velmi brzy ráno). Mělo by to být popsáno v návodu.

No ještě to prostuduj, jestli ho máš správně nastavenej nebo vyzkoušej zda bude fungovat třeba na jinym místě než bydlíš, abys měl jistotu, že je to signálem. Případně ho můžeš vrátit s vysvětlením, že není schopný zachytit signál ve Tvém bydlišti. Jestli je prodejce solidní, měl by ho vzít zpět. Tak ať Ti to dobře dopadne.

Odesláno

Soused má hodiny řízené radiovým signálem. Pokud dochází ke změně času musí seběhnout ze 4. patra na ulici i s hodinami, tam si chytnou signál seřídí se a zas jedou. :rolleyes: Já bydlím nad ním a jeho hodiny u mě fungují bezvadně. Takže stačí maličko a jednou signál je a podruhé ne. :/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...