instant Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Ved hovorim ze to nie je nic vynimocne, ta datumka. U quartzu odezni, ale ak maju byt hodinky antimagneticke tak je jedno ci su dosledky trvale alebo docasne - nemaju byt ziadne. Quartz je na mag pole omnoho citlivejsi kaliber ako mechanika. Z principu. A u SD by som si tipol ze je to rovnake. Trisyncro regulator je vlastne vysoko presna elektromagneticka brzda, tazko si predstavit, ze by tomu nevadilo silne externe em pole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 (upraveno) Jo to máš pravdu, nemají být žádné. A se SD se shodnem. Ještě si říkám jednu věc: zatímco u mechanik se možná následky magnetizace dřív a víc projeví a lze to řešit, quartz to může sejmout úplně a nevratně. Stejně by si s tím u těch quartzů ale měli dokázat poradit, protože to po nich chci Dneska jsem si totiž tohle přečet v GS Q&A, co udělali Timeless, který tam taky pozvali na čumendu (ta jeho baba je mimochodem docela třída) http://timelessluxwatches.com/reviews/tour-grand-seiko-gs-qa/ Q: Does GS read the forums for input/criticism/ideas?A: Yes.My take: That?s something I?ve always wondered about myself. The message here for GS fans, or even GS detractors, is pretty clear: be vocal about your opinions on GS? watches, because they?re listening. A že to prej Seiko nedělá Upraveno 22. října 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Trochu hubena, ale pěkná, to jo. Jo to máš pravdu, nemají být žádné. A se SD se shodnem. Ještě si říkám jednu věc: zatímco u mechanik se možná následky magnetizace dřív a víc projeví a lze to řešit, quartz to může sejmout úplně a nevratně. Stejně by si s tím u těch quartzů ale měli dokázat poradit, protože to po nich chci Dneska jsem si totiž tohle přečet v GS Q&A, co udělali Timeless, který tam taky pozvali na čumendu (ta jeho baba je mimochodem docela třída) http://timelessluxwatches.com/reviews/tour-grand-seiko-gs-qa/ Q: Does GS read the forums for input/criticism/ideas?A: Yes.My take: That?s something I?ve always wondered about myself. The message here for GS fans, or even GS detractors, is pretty clear: be vocal about your opinions on GS? watches, because they?re listening. A že to prej Seiko nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Ještě mě k těm antimagnetům napadla jedna věc: ani mi tolik nevadí po redesignu (a vůbec se zdá, že si lidi zvykají). Sněženky a chrona jim ale (alespoň zatím) odpusit nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 to ze citaju fora je prave ten pruser. teda nie ze ich citaju, ale ze sa rozhodli plnit zelania zakaznikov ktore sa docitaju na forach. Predpokladam, ze na zaklade poziadaviek z fora rebrandovali na to strasne svabachove Grand Seiko. ja som si teda este nezvykol, naopak, usilovne hladam kusky so starym logom. A ako pozeram na forach, nijako tie nove rebrandovane kusky nevidno - ktovie preco. Znacka ktora dizajnuje svoje produkty podla toho, co chcu zakaznici na forach, je druha liga. Snad si to nejaky Masarado Jesita precita a spravne pochopi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Není to tak dávno, co mě tady někde jeden zasloužilý Seikař jemně stíral, že Seiko určitě nečte věci na fórech, aby se tím řídilo (bylo to v souvislosti s tím, že jsem v žertu napsal, že si jejich marketéři našli, že lidem vadí moc textu atd.) Nechal jsem se umravnit, poněvadž jsem si to taky nemyslel. U těch antimagnetů je to aspoň vyrovnané nápisem vespod, že bych ale radši chtěl SEIKO, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Ja by som povedal ze fora zacali citat vcelku nedavno. Rok - dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 (upraveno) Osobne by som povedal, že tak 16 mesiacov. Alebo menej. Alebo viac. Fakt neviem edit: ale chumpus by mohol vedieť, ten má kadejaké zákulisné info Upraveno 22. října 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Osobne by som povedal, že tak 16 mesiacov. Alebo menej. Alebo viac. Fakt neviem edit: ale chumpus by mohol vedieť, ten má kadejaké zákulisné infoHele nejvíc prej čtou Chronomag a pak photowatches.eu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Tak to jsme pak v klidu- do roka se vrátěj ke starejm GS nápisům a možná speciálně pro nás udělaj nový 62MASy s plastickým nápisem a japonskou krabičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Taky díky tomu nebudou muset být dva separátní Seikosrazy. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 sa tu clovek dozveda veci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Taky díky tomu nebudou muset být dva separátní Seikosrazy. Myslíš, že bude jeden centrálny? V Žaponsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Taky díky tomu nebudou muset být dva separátní Seikosrazy. Myslíš v budoucnu? Protože už teď je těch Seiko srazů víc A vždycky bylo. Myslíš, že bude jeden centrálny? V Žaponsku? Hm, to bych byl zvědavý na účast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Hm, to bych byl zvědavý na účast Nuž, je to trochu ďalej, to je pravda. Ešte hodný kus za Kočinčínou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Myslíš v budoucnu? Protože už teď je těch Seiko srazů víc A vždycky bylo.Já to myslel jinak (OK, nic světoborného), neveřejným seikosrazům zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Já to myslel jinak (OK, nic světoborného), neveřejným seikosrazům zdar!A jak? Neveřejné srazy už tu nad těmi veřejnými převažují hezkou řádku let, myšleno obecně. Nicméně udělat v utajení velký Seiko sraz v letošním rozsahu, to by snad ani nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Jo tak, tak to je jasný, když ty ale vždycky tak tajnosnubně naznačuješ, že má člověk pocit, že někde zasedá nějaká tajná lóže Jakože kdyby zase Seiko vrátilo nápis Seiko, nebyl by "důvod" pořádat dva srazy pro two separate brands. Jsem říkal, že nic světoborného. Upraveno 23. října 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Oni nemozu ani naznacovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 No, některé aktivity Seiko po rebrandingu GS opravdu rozděluje, jakkoliv je to v některých případech úsměvné. Ale na srazy nám sahat teda nebudou Tajná Seiko lóže... hmmm, to zní oficiálně, z toho by se asi musely dělat zápisy a podobný blbosti. A to už je konci večera většinou fakt nezvládáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se