Moty Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 na kolik vyšly u Tebe? Denimheads za 13k https://denimheads.cz/collections/bottoms/products/samurai-s511gx-m-17oz-slim-tapered-special Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Moty napsal: na kolik vyšly u Tebe? Denimheads za 13k https://denimheads.cz/collections/bottoms/products/samurai-s511gx-m-17oz-slim-tapered-special 513$AUD (dali mi 15% zlavu). Pozeram, ze to je bezmala 8500CZK mate to tam kapanek predrazene hoši p.s. tvoj link je na model GX-M (water - modry weft) ja mam GX-S (air - sedy weft). Ale cena je v corlection ta ista. Upraveno 17. září 2020 uživatelem vlcisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Dnešni denimhead setup, konečně byla zima na 22oz a horni 3 vrstvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Dnešni denimhead setup, konečně byla zima na 22oz a horni 3 vrstvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 před 30 minutami, Moty napsal: Dnešni denimhead setup, konečně byla zima na 22oz a horni 3 vrstvy Krasa! Ten wabash je IH kosela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Koukám, že to sem Tapa prsknul 2x bohužel není, je to Bronson z Ali, ale musím říct, že to není blbá košile IH je bunda, konkrétně IHJ-24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 13 hodinami, Moty napsal: Koukám, že to sem Tapa prsknul 2x bohužel není, je to Bronson z Ali, ale musím říct, že to není blbá košile IH je bunda, konkrétně IHJ-24 Ja mam IH a je to moja najviac nosena kosela. Akurat ju susim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Ta je paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Mister Freedom el americano, 13oz canvas...tie detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Tak ty sú bohovské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Kluci, mám od Alexe (Tailor´s Lab) 22oz, W34 ( povolily možná n aW35) ještě do července 2021 v záruce, na sobě párkrát, jsou na mě příliš heavy, kdyby někdo měl zájem ,tak SZ, díky nepraný, nemáchaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Tak něco šlo z domu, a další kousek dorazilIndigofera Copeland United Duck Canvas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Pánové prodávám dvoje Levisky 501-0162, případně bych vyměnil za nějaké těžší 34, kdyby někdo měl nevyužitý ve skříni https://forum.chronomag.cz/topic/142186-p-2x-džíny-levis-501-0162-marlon/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Pánové, již má někdo zkušenost s jeans z Ali? Poreferoval by? Pokukuji po MADEN Men’s 15oz Raw Selvedge Denim Jeans... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Zdravím ve spolek! Chtěl bych se zeptat, jestli si někdo z Vás objednává denim přímo z Japonska - Okayama Denim, nebo Denimio? Pokud ano, mohl bych požádat o podrobnější info/zkušenost, jak celý proces probíhá (doručení, clo atd.)? Dost mě to láká, protože tam mají opravdu velmi pestrý výběr skvostných kousků a cenově to je mnohdy taky trochu jinde, než v EU shopech... Děkuji za jakékoliv info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Z Japonska by neměl být problém ohledně cla a DPH: https://www.slevove.cz/clo-a-dph-z-japonska/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Wow, tak to je paráda! Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 V 15. 10. 2020 v 11:17, vlcisko napsal: Mister Freedom el americano, 13oz canvas...tie detaily Omlouvám se, ale trochu mě mate tato fotka (hlavně s ohledem na chválu detailů). Tedy levá kapsa. Záševek je zcela mimo (oproti pravé straně) a navíc je tam nějaký zdrchol na tom horním lemu. Mě by to tedy docela štvalo u kalhot této cenové kategorie (a i u výrazně levnějších) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Chlapi, já vím že to není ani RAW ani selvedge, ale tyhle džíny se mnou byly asi patnáct let. Dneska jsem je poslal do věčných lovišť.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Hele, sou to, teda byly to kalhoty s příběhem, tak co a 15 let fajn výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se