organic Odesláno 1. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 V 30. 11. 2021 v 13:20, Diamondking napsal: Pro tuhle značku mám opravdu slabost... To je nás víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Dnes pan postar potesil Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) @vlcisko Kdes brals prosim tě ty trička Entry? Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 3 hodinami, fijo napsal: @vlcisko Kdes brals prosim tě ty trička Entry? Denimio a odporucam. Pomer cena/vykon je bezkonkurencny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) @vlcisko Trička sou perfektní, ale koukám, že dělaj největší jen XL a eště ke všemu mi přijde, že ty velikosti budou obecně asi menší 2x52cm přes hrudník... To mám jako plnotuk smůlu kurva. Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Konečně u Flat Head ušili MDMA ve western verzi. Neodolal jsem. Mám červeno-černou a je to fakt ultimativní košile. Matroš utkaný na starých stavech. Lahůdka. Už se těším, až dorazí z Rivet&Hide. V "evropské" velikosti 44 byl problém sehnat. Mám poslední kus. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 2 hodinami, fijo napsal: @vlcisko Trička sou perfektní, ale koukám, že dělaj největší jen XL a eště ke všemu mi přijde, že ty velikosti budou obecně asi menší 2x52cm přes hrudník... To mám jako plnotuk smůlu kurva. Warehouse robi krasne loopwheel trika aj henley vo vacsich velikostiach, mozno su trosku drahsie, ale stoja za to. Potom este pozri merz b schwanen, jedine mimo japonska pletene loopwheel tricka/henley a ine oblecenie. Mam dvoje a su famozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 45 minutami, organic napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Konečně u Flat Head ušili MDMA ve western verzi. Neodolal jsem. Mám červeno-černou a je to fakt ultimativní košile. Matroš utkaný na starých stavech. Lahůdka. Už se těším, až dorazí z Rivet&Hide. V "evropské" velikosti 44 byl problém sehnat. Mám poslední kus. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. IH vseobecne patri medzi top topov, ale flat head je v niecom specialny. Zial na moje dlhe paprce robia prilis kratke rukavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Přesně tak. Ten matroš je jiný než IH. A možná svým způsobem i zajímavější. A rukávy budou asi krátké jako u té červenočerné co už mám snad 5 let. Ale snesitelně. Odpustím jí to. Nebo je ohrnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Nejaky fandovia klobukov? Stetson open road Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 @vlcisko Zrovna před svatkama jsem si šel open road vyzkoušet do cowboys v mánesce, ale vůbec mi ten klóbrc nepadne, je na mě dost vysokej tak jsem odešel aspoň s cenou útěchy - osmipanelkou... Jinak taham pork pie a fedoru, ale stejně si ten pro ten open road nakonec dojdu, je boží Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 4 hodinami, fijo napsal: @vlcisko Zrovna před svatkama jsem si šel open road vyzkoušet do cowboys v mánesce, ale vůbec mi ten klóbrc nepadne, je na mě dost vysokej tak jsem odešel aspoň s cenou útěchy - osmipanelkou... Jinak taham pork pie a fedoru, ale stejně si ten pro ten open road nakonec dojdu, je boží Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Cena utechy paradna. Ja som tiez skor capicovy, ale teraz nerobim nic ine len kukam po klobukoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) @vlcisko Já po nich koukal strašně dlouho a když jsem si nakonec někde něco zkusil, tak mi to nesedlo. Vlastně stejnej případ jako s tím open road... ale ze všech těch tvarů se mi líbí nejvíc Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) Dabl Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Ziaden denim, ale v satniku pravy svaty gral. The flat head double riders jacket (black tea-core shinki horsehide) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 to parádnickej křivák;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 (upraveno) Na jaký heavy chinos +/- 15oz v barvě camel se mám podívat? Sjel jsem Denimio, Okayamadenim, Statment store, Cultizm a není nikde nic dík Upraveno 26. ledna 2022 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 před 9 minutami, Moty napsal: Na jaký heavy chinos +/- 15oz v barvě camel se mám podívat? Něco takového? https://pinkomo.fi/product/iron-heart-ih-816-17oz-duck-work-pants-brown/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 před 1 minutou, Diamondking napsal: Něco takového? https://pinkomo.fi/product/iron-heart-ih-816-17oz-duck-work-pants-brown/ Jo, barva je přesně ona a to že to má zip asi taky přežiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 8. 12. 2021 v 10:00, vlcisko napsal: Dnes pan postar potesil Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Prosím tě, brals svou běžnou velikost? Já koukal na ty míry a přijde mi, že bych potřeboval o číslo větší, než mám obvykle. Jinak kdyby na Denimio někdo objednával, rad bych se svezl s jedním, dvěma trikama. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se