Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Poznal a nemusim to video ani zapínat, ale ty fejky jsou nekdy fakt dost dobry a poznava se to hodne blbe.

Odesláno

Poznal a nemusim to video ani zapínat, ale ty fejky jsou nekdy fakt dost dobry a poznava se to hodne blbe.

já taky ale to video je zajímavý a překvapilo mě že Roex nedělal další ofic videa

Odesláno

Rolexu je to ukradeny. Kamos po nich chtel overit cislo, tak jak dela Omega a tak, slo mu o to, jestli jeho suby jsou original LV, nebo byly prodany jako cerny a pak predelany na LV a dosla jednoznacna odpoved:

Dear Mr. Nobody,

Sorry, we are selling new watches and not dealing with the second hand business.

Therefore, we cannot give you any information.

We thank you for your understanding.

Yours faithfully

VERENA YERLY

Commercial

ROLEX SA - rue François-Dussaud, 3-5-7

1211 Gen?ve 26 ? Suisse

Odesláno

To mi teda připadá i na RLX dost drsný. Člověk si normálně řekne, vždyť jsou to jejich hodinky, jednou je prodaj a víc se k nim nechtěj znát.. :frusty:

Odesláno

.....tak v případě,že k nim nebyly papíry a měly správný číselník a lunetu,...........jsou to jednou pro vždy LV bez papírů a hotovo :-)))...tak naco něco zjišťovat.

Odesláno

Oslovení Dear Mr. Nobody bylo doufám doplněno Sibirnayou, aby tady neuváděl jméno autora dopisu. Pokud ho ale takto opravdu oslovili, je to ostuda a naprosto neprofesionální přístup. Pokud mu odpověděli normálně, celkem je chápu, že podobné záležitosti neřeší. Jakoukoliv odpovědí by se poté museli podílet i odpovědnostně na následných problémech. Takto je jejich stanovisko jasné. My hodinky vyrobili, opatřili potřebnou dokumentací a enjoy.

Odesláno

.....tak v případě,že k nim nebyly papíry a měly správný číselník a lunetu,...........jsou to jednou pro vždy LV bez papírů a hotovo :-)))...tak naco něco zjišťovat.

stačilo je dát na servis a vrátily by mu je v původním stavu. jen by měl překvapení co dostane :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...