lolohh Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Mám dotaz: rozumím tomu dobře, že koaxiální Seamastery nahrazují starší Seamastery (bez koaxiálu) a že ty nové jsou o dost dražší? Že bych tedy měl zrychlit své přemýšlení o pořízení, abych sehnal ještě ty starší, rozuměj levnější. Nebo oba modely buodu prodávány souběžně? Díky. Přesně. Ale například u Dušáka už ty starší s cal. 1120 nemají. Nové co-ax stojí 68 litrů, quartzové jsou stejné jako vždy a jsou kolem 40 (brrr). Děkuji za odpověď. Hm, nepotěšil jsi mě, Jeremy. Asi bych to neměl říkat, ale mě stejně lákají spíš ty quartzové. K dvojem mechanickám hodinkám (Unitas 6498 a Molnija 3603) jedny, o které se nemusím starat (rozuměj natahovat), ony vždy půjdou, jen jednou za dva (tři) roky vyměnit baterku...
klobadysek Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Myslim ze by to byla skoda dat 40litru za hodinky a mit v nich quartz ktery stoji par stovek, mozna tisic. Budes li je nekdy prodavat bude o ne mensi zajem a pak pri kazde vymene baterky nechavat pretesnit taky neco stoji... S tim koaxialem je to lepsi investice do budoucna.
lolohh Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Myslim ze by to byla skoda dat 40litru za hodinky a mit v nich quartz ktery stoji par stovek, mozna tisic. Budes li je nekdy prodavat bude o ne mensi zajem a pak pri kazde vymene baterky nechavat pretesnit taky neco stoji... S tim koaxialem je to lepsi investice do budoucna. Ano, tyto argumenty 100% uznávám. Kupoval bych ze zahraničí, kde bych se dostal někam k 30 litrům, což je na quartz pořád hodně, vím. Ale ty výhody pro mě prostě má. Ale ještě nekupuju, jen zatím přemýšlím, takže nakonec možná budou třetí non-quartzový hodinky...
Paullus Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Myslim ze by to byla skoda dat 40litru za hodinky a mit v nich quartz ktery stoji par stovek, mozna tisic. Budes li je nekdy prodavat bude o ne mensi zajem a pak pri kazde vymene baterky nechavat pretesnit taky neco stoji... S tim koaxialem je to lepsi investice do budoucna. Absolutní souhlas. Já si kdysi koupil drahé Omegy De Ville s quartzem a dnes mi pouze stařecká nepružnost šlach dolních končetin brání, abych se za to kopnul do hlavy. Těžko bych za ně dostal 30 % pořizovací ceny a přitom tenhle typ v mechanickém provedení se prodává ve starožitnostech za ceny někdy i vyšší jak nové (mnemotechnická pomůcka s rýmem : Quartz De Ville-kupující debil).
Bobr Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 (mnemotechnická pomůcka s rýmem : Quartz De Ville-kupující debil).
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 (mnemotechnická pomůcka s rýmem : Quartz De Ville-kupující debil).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se