lobotor Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Dobry den, prosím o radu, koupil jsem tento strojek přesvědčen že kupuji ETU 2872. Na rotoru je nápis sea gull a pod tím swiss made (viz foto). znamená to že jsem koupil čínu a prodejce mě natáhnul ? díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Tohle vypadá docela hrozně. číňanovi je jedno, co na to napíše. Podle mě to švýcarsko nevidělo ani z rychlíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 to vypadá na dost hrubej výkovek, čína zajištěna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 asi iba rotor je z ciny, dole citam 2872 a vedla vyzera ze je ties ETA, ale fotka je mala...ked mas v ruke mozes kontrolovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Ještě za komančů byl prodej SEA GULL v KLENOTECH jeden model byl automat ETA 2872 a jeden manuální nátah. Ten automat byl ze začátku origo ETA pak byla umožněna vlastní výroba a ten nebyl nikterak značen. Takže toto je prvotní SEA GULL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Ještě za komančů byl prodej SEA GULL v KLENOTECH jeden model byl automat ETA 2872 a jeden manuální nátah. Ten automat byl ze začátku origo ETA pak byla umožněna vlastní výroba a ten nebyl nikterak značen. Takže toto je prvotní SEA GULLZřejmě máš na mysli tento http://www.ceske-kralovstvi.cz/4538,seagull-automatic-no.1947.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 tady jsem to koupil. Mělo to přijít v pondělí ale tak jsem to zrušil. Ale teď teda nevím. je tam za 900,- a když budu tvrdit že mám v hodinkách etu tak ji tam chci mít. co si teda myslíte ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Ještě za komančů byl prodej SEA GULL v KLENOTECH jeden model byl automat ETA 2872 a jeden manuální nátah. Ten automat byl ze začátku origo ETA pak byla umožněna vlastní výroba a ten nebyl nikterak značen. Takže toto je prvotní SEA GULLTakže tohle je fakt strojek udělanej ve Švýcarsku? Vypadá, jak kdyby byl opracovanej pilníkem. No a vzhledu nepřidají ani ty ožvejkaný šroubky, ale ten už asi nějakou tou generálkou prošel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Zřejmě máš na mysli tento http://www.ceske-kralovstvi.cz/4538,seagull-automatic-no.1947.htmlPodle této fotky nelze říct zda tam je ETA nebo SEA GULL ale stroj ETA má na rotoru vyraženo 25 JEWELS SWISS MADE a frézováno SEA GULL a ta druhotná výroba nemá značený stroj a na rotoru je vyraženo 25 JEWELS AUTOMATIC SEA GULL. To znamená že nejprve byl origo stroj na který bylo dofrézováno SEA GULL a potom začla jejich vlastní výroba. Ten origo bych řekl rok 1985. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Můžu se optat, kdes tohle koupil? Mě to přijde jako složenina strojku- od každého něco, jen mě na tom zaráží, že si dal někdo práci to zkládat, proto můj dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Já ho mám tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58136-sea-gull/ Ale to jsou hodinky z osmdesátých let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Přesně jsou někde od roku 85 v sobotu dám fotky obou variant dnes v hospodě to fotit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Přikládám fotky těch ETA-SEA GULL a vlastní produkce SEA GULL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se