Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diskutere, to co delas je chtene, nedelej prekvapeneho. To jake ma Midloch hodinky tady bylo premilano 1000x tak se prosim snaz vyvarovat alespon toho trapneho "ach tak to jsem nevedel", kdyz uz se navazis takto cilene. Jak jsem si vsiml, spetne je vsechno nebo respektive skoro vsechno co tady mame na ruce, no tak myslim ze je opravdu cas abys i ty odkryl sve ledvi a mohli tak jak to mas rad podiskutovat o tvem casomerici. protoze pomalu ale jiste zacinam podlehat dojmu ze mas na ruce neco neuveritelne krasneho decentniho, proste nejaky dokonaly skvost nad vsechny skvosty ve kterem se snoubi vsechny sny vsech generaci milovniku hodinek co jich jen bylo....prosim pokud mi chces napsat jako odpoved neco ve tvem onanijnim stylu, tak to alespon zkrat. Foto tvych hodinek vitano.

• Odpovědi 474
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Diskutér napsal:
Midlochu, nevěděl jsem, že ty s tou lunetou jsou tvoje... wink.gif Takže - LUNETA obecně. Předmětná luneta s plastickými erby na čtvrtích... to je dnes opravdu absolutně stylisticky mimo.  Připomíná mi to nějakou dětskou hračku z fantasy... jako že kyborg-rytíř s hodinkami  a ohňovým ořem... fakt.

Aby luneta přežila svou dobu, musela by to být taková lunetární ikona jakou implantoval rolex na své Submariner. a kterou vlastně dokonale osazuje i Omega.  Ovšem problém je, že luneta (takováto) na leteckých hodinkách nemá už vůbec co pohledávat. Tohle samozřejmě ví i u Breitling a proto dělaj navitimer tak, jak ho dělaj.

Dobře mě prosím pochop, já se nestrefuji povrchně do tvých hodinek, tvůj vkus je mi ukradenej jak maringotka od toho pověstného cirkusu Kludský... leč... když máme psát o hodinkách, pišme o hodinkách. Tak ostatně tento svůj příspěvek pojímám.

Jde vidět že jsi opravdový znalec, ty erby jsou tam proto aby v potapěčských rukavicích jsi měl za co pořádně chytnout, v tomto případě se nejedná o letecké hodinky ale hodinky pro potapěče (proto i odolnost do 600m). U Breitlingu je totiž vše podřízeno funkci proto třeba ty masivní šroubovací korunky. Můžu tě stylisticky ubezpečit že z praktického hlediska je luneta naprosto a zcela v pořádku.

Cca , roku jsem neustále vybíral co koupit, na tyto CSO se strojkem kalibru Breitling B13, 500m WR, oboustranným antireflexním krystalem, praktickou lunetou, perfektně zpracovaným pozdrem, korunkami a i tahem jsem přečetl minimálně 50 vyjádření majitelů na timezone. Tyto hodinky byly ceněny jako nejlepší poměr cena výkon a nikdo z nich neměl problém s denním nošením. Většinou se tam jedná o lidi, kteří zároveň vlastní několuk Omeg, IWC, Rolexů, Panerai atd. CSO si stojí ve své třídě maximálně dobře a minimálně dva členové tohoto fóra si je dle mých informací pořídilo také a jsou navýsost spokojeni.

Možná by jsi místo neustálého teoretizování měl si něco zkusit ošahat v praxi a ne jen onanovat za výlohou...

Návštěvník Diskutér
Odesláno

grga_pitic napsal:
Diskutere, to co delas je chtene, nedelej prekvapeneho. To jake ma Midloch hodinky tady bylo premilano 1000x tak se prosim snaz vyvarovat alespon toho trapneho \"ach tak to jsem nevedel\", kdyz uz se navazis takto cilene. Jak jsem si vsiml, spetne je vsechno nebo respektive skoro vsechno co tady mame na ruce, no tak myslim ze je opravdu cas abys i ty odkryl sve ledvi a mohli tak jak to mas rad podiskutovat o tvem casomerici. protoze pomalu ale jiste zacinam podlehat dojmu ze mas na ruce neco neuveritelne krasneho decentniho, proste nejaky dokonaly skvost nad vsechny skvosty ve kterem se snoubi vsechny sny vsech generaci milovniku hodinek co jich jen bylo....prosim pokud mi chces napsat jako odpoved neco ve tvem onanijnim stylu, tak to alespon zkrat. Foto tvych hodinek vitano.

Velmi důrazně se ohrazuji proti tomu, že jsem věděl jaké má midloch Breitling. jednak tu píšu asi týden, jednak těžko mohu odhadovat, že z těch uveřejněných snímků jsou jedny Midlocha...

Co se týče tvého investigativního závěru... tak (jen obecně) - V kontrast k Breitling bych tu předhodil překrásné sportovní hodinky PRIM ORLÍK. Vím, nejsou to stopky... dávám to sem jen jako skutečně dokonalý příklad toho, jak lze účel hodinek, jejich zaměření skloubit s designovým zpracováním. A z mého pohledu, kdybych měl volit mezi Breitling s tou "profláknutou" lunetou a tím Orlíkem... neměl bych dilema ani tři vteřiny... Orlík totiž bude krásný i za dvacet let...

Odesláno

Tak jsem smazal svuj predchozi prispevek, tohle nema cenu.

Midlochovi se ty hodinky libi a je s nimi spokojeny a pravdepodobne veri i te omacce okolo. Jak jsem napsal jinde: "Beauty is in the eye of beholder". Jo ty hodinky jsou na jedno kopyto, ale nikdo nas nenuti je kupovat. Jsou kvalitni, o tom zadna a cena odpovida kvalite. Ani jedna strana tu druhou nepresvedci, tak je to takovy kecani aby se kecalo. Kazdopadne budme radi ze tu Midlocha a Jeremyho mame jinak je to tu samy Gruen! smile.gif

Odesláno

Diskutere neptal jsem se na nic obecneho polozil jsem otazku jake mas hodinky - ne nic teoretickeho. Mas rad primost tak odpovez prime - treba - namam hodinky, staci mi mobil, nebo mam Rolex ty a ty nebo nereknu Vam to protoze po tom co jsem zde predvedl se bojim Vasi reakce...nechod kolem horke kase....

Návštěvník Diskutér
Odesláno

midloch napsal:
  Diskutér napsal:
Midlochu, nevěděl jsem, že ty s tou lunetou jsou tvoje... wink.gif Takže - LUNETA obecně. Předmětná luneta s plastickými erby na čtvrtích... to je dnes opravdu absolutně stylisticky mimo.  Připomíná mi to nějakou dětskou hračku z fantasy... jako že kyborg-rytíř s hodinkami  a ohňovým ořem... fakt.

Aby luneta přežila svou dobu, musela by to být taková lunetární ikona jakou implantoval rolex na své Submariner. a kterou vlastně dokonale osazuje i Omega.  Ovšem problém je, že luneta (takováto) na leteckých hodinkách nemá už vůbec co pohledávat. Tohle samozřejmě ví i u Breitling a proto dělaj navitimer tak, jak ho dělaj.

Dobře mě prosím pochop, já se nestrefuji povrchně do tvých hodinek, tvůj vkus je mi ukradenej jak maringotka od toho pověstného cirkusu Kludský... leč... když máme psát o hodinkách, pišme o hodinkách. Tak ostatně tento svůj příspěvek pojímám.

Jde vidět že jsi opravdový znalec, ty erby jsou tam proto aby v potapěčských rukavicích jsi měl za co pořádně chytnout, v tomto případě se nejedná o letecké hodinky ale hodinky pro potapěče (proto i odolnost do 600m). U Breitlingu je totiž vše podřízeno funkci proto třeba ty masivní šroubovací korunky. Můžu tě stylisticky ubezpečit že z praktického hlediska je luneta naprosto a zcela v pořádku.

Cca , roku jsem neustále vybíral co koupit, na tyto CSO se strojkem kalibru Breitling B13, 500m WR, oboustranným antireflexním krystalem, praktickou lunetou, perfektně zpracovaným pozdrem, korunkami a i tahem jsem přečetl minimálně 50 vyjádření majitelů na timezone. Tyto hodinky byly ceněny jako nejlepší poměr cena výkon a nikdo z nich neměl problém s denním nošením. Většinou se tam jedná o lidi, kteří zároveň vlastní několuk Omeg, IWC, Rolexů, Panerai atd. CSO si stojí ve své třídě maximálně dobře a minimálně dva členové tohoto fóra si je dle mých informací pořídilo také a jsou navýsost spokojeni.

Možná by jsi místo neustálého teoretizování měl si něco zkusit ošahat v praxi a ne jen onanovat za výlohou...

Tuhle lunetu cpe B. do 90% své produkce... tedy let, les a lov + potápění smile.gif ale jo, chápu tě. Koupil sis je proto, že tě oslovily... tohle umím pochopit. Můj názor ovšem je, že pokud bys chtěl lunetu, abys mohl v 550 metrch s ní verglovat... pak doporučuji dvoukorunkové hodinky s vnitřní otočnou lunetou... Midlochu... koukám, žes zatím ty hodinky trénova při vlnobití ve vaně wink.gif viď.

Odesláno

klobadysek napsal:
Tak jsem smazal svuj predchozi prispevek, tohle nema cenu.

Midlochovi se ty hodinky libi a je s nimi spokojeny a pravdepodobne veri i te omacce okolo. Jak jsem napsal jinde: \"Beauty is in the eye of beholder\". Jo ty hodinky jsou na jedno kopyto, ale nikdo nas nenuti je kupovat. Jsou kvalitni, o tom zadna a cena odpovida kvalite. Ani jedna strana tu druhou nepresvedci, tak je to takovy kecani aby se kecalo. Kazdopadne budme radi ze tu Midlocha a Jeremyho mame jinak je to tu samy Gruen! smile.gif

Díky klobadysku :-) musím ti tajně sdělit že tvůj nick mi byl vždy velmi lahodně uchu znějící a občas si ho jen tak nevědomky nahlas vyslovím...

Odesláno

Tady zase někdo plácá nesmysly,... s vnitřní lunetou pod vodou, ....rozšroubovat, a verglovat, aha :-)

Nebo si sebou pod vodu vzít rovnou klíč, a sundat dýnko :-) :-) :-) No jo, internet taky není všemocný :-)

Odesláno

Diskutér napsal:
  midloch napsal:
  Diskutér napsal:

Tuhle lunetu cpe B. do 90% své produkce... tedy let, les a lov + potápění smile.gif ale jo, chápu tě. Koupil sis je proto, že tě oslovily... tohle umím pochopit. Můj názor ovšem je, že pokud bys chtěl lunetu, abys mohl v 550 metrch s ní verglovat... pak doporučuji dvoukorunkové hodinky s vnitřní otočnou lunetou... Midlochu... koukám, žes zatím ty hodinky trénova při vlnobití ve vaně wink.gif viď.

to je tvůj velký omyl, tato konkrétní luneta je maximálně v 50% modelů, ono totiž jde o snadnou manipulovatelnost za všech podmínek, možná by jsi měl překonat stud a opustit bezpečí výlohy a vstoupit do obchodu, alespoň předstíraje zájem si je vzít do ruky a trochu si s tím pohrát...

Jinak díky za doporučení ono totiž i Seawolf ji má a je do 3000 metrů (btw myslím že byl nedávno co se týče odolnosti někým překonán, ale přesto jsou to mimořádné a mimořádně kvalitně zpracované hodinky) takže nemám obavy že kdybych se jako poloutonulý do této hloubky někdy dostal tak by došly k újmě. Správně si totiž lunetu máš natočit před tím než do vody skočíš, pak je ti to na ho...

A ještě ... tato luneta svojí jednoduchostí a praktičností bude in i za 100 let wink.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

grga_pitic napsal:
Diskutere neptal jsem se na nic obecneho polozil jsem otazku jake mas hodinky - ne nic teoretickeho. Mas rad primost tak odpovez prime - treba - namam hodinky, staci mi mobil, nebo mam Rolex ty a ty nebo nereknu Vam to protoze po tom co jsem zde predvedl se bojim Vasi reakce...nechod kolem horke kase....

Nebojím se reakce. Pojímám to zde velmi lidsky a přátelsky. Grgo, do roztrhání klávesnice tu píši o hodinkách to, co si myslím... narozdíl od jiných kolegů, kteří píší to, co by chtěli, aby si mysleli ostatní...

Až se rozhodnu psát o hodinkách vlastních, budeš první u toho... V této souvislosti snad jen jednu poznámku, takové mé malé udivující zještění za těch několik málo dnů, co sem chodím... Překvapuje mě, jak se tu čile obchoduje s hodinkami... Tohle nechápu. Já když koupím hodinky, stanou se časem součástí mého života... a když se jejich čas naplní, odkládám je, neprodávám. To bych ani nedokázal... Tak tohle mě tu dost překvapilo... předpokládal bych, že když milovník hodinek pořídí hodinky, ví proč a ví jaké... ostatně vždyť hodinky vypovídají i o době, v které je člověk nosil... jsou v nich zasuté vzpomínky... zážitky... cesty... Můžem to tu jednou rozebrat.

Odesláno

Chronomat v oceli bol dlho mojim snom. Napriek všetkému, čo sa tu písalo ho považujem za vydarené hodinky s históriou. Zaslúži si úctu už len za tú odvahu - namontovať do hodiniek zameraných na letectvo, mechanickú 7750-ku v rokoch, v ktorých takmer nikto neveril, že mechanické hodinky budú mať nejakú budúcnosť.

Odesláno

railmaster napsal:
Chronomat v oceli bol dlho mojim snom. Napriek všetkému, čo sa tu písalo ho považujem za vydarené hodinky s históriou. Zaslúži si úctu už len za tú odvahu - namontovať do hodiniek zameraných na letectvo, mechanickú 7750-ku v rokoch, v ktorých takmer nikto neveril, že mechanické hodinky budú mať nejakú budúcnosť.

ano a navíc k velké cti firmě Breitling je přes svou obrovskou ,,profláknutost,, jedním z mála nezávislých výrobců hodinek co nespadli do náručí nějaké mamomné korporace, která by ji přetvořila k obrazu svému...

Návštěvník Diskutér
Odesláno

midloch napsal:
  Diskutér napsal:
  midloch napsal:

to je tvůj velký omyl, tato konkrétní luneta je maximálně v 50% modelů, ono totiž jde o snadnou manipulovatelnost za všech podmínek, možná by jsi měl překonat stud a opustit bezpečí výlohy a vstoupit do obchodu, alespoň předstíraje zájem si je vzít do ruky a trochu si s tím pohrát...

Jinak díky za doporučení ono totiž i Seawolf ji má a je do 3000 metrů (btw myslím že byl nedávno co se týče odolnosti někým překonán, ale přesto jsou to mimořádné a mimořádně kvalitně zpracované hodinky) takže nemám obavy že kdybych se jako poloutonulý do této hloubky někdy dostal tak by došly k újmě. Správně si totiž lunetu máš natočit před tím než do vody skočíš, pak je ti to na ho...

A ještě ... tato luneta svojí jednoduchostí a praktičností bude in i za 100 let wink.gif

smile.gif smile.gif Klid... klid... klid. Doufám, že po václaváku nechodíš se šnorchlem smile.gif Midlochu... tak to, že moje hodinky mohou do tří kilometrů... to bych ani nemusel vědět biggrin.gif Jsem teď dokonale dezorientován... ty, který se tu zaklínáš B. jako ikonou leteckých hodinek si od nich pořídíš potápky? Se stejnou lunetou, s níž ti s těmi ocelovými ptáky odečítají mraky z mraků... Hele, já ti dám 50%, vezmi prosím katalog a sečti lunety.

Odesláno

Diskutér napsal:
... MARK XVI... stahuje se mi hrdlo...

MARK XVI jsou jedny z nej ever:) Hodinky jako odraz harmonie a dokonalosti. Calocagathia malého kousku hodinařiny a deus ex machina pro každého fandu hodinek:)

user posted image

Odesláno

to diskutér: 21 modelů s touto lunetou a 11 s úplně jinou, navíc těch 21 modelů má navzájem zcela odlišné velikosti.... čili nějakých 70% ku 30%.

to Kid: ano toto jsou také krásné a zcela jinak pojaté hodinky.

Odesláno

Kid_A napsal:
MARK XVI jsou jedny z nej ever:) Hodinky jako odraz harmonie a dokonalosti. Calocagathia malého kousku hodinařiny a deus ex machina pro každého fandu hodinek:)

Hele normálně dělají hezký hodinky, ale ta poslední generace se jim fakt nepovedla. Zrovna ty co jsou na fotce plus nová verze Big pilot jsou příšerné - ta prázdná díra místo 9 by mě snad i budila.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

midloch napsal:
to diskutér: 21 modelů s touto lunetou a 11 s úplně jinou, navíc těch 21 modelů má navzájem zcela odlišné velikosti....  čili nějakých 70% ku 30%.

to Kid: ano toto jsou také krásné a zcela jinak pojaté hodinky.

Byl jsi rychlejší... Já také počítal... smile.gif smile.gif Hele, Midlochu... pokud jsem se tě nahoře necitlivě dotknul, mrzí mě to, já neodtušil, žes tam dal svůj snímek. Tak tohle mi promiň. A že máme odlišný vkus, to ani tebe ani mě přece nebude mrzet. O čem bychom jinak psali...

Odesláno

diskutere, jen pripominka. pokud chces, aby te tu vubec nekdo bral vazne, tak nerikej, ze tyhle hodinky sou hnusny, proto proto proto, ale ze se ti nelibi proto prot proto. tvuj vkus neni obecne platnou normou, tak se s tim smir...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...