Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kamil samozrejme vim, ale oni sami se nikdy za rusy nepovazovali (mozna nekteri) ja vim ze to je slovickareni. ja teda neuprednostnuju zaden narod hodinky mam ruske, Kolega co mne uci anlicky je Ind, Jiny kolega je Ukrajinec, mi nejvetsi dodavatele zaroven i pratele jsou Nemci, dalsi kamarad je jihoamericky indian. Takze nikohoi neuprednostnuji, prezto je zde jedna jistota nejdisciplinovanejsi armada je izraelska. a pokud dojde na boj Izraelci nikam neutecou.

• Odpovědi 474
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Musím říci, že někdy v první polovině devadesátých let minulého století jsem se několikrát setkal s opravdovým izraelským bojovým pilotem v dosud aktivní službě. A v civilu nosil Breitlingy. Takové s malým displejem nad šestkou, midloch nám určitě řekne, co to je za model. smile.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

basic napsal:
Kamil samozrejme vim, ale oni sami se nikdy za rusy nepovazovali (mozna nekteri) ja vim ze to je slovickareni....

Proč potom píšeš, že nevíš, co má Rusko společného s Izraelem?

Odesláno

Kdybych nebyl odpurcem display na hodinkach tak by se mi zrovna ty o kterych pises Kamile libily stejne tak nechci X-33 byt jsou prakticke, ja si hodinky neporizuji kvuli prakticnosti. na druhou stranu tyhle Breitlingy se mi docela i libi protoze ten display tam zapada.

k tomu izraeli protoze to byla nadsazka a jak sis vsiml hodne ve svych prispevcich zjenodusuji vim ze nekdy az moc ale je to muj zvyk. Kdo semnou nekdy mluvil osobne vi jak je to se mnou tezke ale po case si na to jde zvyknout biggrin.gif

Odesláno

basic napsal:
..... prezto je zde jedna jistota nejdisciplinovanejsi armada je izraelska. a pokud dojde na boj Izraelci nikam neutecou.

Tady bych ti oponoval. Možná bejvávalo... Dnes je to víc o propagandě. Potom co IDF z Libanonu vyhnala tlupa opěšalých chasníků z Hizballáh tomu už moc nevěřím. A jak je hnali! Tak, že údajně nejlepší armáda na světě ani nestačila odtáhnout vyhořelé vraky Merkav, údajně nejlepších tanků na světě. To byl težký debakl.

A to, že před tím ještě stihli tři vojáci padnout do zajetí bez jediného výstřelu, je také pěkná ostuda. Divím se, že kolem toho vůbec dělali takový rozruch a v tichosti to neututlali. Ty vojclové museli zanedbat snad všechna pravidla strážní služby najednou. Ale na druhou stranu je možné, že díky své popularitě po propuštění uniknou vojenskému soudu wink.gif

Odesláno

Zpět k Brajtlím... Politika je ještě hnusnější, než Prim MPM...

Vztah Breitling vs. letectví krásně vystihnul jeden zdejší člen v časopisu VTM (3/2007). Dovolím si citovat:

"MAJÍ KŘÍDLA? Pro stolní piloty naprostá nezbytnost, skuteční piloti se pobaveně smějí."

Přijde mi to geniálně vyjádřené. Krátce, výstižně, poeticky (a z mého pohledu i pravdivě).

Z toho si vem, Diskutére, příklad smile.gif

Odesláno

Ne je pravda ze od dob kdy byl Izraelskym ministrem obrany Jitsach Rabin genialni strateg a opravdu velmi tvrdy vojak ubjehl nejaky ten rok. Popravde, ale v dnesni dobe neznam zadneho opravdu mysliciho velitele mozna se pletu, ale chce to zmenu mysleni opet se zmenil zpusob boje a nez na to tradicni armady zase zareaguji bude chvili trvat.

Odesláno

NIGHTinGALE napsal:
Vztah Breitling vs. letectví krásně vystihnul jeden zdejší člen v časopisu VTM (3/2007). Dovolím si citovat:

\"MAJÍ KŘÍDLA? Pro stolní piloty naprostá nezbytnost, skuteční piloti se pobaveně smějí.\"

Přijde mi to geniálně vyjádřené. Krátce, výstižně, poeticky (a z mého pohledu i pravdivě).

Teď sis naběhnul na vidle smile.gif http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1050 Tady vidíš, jak je škodlivé nepročítat staré příspěvky.

Teda midloch, až se někdy potkáme, mám u tebe aspoň dvě piva. Dneska ti tu z nudy dělám advokáta wink.gif

Odesláno

31682 napsal:
  NIGHTinGALE napsal:

\"MAJÍ KŘÍDLA? Pro stolní piloty naprostá nezbytnost, skuteční piloti se pobaveně smějí.\"

Teď sis naběhnul na vidle smile.gif http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1050 Tady vidíš, jak je škodlivé nepročítat staré příspěvky.

Teda midloch, až se někdy potkáme, mám u tebe aspoň dvě piva. Dneska ti tu z nudy dělám advokáta wink.gif

Sedí v kanceláři. Stolní pilot. Ten už dolétal. Už je za zenit(h)em biggrin.gif

A navíc, ty jeho Brajte vypadají tak nějak nepřeplácaně (i když... nejsou moc vidět...).

Odesláno

no ja vsadim gate ze ten pan pilot na obrazku ked koncil akademiu ako mlady porucik a mal za sebou prve hodiny letu... a verim tomu ze este aj par rokov potom ani nesnival o nejakych breitlingoch a vobec by som sa nedivil keby v tej dobe zdobili jeho pravicu nejake primky smile.gif dnes ovsem je niekto a ma na to,... a tak podla prava zdobia jeho pravicu brajtle a nemozno mu to mat za zle, lebo je jeden z mala brajlacov ktory sa na pilota nemusi len hrat smile.gif

Odesláno

cali napsal:
no ja vsadim gate ze ten pan pilot na obrazku ked koncil akademiu ako mlady porucik a mal za sebou prve hodiny letu... a verim tomu ze este aj par rokov potom ani nesnival o nejakych breitlingoch a vobec by som sa nedivil keby v tej dobe zdobili jeho pravicu nejake primky smile.gif dnes ovsem je niekto a ma na to,... a tak podla prava zdobia jeho pravicu brajtle a nemozno mu to mat za zle, lebo je jeden z mala brajlacov ktory sa na pilota nemusi len hrat smile.gif

Tomu nějak nerozumím, ale je to určitě hezky řečeno.

Odesláno

Mně se líbí smile.gif tohleto reklamní povídání: " Len krásne lietadlo je dobré lietadlo. Túto filozofiu vyznáva aj BREITLING. Upísali sme sa výrobe vysoko výkonných náramkových časomerných prístrojov pre náročných profesionálov. Naše chronografy splňajú najprísnejšie kritériá, čo sa týka robustnosti, funkčnosti aj presnosti. Každý hodinový strojček je podrobený certifikácii od najvyššej nezávislej inštancie, Oficiálnej švajčiarskej kontroly chronometrov (COCS). Preto nie je náhoda, že BREITLING je utnávaným dodávaťelom leteckého průmyslu." www.breitling.com a pan Maskaľ, Košice.

Odesláno

Lapis napsal:
Mně se líbí smile.gif tohleto reklamní povídání: \" Len krásne lietadlo je dobré lietadlo. Túto filozofiu vyznáva aj BREITLING. ...

Problém je, že v originále je to "Beautiful plane is a plane that flies well", což znamená spíše "Krásné letadlo je to, které dobře létá". Významově dost rozdíl - mrzí mě, že si Dušák nezaplatil lepšího překladatele..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...