Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Dobrý deň

potreboval by som poradiť ohľadom výberu hodiniek. Hľadám pánske náramkové hodiny kombinované (analog / digital ).

Momentálne vlastním 

časom by som rád 

alebo sa mi páči taktiež 

či 

TISSOT T34.7.487.62 PR50 TITANIUM SEVEN GENT ( http://www.sk-hodinky.sk/tissot-t34-7-487-62-pr50-titanium-seven-gent.html )

a teraz by som skorej potrebovať poradiť niečo v nižšej cenovej kategórie ako napr.:

alebo cca 200? ( ideálne pod 300?) 

vopred ďakujem

Ps.: rád by som inú značku ako už vlastním 

Edited by Stano_K
Posted

Za mě to vypadá následovně. Dotykovky ne. Vlastnil jsem  Touch Expert a byly to vyhozené peníze. Z těch zbývajících bych se rozhodl pro certiny, které jsem měl taktéž - je u nich sympatická stovková vodotěsnost - ve spojení s kovovým tahem jednodušší univerzály. 

Posted

Přiznám se, že toto vlákno budu sledovat se zájmem. Mám festiny 6601, ale už pomalu dosluhujou a ohlížím se po něčem podobném ( ne Casio ) a uvažoval o Tissotech T-Touch, ale byl zrazován od jejich koupě z důvodu toho displeje.

Posted

Netvrdím že sa mi nepáčia a netužím po nich, no cena je trochu vyššia ako som plánoval. 

Mimo to by som musel zohnať aj remeň. 

Ps: koľko by som dostal za Orient-CVZ02001B ? 

• 2 years later...
Posted

Existuje databáza hodiniek kde by som vedel vyhľadávať podľa zadaných parametroch ? Napr: analog/digital, pánske, rozmer, funkcie atď?

Ďakujem vopred