Přejít na obsah

Sestra dala požadavek na hodinky k Vánocům...

emef

Doporučené příspěvky

Jak neustále všem kupuju a vybírám hodinky, tak se na mě obrátila i sestra, jestli bych jí něco nepořídil k Vánocům. Dala mi celkem jasný zadání, ze kterýho ale nejsem moc šťastnej, tak bych to rád trochu přetočil jinam, jestli mi rozumíte. :)

Co musím splnit:

• větší průměr (ale vzhledem k jejímu zápěstí bych to viděl max 40, spíš 38)
  • baterka (kdyby se ale našla designovka v automatu, možná bych to ukecal)
  • bílý cifr (přes to nejede vlak)
  • bílý kožený řemen (přes to taky ne)

No a poslala mi pár obrázků jakože na ukázku, co se jí líbí:

_vyr_184Ho-41a.jpg

_vyr_196womage3.jpg

110-750-750.jpg

Tak se vás ptám, má smysl hledat něco mezi trošku renomovanejma značkama, nebo se mám rovnou smířit s tím, že jí koupím m.dky? :)

Rozpočet: 3000,-, ale když se nadchnu já, jsem ochotnej se rozšoupnout. :)

Edit: Doplnění

Upraveno uživatelem emef
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řeším zrovna něco podobného. Koukni na Festiny http://www.hodinky.cz/festina/?urceni%5B%5D=13597&radit%5Bprodej%5D=1&rada=&typ=&styl=

třeba:

post-205-0-81087300-1385651522_thumb.jpg

Nebo Casio, řada  Sheen to je aspoň trochu náznak hodinařiny.

http://www.hodinky.cz/casio/?urceni%5B%5D=13597&radit%5Bprodej%5D=1&rada=12003&typ=&styl=

vzorek

post-205-0-28943400-1385651730_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

S přijatelnou cenovkou i když vemu v potaz tvoje "rozšoupnutí" mechaniku nehledej. Řešil jsem něco podobného pro jednu slečnou před dvěma lety a nakonec to bylo na baterku, opravdu si nevzpomenu na brand a naštěstí ani na tu slečnu :) Perleťový ciferník nakonec splnil zadání lépe něž bílý (do rozbalení trošku cvakaly půlky), ale samožřejmě na bílé kůži ;)

Odkaz ke komentáři

Díky moc všem!

Jsem jí zkusil ještě nadhodit Mondaine a prej ne, že nuda. Chce divočinu. :(

Ale líbí se mi ty Lorusy, ty si asi prolustruju. Festině jsem se chtěl vyhnout kvůli provařenosti, ale možná by se tam taky dalo najít pár prima kousků. :)

Jo a Skagen je bomba, na ty jsem úplně zapomněl, ty mě taky dost baví. :)

Odkaz ke komentáři

Jojo, na ty Orienty jsem koukal, když jsem vybíral první mechaniku pro přítelkyni. :) A pořád se mi líbí.

Gumu určitě ne, řekla striktně kůži.

Je jí 20 a podle mě ji to brzo přejde s těma designovkama. Nebo teda aspoň doufám. :D Ona má totiž představu, že jí koupim Bentime za 500 a hotovo. Ale já bych byl radši, kdyby měla aspoň nějaký "hodinky".

Víte jak, abych se s ní nestyděl jít na oběd. :D

Jinak jsem teda teď zamiloval do tadytěch Skagenů. Ale to asi taky neprojde, je to "jenom" 34 mm

skagen-womens-square-dial-white-leather-

Odkaz ke komentáři

Jojo, na ty Orienty jsem koukal, když jsem vybíral první mechaniku pro přítelkyni. :) A pořád se mi líbí.

Gumu určitě ne, řekla striktně kůži.

Je jí 20 a podle mě ji to brzo přejde s těma designovkama. Nebo teda aspoň doufám. :D Ona má totiž představu, že jí koupim Bentime za 500 a hotovo. Ale já bych byl radši, kdyby měla aspoň nějaký "hodinky".

Víte jak, abych se s ní nestyděl jít na oběd. :D

Jinak jsem teda teď zamiloval do tadytěch Skagenů. Ale to asi taky neprojde, je to "jenom" 34 mm

Perfekntí volba, kulaté hodinky, nebo "designový" patvar má dnes každá druhá holka... Skagen je opravdu solidní, navíc 34 v daném tvaru je podle mě  ok... To by mělo projít...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...