emef Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Jak neustále všem kupuju a vybírám hodinky, tak se na mě obrátila i sestra, jestli bych jí něco nepořídil k Vánocům. Dala mi celkem jasný zadání, ze kterýho ale nejsem moc šťastnej, tak bych to rád trochu přetočil jinam, jestli mi rozumíte. Co musím splnit:větší průměr (ale vzhledem k jejímu zápěstí bych to viděl max 40, spíš 38)baterka (kdyby se ale našla designovka v automatu, možná bych to ukecal)bílý cifr (přes to nejede vlak)bílý kožený řemen (přes to taky ne)No a poslala mi pár obrázků jakože na ukázku, co se jí líbí: Tak se vás ptám, má smysl hledat něco mezi trošku renomovanejma značkama, nebo se mám rovnou smířit s tím, že jí koupím m.dky? Rozpočet: 3000,-, ale když se nadchnu já, jsem ochotnej se rozšoupnout. Edit: Doplnění Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem emef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Skagen, možná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Přítelkyně má tyhle Lorusky:http://www.hodinky-365.cz/lorus-rp661ax9-x138798Lorus je levnější brand Seika, v rámci ceny slušný zpracování, hezký plastický indexy, průměr 38 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 trochu víc rozšoupnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Řeším zrovna něco podobného. Koukni na Festiny http://www.hodinky.cz/festina/?urceni%5B%5D=13597&radit%5Bprodej%5D=1&rada=&typ=&styl=třeba:Nebo Casio, řada Sheen to je aspoň trochu náznak hodinařiny.http://www.hodinky.cz/casio/?urceni%5B%5D=13597&radit%5Bprodej%5D=1&rada=12003&typ=&styl=vzorek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 v té ceně by šla třebas Festinahttp://www.hodinky.cz/festina-ceramic-16492-1.htmlhttp://www.hodinky.cz/festina-ceramic-16394-1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) nebo moc pěknej kousek od Certina,obávám se že ale cena je už jinde bohužel Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Pokud bylo zmíněno Seiko, co Alby? Baterka, 40 mm. 155 dolarů. Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Za mě raději Lotus než Lorus ... a mohou-li být hranaté, tak třeba tyhle: http://hodinky.inshop.cz/lotus/damske/lotus-l15749-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 S přijatelnou cenovkou i když vemu v potaz tvoje "rozšoupnutí" mechaniku nehledej. Řešil jsem něco podobného pro jednu slečnou před dvěma lety a nakonec to bylo na baterku, opravdu si nevzpomenu na brand a naštěstí ani na tu slečnu Perleťový ciferník nakonec splnil zadání lépe něž bílý (do rozbalení trošku cvakaly půlky), ale samožřejmě na bílé kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Díky moc všem! Jsem jí zkusil ještě nadhodit Mondaine a prej ne, že nuda. Chce divočinu. Ale líbí se mi ty Lorusy, ty si asi prolustruju. Festině jsem se chtěl vyhnout kvůli provařenosti, ale možná by se tam taky dalo najít pár prima kousků. Jo a Skagen je bomba, na ty jsem úplně zapomněl, ty mě taky dost baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Orient CDB01004W , cca 3800,-Kč, automat, 37mm, jen vyměnit řemen za bílý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Tak tohle nevím, jestli vzbudí nadšení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No, pokud se chceš rozšoupnout, tak bych vzal ty bílé Expy na bílé gumě z inzerce. Pokud by se ji nelíbily, tak si je nech a dokup tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No jo, ale vem si ten průser, kdyby se jí líbily:) Ty Orienty jsou náhodou dobrej tip.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Nebo bílej Fortis Flipper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 A kolik má ségra vlastně let? Aby jí ta "divočina" za pár měsíců nepřešla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ještě k těm Orient co jsem postoval. Je tu i varianta s PVD zlacením na bílém řemenu CDB01005WŽivé foto http://www.ablogtowatch.com/orient-ladies-automatic-cdb01005w-watch-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Jojo, na ty Orienty jsem koukal, když jsem vybíral první mechaniku pro přítelkyni. A pořád se mi líbí. Gumu určitě ne, řekla striktně kůži. Je jí 20 a podle mě ji to brzo přejde s těma designovkama. Nebo teda aspoň doufám. Ona má totiž představu, že jí koupim Bentime za 500 a hotovo. Ale já bych byl radši, kdyby měla aspoň nějaký "hodinky". Víte jak, abych se s ní nestyděl jít na oběd. Jinak jsem teda teď zamiloval do tadytěch Skagenů. Ale to asi taky neprojde, je to "jenom" 34 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Jojo, na ty Orienty jsem koukal, když jsem vybíral první mechaniku pro přítelkyni. A pořád se mi líbí. Gumu určitě ne, řekla striktně kůži. Je jí 20 a podle mě ji to brzo přejde s těma designovkama. Nebo teda aspoň doufám. Ona má totiž představu, že jí koupim Bentime za 500 a hotovo. Ale já bych byl radši, kdyby měla aspoň nějaký "hodinky". Víte jak, abych se s ní nestyděl jít na oběd. Jinak jsem teda teď zamiloval do tadytěch Skagenů. Ale to asi taky neprojde, je to "jenom" 34 mmPerfekntí volba, kulaté hodinky, nebo "designový" patvar má dnes každá druhá holka... Skagen je opravdu solidní, navíc 34 v daném tvaru je podle mě ok... To by mělo projít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se