pkozlik Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 ahoj všichni, tuhle mě napadlo (třeba už se to tu řešilo, pak pardon) ale co takhle umístit sem na chronomag přesný čas - prostě hodiny podle kterých bychom si všichni mohli řídit hodinky??? :-) Co vy na to??? něco jako je na www.presnycas.cz ale umistit to nekam sem na chronomag, kde to bude dobre videt a fungovat?! Přeci jen je to server o času a hodinkách a hodiny tu prostě chybí!
Leclerc Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Dobrej nápad! Ale hlavně nedávejte hlasovat jak by taková časomíra měla vypadat... nebo tu nebude nikdy
pkozlik Odesláno 2. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2007 byl bych pro typ "WINDOWS" i kdyz je nikdo nemame radi ale samozrejme i s vterinama!
jacob Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 JJ to je dobrý nápad, myslím že by se to sem náramně hodilo.... :-) ovšem jak to udelat technicky nemam ani tušení, ale myslím že když tady ta časomíra bude mohlo by pod ní být napsáno malým písme "from pkozlik", protože me se to opravdu líbi... ale doufam ze nebudu hlavne sám :-)
RomanP Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Sám asi nebudeš, mě už to taky napadlo, když mi po reinstalaci win presnycas.cz nechodil. Debatě o designu bych se vyhnul nějakým normálním fontem číslic a hotovo. Otázkou je jestli jde tahle tuším javová komponenta naroubovat na tohle fórum a jestli je chuť to udělat.
Leclerc Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Mohlo by to třeba vyjít v tom NOVÉM fóru, které se nám tu slibuje... a slibuje... a slibuje...
pkozlik Odesláno 2. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2007 to musí zařídit nějaký admin tohoto serveru, my to asi nevyřešíme...bohužel!
pkozlik Odesláno 2. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Sám asi nebudeš, mě už to taky napadlo, když mi po reinstalaci win presnycas.cz nechodil. Debatě o designu bych se vyhnul nějakým normálním fontem číslic a hotovo. Otázkou je jestli jde tahle tuším javová komponenta naroubovat na tohle fórum a jestli je chuť to udělat. jinak aby to chodlo, je nutné si doinstalovat jeden prvek z www.java.com a pak to chodí http://www.java.com/en/download/windows_ie...st=www.java.com
jacob Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 bohuzel my to asi nezvládneme, třeba to bude nějaká složitá pakárna, ale tak věřim že náš Admin je moc šikovný :-) a snad to nebude problém...
RomanP Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Sám asi nebudeš, mě už to taky napadlo, když mi po reinstalaci win presnycas.cz nechodil. Debatě o designu bych se vyhnul nějakým normálním fontem číslic a hotovo. Otázkou je jestli jde tahle tuším javová komponenta naroubovat na tohle fórum a jestli je chuť to udělat. jinak aby to chodlo, je nutné si doinstalovat jeden prvek z www.java.com a pak to chodí http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp?locale=en&host=www.java.com Já vím, jenomže to mi právě nešlo.
pkozlik Odesláno 2. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Sám asi nebudeš, mě už to taky napadlo, když mi po reinstalaci win presnycas.cz nechodil. Debatě o designu bych se vyhnul nějakým normálním fontem číslic a hotovo. Otázkou je jestli jde tahle tuším javová komponenta naroubovat na tohle fórum a jestli je chuť to udělat. jinak aby to chodlo, je nutné si doinstalovat jeden prvek z www.java.com a pak to chodí http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp?locale=en&host=www.java.com Já vím, jenomže to mi právě nešlo. tak to pak už bohužel nevím co s tím takhle na dálku, tak tam leda zkusit napsat mail a popsat jim to!
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Zkuste: http://www.timeticker.com/
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Nebo si kupte rádiem řízený hodinky:
spiderer Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 .. a nebo se kouknete do listy start napravo
pkozlik Odesláno 2. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2007 dole na liště ten čas nemusí být moc přesný...třeba podle presnycas.cz sel na pocitaci o 1minutu a 14sekund napred a to pro server kde se rozebírá totálně všechno kolem hodinek a času není málo, ne???? :-)))
spiderer Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 dole na liště ten čas nemusí být moc přesný...třeba podle presnycas.cz sel na pocitaci o 1minutu a 14sekund napred a to pro server kde se rozebírá totálně všechno kolem hodinek a času není málo, ne???? :-))) Ja mam odchylku 0,21 sekundy a to jeste zkousnu Ve finale mam jedny hodinky na stojanku, telefon v kolebce a casto hodinky na ruce, takze muzu pomerovat
cali Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 jano@calimero ~ $ su Password: calimero jano # ntpdate ntp.cesnet.cz 3 May 00:25:50 ntpdate[12478]: step time server 195.113.144.201 offset 2.053935 sec calimero jano # date Čt kvě 3 00:25:59 CEST 2007 calimero jano #
Filipes Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 asi všichni znáte, kdo ne-mrkněte na timezone http://www.timezone.com/ tam mají hezky čas v provedení BellRoss, tak něco stejného-třeba Prim Orlík (ovšem to by musel pořešit Chronomag a Prim, tedy jen sen)
Viktor Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Na TimeZone je to o placeným sponzorství. BTW, hodiny "Bell and Ross" na TimeZone se řídí časem vlastního PC.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se