Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj všichni, tuhle mě napadlo (třeba už se to tu řešilo, pak pardon) ale co takhle umístit sem na chronomag přesný čas - prostě hodiny podle kterých bychom si všichni mohli řídit hodinky??? :-) Co vy na to??? něco jako je na www.presnycas.cz ale umistit to nekam sem na chronomag, kde to bude dobre videt a fungovat?! Přeci jen je to server o času a hodinkách a hodiny tu prostě chybí!

Odesláno

JJ to je dobrý nápad, myslím že by se to sem náramně hodilo.... :-) ovšem jak to udelat technicky nemam ani tušení, ale myslím že když tady ta časomíra bude mohlo by pod ní být napsáno malým písme "from pkozlik", protože me se to opravdu líbi... ale doufam ze nebudu hlavne sám :-)

Odesláno

Sám asi nebudeš, mě už to taky napadlo, když mi po reinstalaci win presnycas.cz nechodil.

Debatě o designu bych se vyhnul nějakým normálním fontem číslic a hotovo.

Otázkou je jestli jde tahle tuším javová komponenta naroubovat na tohle fórum a jestli je chuť to udělat.

Odesláno

Sám asi nebudeš, mě už to taky napadlo, když mi po reinstalaci win presnycas.cz nechodil.

Otázkou je jestli jde tahle tuším javová komponenta naroubovat na tohle fórum a jestli je chuť to udělat.

jinak aby to chodlo, je nutné si doinstalovat jeden prvek z www.java.com a pak to chodí

http://www.java.com/en/download/windows_ie...st=www.java.com

Odesláno

jinak aby to chodlo, je nutné si doinstalovat jeden prvek z www.java.com a pak to chodí

http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp?locale=en&host=www.java.com

Já vím, jenomže to mi právě nešlo.

Odesláno

http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp?locale=en&host=www.java.com

Já vím, jenomže to mi právě nešlo.

tak to pak už bohužel nevím co s tím takhle na dálku, tak tam leda zkusit napsat mail a popsat jim to!

Odesláno

dole na liště ten čas nemusí být moc přesný...třeba podle presnycas.cz sel na pocitaci o 1minutu a 14sekund napred a to pro server kde se rozebírá totálně všechno kolem hodinek a času není málo, ne???? :-)))

Odesláno

dole na liště ten čas nemusí být moc přesný...třeba podle presnycas.cz sel na pocitaci o 1minutu a 14sekund napred a to pro server kde se rozebírá totálně všechno kolem hodinek a času není málo, ne???? :-)))

Ja mam odchylku 0,21 sekundy a to jeste zkousnu biggrin.gif Ve finale mam jedny hodinky na stojanku, telefon v kolebce a casto hodinky na ruce, takze muzu pomerovat biggrin.gif

Odesláno

jano@calimero ~ $ su

Password:

calimero jano # ntpdate ntp.cesnet.cz

3 May 00:25:50 ntpdate[12478]: step time server 195.113.144.201 offset 2.053935 sec

calimero jano # date

Čt kvě 3 00:25:59 CEST 2007

calimero jano #

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...