Jump to content

Překlápěčka pro Panerai

dan010

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

mám dotaz. Pořídil jsem si minulou sobotu Panerai 319. Jsem zvyklej všechny hodinky nosit na překlápěcí sponě, protože mě ta trnová otravuje. Už jsem si dokonce rovnou při koupi hodinek objednal v Carollinu řemínek na překlápěcí sponu a tu jsem chtěl sehnat někde starší - protože nová stojí 12 tisíc a to mi přijde šílené, protože není problém ji z anglického aby koupit kolem 3000 Kč.

Jenže jak na ty spony teď koukám, tak ta překlápěčka není ve stylu Breitling, kdy je řemínek schovaný v překlápěčce - jednou ho nastavíte na požadovanou délku a pak už ho nikdy neřešíte - jen nasadíte a zaklapnete, ale v případě Panerai se vlastně jedná o klasický řemínek s oky, který se stejně pak musí po zaklapnutí překlápěčky protáhnou oky, aby nečouhal... což mě celkem zarazilo a říkám si, jestli má v tomhle případě smysl překlápěčku vůbec pořizovat, když pak stejně ten řemínek musím protahovat oky na druhé půlce řemínku, aby to nečouhalo..

Jaká je vaše zkušenost, případně doporučení? :)

Děkuji

Dan

Posted

Pri PAM 319 je spona za 12 tisíc bagateľ.

Tieto preklápačky ani ja nemám rád, ale je to PAM style. Na druhej strane sa tu viac využíva trňová spona a hrubé remene.

Posted

souhlasim s Tebou. u obou modelu co mam s preklapeci sponou jsem to po par dnech vzdal a dal na ne klasicky remen.

Posted

jasně, překlep, mám 312 :-D

taková malá změna v označení a jakej je rozdíl v ceně 312 vs 319...sry za ot

Posted

no hlavně finanční :-DDD

tar312.jpg PAM00312 - LUMINOR MARINA 1950 3 DAYS AUTOMATIC ? 44mm: ? 6.500

pam319_01.jpg PAM00319 - LUMINOR 1950 RATTRAPANTE 8 DAYS ORO ROSA ? 47mm: ? 34.000

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...