kospex1 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Že já nehraju tenis :-((((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Fuj, ale ke kolotočům budou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Koncim v praci a idem sa dat na tenis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Že já nehraju tenis :-(((((myslím že jen tím to nebude,já tenis hraju a nemám je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 To je strašnej kýč. Nejtragičtější je ta vlajka vojenského letectva ČSSR na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Mě by teda na ruce nevadily...ale je jasne,že za plnou cenovku bych j nechtel,to bych si vybral normal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakoho Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Stepánek je obrovský borec. To co předvedli a dokázali má těžko měřitelnou hodnotu - forever. A ty hodinky jsou spontální.Za mne má jedničku a s pokorou závidím to co na tom cifru má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Ja by som ich nosil a rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie-s Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jsou hodne, ale k tehle udalosti se hodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se