Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Chovejte se slusne v mem vlakne, jinak to zamknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Chovejte se slusne v mem vlakne, jinak to zamknu. tak ted jsi mi teda totalne rozhodil sandal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Chovejte se slusne v mem vlakne, jinak to zamknu. A co pozamykat všechny tvoje vlákna, smáznout profil a zmizet?Tolik štěstí najednou nás potkat nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 http://copernicus-watch.pl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 On to stejně nemyslel vážně, protože by pak neměl kam cpát ty svoje <>oviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 A ty by jsi nemel na co reagovat.....ha ha ha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 (upraveno) UFFF - dost mi odlehlo, že je tom někdo prokazatelně o dost hůř, než prim :D, todle hochům v polsce nevyšlo. My tady jemňonce kritizujeme každou čárečku a voni na to vidlema ..... Upraveno 25. prosince 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Tak jsem se tak procházel hodinkami Zeppelin a hle, do bruselského stylu jak vyšité. Je tam Eta 2824-2 a cena cca 12.5t. Docela se mi za ty prachy líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Proč tam nedali i trojku, v poho by se vešla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 http://www.prim.cz/kolekce/spolecenske-hodinky/prim-brusel-39.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 U těchto hodinek je výhoda, že se dva se stejnýma nepotkají. Za 80 k Kč to budou nosit jenom fakt frajeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Mám primky rád, ale tohle se za 80 tis. snad nemůže prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Mám primky rád, ale tohle se za 80 tis. snad nemůže prodat. Tak určitě může. Otázka zní : ,,kolikrát'' . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Mám primky rád, ale tohle se za 80 tis. snad nemůže prodat. 42 mají za 85 k Kč . Cenu odvíjejí podle průměru. Co mm to 2 k Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 (upraveno) 42 mají za 85 k Kč . Cenu odvíjejí podle průměru. Co mm to 2 k Kč To víš, nerez je dneska drahej. Nebo je to bílý zlato? To bych chápal Upraveno 21. května 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 To víš, nerez je dneska drahej. Nebo je to bílý zlato? To bych chápal Zlato to se nenosí ale zlatý český ručičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Asi mi nedochází historický souvislosti, ale nemůžu se ubránit dojmu, že vidím na ciferníku dvě šestky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 To víš, nerez je dneska drahej. Nebo je to bílý zlato? To bych chápal No ze zlata by byla cena odpovídající... Asi mi nedochází historický souvislosti, ale nemůžu se ubránit dojmu, že vidím na ciferníku dvě šestky nebo dvě devítky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Tohle jsou krásný radikální hodinky, jak se patří. Konečně akurátní prim bez když a ale, gratuluju všem tvůrcům i budoucím majitelům !! V této souvislosti jsem ovšem zaznamenal, jak se prim na svém novém webu přeorientoval na skutečné znalce - nikde jsem se nedočetl, jaký strojek se to do hodinek montuje, jak se natahuje atd.... to musí být zřejmě každému jasné, že. Za to jsem našel několik vět o sklíčku, které je, považte, z jednoho kusu !!!!! Otázka je snad jen, jak dlouho z jednoho kusu bude........... :D To je karikatura ........ Upraveno 22. května 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se