Jeronimo Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Qvido, hezké fotky. Mosazné doplňky dávají fotkám šťávu. Já jsem kvůli tomu málem na Aukru koupil mosazný lodní zvon. Naštěstí jsem to neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 ten za těch - batru- 12 tisíc...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Né, byl menší, ale pak se mi ještě líbil do comba lodní barometr a kompas. Už vidím, jak doma vysvětluji, že musím na poštu pro kormidlo. Tož to teda né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Njn si představ, jak se na mě celá rodina (nejvíc manželka) dívala, když jsem koupil tu krabici autíček a vlaječek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 kdo si hraje, nezlobí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 ... Jistě. Tak přidám ještě jednu zálesáckou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 na buvolu od 09freds Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 To jsou ale pekne hodinky...kdybych jich nemel moc, bral bych na zkousku nerezove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 No vidis, a mne se zrovna u techhle ta ocel moc nelibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 No vidis, a mne se zrovna u techhle ta ocel moc nelibi... No protože jsi je neviděl na živo, já se na ně nemohu vynadívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) i to je možné ale z fotek mne neoslovily Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 ani z videa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 ......mne sa pačia ale mal by som dilemu sa rozhodnut medzi A7 a helberg CH8 s miotou 9015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Tak prvním eliminačním kritériem může být cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) .....no ked prirataš zadržanie colnikmi a zaplatenie dph už to taky velky rozdiel neni ...ako je to vlastne s tymi bronzovymi a mosadznymi modelmi, ešte som nemal možnost naživo osahat .....barvi to nejak pri noseni ruky?,mam dost agresivny pot Upraveno 2. února 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 nedela to na ruce nic, naopak postupna oxidace kovu vytvari krasnou patinu...kdo ale nema patinu rad, nejsou takove hodinky pro nej stejne tak s nozema - muze byt fajnovy krasny novy ocelovy nebo titanovy nuz a vedle nej nejaka kultovni stara kudla, ktere mosaz zase doda nadech "starozitnosti" - proste vse ma sve kouzlo a kazdy si vybere to sve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 ......ano prave ten kontrast patiny a čisteho skla a ciferniku sa mi pači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Mě by u A7 (příp. A8) zajímala jiná věc - střídají majitelé hodinek lunety při běžném nošení? Tohle může byt argument proti A1 nebo konkurenci, ale trochu nevím, jestli se lunety nevymění jen ze začátku a pak není tendence zůstat u jedné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 za sebe: jako správný chronomagor, když dojde na novou akvizici, si teď á-sedmiček naplno užívám, takže střídám a zkouším, podle toho, k jakému řemenu a taky k jaké příležitosti si je beru - je to pro mne novum, moci vyměnit nejen řemen, ale i lunetu, a v podstatě mám po výměně pocit, že mám jiné hodinky... přirozeně, až se toho nabažím, nebude výměna tak častá, ale beru to jako benefit (zatím to dělám tak asi 1-2 x týdně něco zkusím - časem se frekvence se pochopitelně asi bude snižovat) pokud někdo hledá hodinky, aby si ustálil názor na vhodný řemen a pak je nosil beze změny, pak to je vždy věc dočasná, anebo není chronopacient... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Hodinky můžou vypadat dobře na nějakém pískovém, hnědém, případně olivovém canavasu. Samožřejmě nejlépe na pěkně jetém. Přidávám foto patiny na A1, mosazné sponě a jazýčku. Pak stačí jen lehce oleštit hrany a hodinky dostanou parádní kontrast. Dělával jsem to v kanclu o čistou Áčtverku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se