Přejít na obsah

Armida A7 brass

Doporučené příspěvky

.....no ked prirataš zadržanie colnikmi a zaplatenie dph už to taky velky rozdiel neni

...ako je to vlastne s tymi bronzovymi a mosadznymi modelmi, ešte som nemal možnost naživo osahat .....barvi to nejak pri noseni ruky?,mam dost agresivny pot

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nedela to na ruce nic, naopak postupna oxidace kovu vytvari krasnou patinu...

kdo ale nema patinu rad, nejsou takove hodinky pro nej

stejne tak s nozema - muze byt fajnovy krasny novy ocelovy nebo titanovy nuz a vedle nej nejaka kultovni stara kudla, ktere mosaz zase doda nadech "starozitnosti" - proste vse ma sve kouzlo a kazdy si vybere to sve

Odkaz ke komentáři

za sebe: jako správný chronomagor, když dojde na novou akvizici, si teď á-sedmiček naplno užívám, takže střídám a zkouším, podle toho, k jakému řemenu a taky k jaké příležitosti si je beru - je to pro mne novum, moci vyměnit nejen řemen, ale i lunetu, a v podstatě mám po výměně pocit, že mám jiné hodinky... přirozeně, až se toho nabažím, nebude výměna tak častá, ale beru to jako benefit (zatím to dělám tak asi 1-2 x týdně něco zkusím - časem se frekvence se pochopitelně asi bude snižovat)

:rolleyes:

pokud někdo hledá hodinky, aby si ustálil názor na vhodný řemen a pak je nosil beze změny, pak to je vždy věc dočasná, anebo není chronopacient...

;)

Odkaz ke komentáři

Hodinky můžou vypadat dobře na nějakém pískovém, hnědém, případně olivovém canavasu. Samožřejmě nejlépe na pěkně jetém. Přidávám foto patiny na A1, mosazné sponě a jazýčku. Pak stačí jen lehce oleštit hrany a hodinky dostanou parádní kontrast. Dělával jsem to v kanclu o čistou Áčtverku. :) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...