Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obracím se na ctěné forum ....

s heslem více očí více vidí :)

Sháním pro manželku hodinky s následujícími kritérii:

1) kulaté, světlý ciferník (bílá, perleť, stříbrná, béžová) průměr 26-32 (možná i větší), datumovka, číselník (celý, nebo částečný)

2) pouzdro ocel, titan, keramika 50-100m vodotěsnost (aby s tím mohla do bazénu

3)  pohon - bezbateriový (automaty, eco-drive, kinectic atd.)

4) skličko sapphire nebo hardlex (aby se jen tak nepoškrábalo)

5) styl - casual az sport jednoduchý design

kompromisy asi budou samozřejmostí, zatím nejoptimálnější kandidát je :

http://www.amazon.com/Citizen-EW1540-54A-Eco-Drive-Silhouette-Stainless/dp/B0032FOTAC

ma jen mineral

nebo 

http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=1663

tam je problem s vodotěsností

nebo tohle:

http://global.rakuten.com/en/store/onemore/item/snka13k1/?s-id=borderless_browsehist_en

nevim jestli WR 50m by na plavani stacilo

pokud o něčem víte, budu vděčný za tip, nebo tip na vyhledávání napříč značkomi s zadáním těch mých kriterii ...

Tomas

Odesláno

S rozpočtem +- 2000 (dle ukázek), asi nejlepší volba Tchibo.

Nebo oželet automat (ženský mají bateriový v oblibě, nemusí se seřizovat, natahovat atd.) a něco z produkce Skagen nebo Seiko, ale i tam to bude chtít o něco málo přidat.

Jaký je cenový strop?

Odesláno

Citizen eco drive splňuje vše, i ty Seiko s 5 Bar budou na plavání plně dostačující

Odesláno (upraveno)

Nepřekousla by pánskou velikost? Kolem 38mm je to ve sportovním/plavacím stylu i pro děvče ok.

SNZF25

snzf25j1-b.jpg

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

jj, me se take libi :), sam rad nosim orienty blue mako

pro manzelku jsem chtel neco decentnejsiho, jemnejsiho

Ty Seika co tady postnul USER, jsou fakt pěkné. A nevím, jak u vás, ale třeba moje žena má ráda decentní styl a také nosí pánské hodinky. 38mm mi přijde velmi přijatelné na dámskou ruku, k tomu ta barva, WR 100, a Seiko - zkusil bych to ještě zvážit :) .

Odesláno

user47: diky ty, nejsou zly :) 

Koukam na ty 5ky a fakt me berou, ten design je krasnej, jen si rikam jestli 38 uz neni moc... do ted jsem se orientoval spise na decentnejsi prumery jeste to promyslim

Jinak automat, nebo ecodrive je nutnost ... bateriove hodinky mo do ted asi 4 a zkusenost je takova ze kdyz si je chce vzit tak nejdou neb je baterka pryc (bud je v nich neco spatne, nebo kupujem nekvalitni baterii vydrzi jen par mesicu. Tohle by odpadlo... bud by je nosila, nebo pokud by byli odlozeny tak se natahnou a je to - zadne jejda baterie .. :(  - v tomhle mame jasno

Tomas

Odesláno

To s těma baterkáčema je dost podivný, já snad nikdy neměl hodinky, ve kterejch by baterka vydržela míň než 3 roky...A to rozhodně nebyly žádný drahý hodinky ani baterky.

38mm je podle mě v pohodě. Zejména u potápek, kde ti dost místa zabírá luneta a opticky tak hodinky zmenšuje (díky malýmu ciferníku).

Odesláno

K velikosti - moje lepší 1/2 běžně nosí Longíny co jsou 35mm bez korunky a zcela v pohodě, nutno vzít v potaz že je menší vzrůstem, něco málo přes 150 cm. A občas sahá po mých Igenech, ty jsou 38!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...