TPuschel Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Obracím se na ctěné forum ....s heslem více očí více vidí Sháním pro manželku hodinky s následujícími kritérii: 1) kulaté, světlý ciferník (bílá, perleť, stříbrná, béžová) průměr 26-32 (možná i větší), datumovka, číselník (celý, nebo částečný)2) pouzdro ocel, titan, keramika 50-100m vodotěsnost (aby s tím mohla do bazénu3) pohon - bezbateriový (automaty, eco-drive, kinectic atd.)4) skličko sapphire nebo hardlex (aby se jen tak nepoškrábalo)5) styl - casual az sport jednoduchý design kompromisy asi budou samozřejmostí, zatím nejoptimálnější kandidát je : http://www.amazon.com/Citizen-EW1540-54A-Eco-Drive-Silhouette-Stainless/dp/B0032FOTAC ma jen mineral nebo http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=1663 tam je problem s vodotěsností nebo tohle: http://global.rakuten.com/en/store/onemore/item/snka13k1/?s-id=borderless_browsehist_en nevim jestli WR 50m by na plavani stacilo pokud o něčem víte, budu vděčný za tip, nebo tip na vyhledávání napříč značkomi s zadáním těch mých kriterii ...Tomas
tommas4 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 S rozpočtem +- 2000 (dle ukázek), asi nejlepší volba Tchibo. Nebo oželet automat (ženský mají bateriový v oblibě, nemusí se seřizovat, natahovat atd.) a něco z produkce Skagen nebo Seiko, ale i tam to bude chtít o něco málo přidat. Jaký je cenový strop?
Frostie Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Citizen eco drive splňuje vše, i ty Seiko s 5 Bar budou na plavání plně dostačující
bohus76 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Ženě jsem kupoval tyto Seika http://www.ebay.de/itm/Seiko-Damen-Armbanduhr-XS-Seiko-5-Analog-Automatik-Edelstahl-SYMC07K1L-711-/321267953201?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4acd0fee31 Spokojenost,jen pokud má Tvá žena raději větší hodinky podíval bych se po jiných.
TPuschel Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Diky za podnety i za ujisteni ze 5ATM je na plavani ok,Rozpocet muze byt kolem 3-4 tis. Pokud to bude stat za to i o neco vice Tomas
tommas4 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Já samozřejmě vycházel z cen 70-120 USD, okolo 3 až 4 tis. to už je veselejší :-)Nabídka Seika to zcela jistě vyřeší.
USER47 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Nepřekousla by pánskou velikost? Kolem 38mm je to ve sportovním/plavacím stylu i pro děvče ok. SNZF25 Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem USER47
tommas4 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Tak to je ono, ty se snad líbí i mě :-) Jako fakt.
USER47 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Však taky proč ne, jsou to jedny z mála hezkejch pětek.:-D
TPuschel Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 jj, me se take libi , sam rad nosim orienty blue makopro manzelku jsem chtel neco decentnejsiho, jemnejsiho
USER47 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 V tom případě třeba tyhle solární Citizeny. Maj teda jen minerál, ale to ty z tvýho úvodního postu taky.http://www.skywatches.com.sg/reviews/citizen-eco-drive-silver-tone-ladies-dress-watch-fe1010-57b-fe1010.htm
Sphinxx Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 jj, me se take libi , sam rad nosim orienty blue mako pro manzelku jsem chtel neco decentnejsiho, jemnejsiho Ty Seika co tady postnul USER, jsou fakt pěkné. A nevím, jak u vás, ale třeba moje žena má ráda decentní styl a také nosí pánské hodinky. 38mm mi přijde velmi přijatelné na dámskou ruku, k tomu ta barva, WR 100, a Seiko - zkusil bych to ještě zvážit .
TPuschel Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 user47: diky ty, nejsou zly Koukam na ty 5ky a fakt me berou, ten design je krasnej, jen si rikam jestli 38 uz neni moc... do ted jsem se orientoval spise na decentnejsi prumery jeste to promyslimJinak automat, nebo ecodrive je nutnost ... bateriove hodinky mo do ted asi 4 a zkusenost je takova ze kdyz si je chce vzit tak nejdou neb je baterka pryc (bud je v nich neco spatne, nebo kupujem nekvalitni baterii vydrzi jen par mesicu. Tohle by odpadlo... bud by je nosila, nebo pokud by byli odlozeny tak se natahnou a je to - zadne jejda baterie .. - v tomhle mame jasnoTomas
USER47 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 To s těma baterkáčema je dost podivný, já snad nikdy neměl hodinky, ve kterejch by baterka vydržela míň než 3 roky...A to rozhodně nebyly žádný drahý hodinky ani baterky. 38mm je podle mě v pohodě. Zejména u potápek, kde ti dost místa zabírá luneta a opticky tak hodinky zmenšuje (díky malýmu ciferníku).
tommas4 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 K velikosti - moje lepší 1/2 běžně nosí Longíny co jsou 35mm bez korunky a zcela v pohodě, nutno vzít v potaz že je menší vzrůstem, něco málo přes 150 cm. A občas sahá po mých Igenech, ty jsou 38!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se