vito Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Ještě k Bondovi. Jasně, že je to akční pohádka. Ale jako někteří další se na to rád dívám. Vím už, co kdy James řekne a dobře si při tom odpočinu. A brát vážně nabízené situace? To snad nikdo nedělá. A k hodinkám. Rolexy a Omegy jsou stejně nahodile vybrané produkty, jako jsou Walther PPK a Walther P 99. To, že tyhle předměty vešly do povědomí mnoha lidí je také díky úspěšnosti filmů. Ne, že by uvedené hodinky nebo zbraně byly špatné, to vůbec ne. Ale jejich úspěch je poměřován také úspěchem filmů. A " protřepat, nemíchat " také nemusím. Omlouvám se, jestli jsem moc OT.
Viktor Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 ... A k hodinkám. Rolexy a Omegy jsou stejně nahodile vybrané produkty, jako jsou Walther PPK a Walther P 99. To, že tyhle předměty vešly do povědomí mnoha lidí je také díky úspěšnosti filmů.... Nesouhlasím. V prvních dílech šlo o dodržení ducha předlohy - Bond, znalec života používá kvalitní hodinky, pije kvalitní nápoje, kouří kvalitní doutníky a byly vybraný značky, který to splňovaly. Pak až přišel tvrdý "product placement" a dnes Bond používá to, co si nějaká firma zaplatí... Takže Rolexy byly vybraný relativně nahodile jako známá značka považovaná za kvalitní, Omegy už zcela cíleně jako placená reklama. Jinak se na starý Bondy vždycky rád podívám, mám rád ty drobnůstky jako třeba jméno Pussy Galore, exotický padouši a jejich sluhové a často skvělý dialogy.
baza Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Jsou skvělé, jen jediná věc mi na nich vadí - ta zaklapávací pojistka na sponě, co je na ní nápis TAG Heuer při otevření svojí hranou odírá jeden ten leštěný dílek tahu. Tohle soudruzi ze Švýcarska moc nedomysleli... Nemáš s nimi ten samý problém, Bazo? Výhledově asi budu stejně přemýšlet o prodeji, Omegy lákají Tak jsem se na to byl podívat a je trochu od pojistky ošoupnutá spona, ne tah. Ale při zapnuté přesce je to schované a tak mi to jako problém nepřipadá.
Cabos Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Co se zkusit trosku odpoutat od filmu (reklamy) a porovnat ty hodinky opravdu nezaujate... Ja vim ze to nejde, ale zkusme to - Diskutere, prosim, k jinym hodinkam dokaz byt opravdu vecny bez ohledu na cokoliv (Railmastery...). Vim ze zrovna ja jsem zaujaty, ale kdybych si je kupoval kvuli filmum, tak bych tam chtel i to superlanko a hlavne ten LASER !!!! :-)
Cabos Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Muj nazor tedy je asi takovy (ciste estetika a provedeni): - provedeni tahu a spony je bezesporu nesrovnatelne, vzdycky me odpuzoval jen zohybany plech... - kouzlo rafinovanych nikdy se nezakryvajicich rucicek, uplna blbost ale treba ve 12 se nato vzdycky rad podivam - heliovy ventil, taky uplna blbost, ale tak nejak to prijemne doplnuje, obzvlastnuje... - provedeni samotneho pouzdra hodinek, u omeg typicke, originalni a vzledove velmi povedene - cifernik s motivem vlnek ktery se meni dle pohledu a odlesku od nej, z kazdeho pohledu jiny a pritom nijak zbytecne vyrazny, vse pouze barva, zadne lepene nebo jinak pripevnovane vselijake patvary (krome velmi oblibenych 007 :-)))).... Kdyz dam fotky hodinek vedle sebe, tak me ty Tagy prijdou oproti Seamasterum uplne disproporcni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se