sauce Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/movadobaby_1949_48888552
afrikab Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552 Tak Bond je nikdy jako "product placement" na ruce nemel To bude asi nejvetsi rozdil. Jinak variace na stejne tema.
klobadysek Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Zasadni rozdil- absence helioveho ventilu
African Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Myslím, že i tak trochu cenově Bondovky jsou u autorizovaných prodejců asi cca. 40000,- dražší"
sauce Odesláno 4. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Zasadni rozdil- absence helioveho ventilu To se mi na nich prave libi
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552 Slavné bondovky nejsou slavné bondovky. Jsou to hodinky, které nosí hrdina filmové série, série více či méně (spíše méně, než více) povedených komedií. Z tohoto pohledu je úsměvné, že se vůbec může najít někdo, kdo může skrzevá tyto filmy (to zdůrazňuji) nalézt insipiraci k vážnému pořízení hodinek. Jsem přesvědčen, že pokud člověk nechce vypadat jako karikatura vlastních komických životních rolí, musí volit ty TAG Heuer. Je to paradox, ale právě snaha vytvořit ikony z hodinek, které hrají roli v bondovkách se vlastně obrací proti záměru výrobce... i když možná, že můj názor je ojedinělý a bondovky zdobí nejedno levé zápěstí... P.S. Je tu ovšem jiná velká "filmová" ikona. MONACO... tedy, Heuer Monaco... jeden film, jeden herec, jedny hodinky a... milióny planoucích očí...
cigi Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 No, sauce, ty heuery mi přijdou trochu bez chuti a vůně, ale jinak nic proti. Jediná libůstka je dvoubarevná vteřinovka a netřelá pozice ruček vůči kružnici prolisu ciferníku - ale i to vlastně mělo by stačit! To bondovky, zejména ty s tím vývrtem hlavně na ciferníku mají jistě přidanou hodnotu - smysl pro humornou sebeironii s nadhledem - je-li ti tento postoj blízký a jsi fanda 007 - tak není co řešit. Myslím, že pánům s touto nadfrajeřinou na zápěstí je kýmkoli jim třeba i právem připisovaná role karitury prostě u konečníku , no a co? Ty monaca přidávají navíc ještě nezanedbatelný díl elegance - ty bych si u této trojice vybral já!
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 No, sauce, ty heuery mi přijdou trochu bez chuti a vůně, ale jinak nic proti. Jediná libůstka je dvoubarevná vteřinovka a netřelá pozice ruček vůči kružnici prolisu ciferníku - ale i to vlastně mělo by stačit! To bondovky, zejména ty s tím vývrtem hlavně na ciferníku mají jistě přidanou hodnotu - smysl pro humornou sebeironii s nadhledem - je-li ti tento postoj blízký a jsi fanda 007 - tak není co řešit. Myslím, že pánům s touto nadfrajeřinou na zápěstí je kýmkoli jim třeba i právem připisovaná role karitury prostě u konečníku , no a co? Ty monaca přidávají navíc ještě nezanedbatelný díl elegance - ty bych si u této trojice vybral já! Jo, Monaco... to je liga... ovšem... Monaco vyžaduje velmi vybrané mravy jejich vlastníka (tím nechci říci, že bys je postrádal)... Monaco... to je kousek pro velmi vyrovnaného jedince... v nich se hošík po prvním přijímání nemůže třást u šatny, jestli máš dát šatnářce dvoukorunu nebo ne... je to dokonalá porce klasy a stylu. Chce to pořádného řízka s lehce ošlehanou tváří... poměrně uklidňujícím stavem konta... a jedním či dvěma Poršáky v hangáru... Pak to funguje.
Kid_A Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 diskuter: byl to doufám Steve McQueen? tyhle Tag H. mi oproti bondovkám přijdou vzhledově chudší - ale také umírněnější
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 diskuter: byl to doufám Steve McQueen? tyhle Tag H. mi oproti bondovkám přijdou vzhledově chudší - ale také umírněnější Jo,jo...
baza Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552 Osobně jsem před nějakou dobou zvolil TAGy a dnes si myslím, že jsem udělal dobře.
Lossak Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Jaká se předpokládá na těchto nových automatech cena?Už jsem se o nich zmiňoval Kubsonovi pro kolegu.Je to ale váhavý střelec.
Olda Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Jaká se předpokládá na těchto nových automatech cena?Už jsem se o nich zmiňoval Kubsonovi pro kolegu.Je to ale váhavý střelec. Nebo odolný jedinec :-)
Rimsy Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552 Slavné bondovky nejsou slavné bondovky. Jsou to hodinky, které nosí hrdina filmové série, série více či méně (spíše méně, než více) povedených komedií. Z tohoto pohledu je úsměvné, že se vůbec může najít někdo, kdo může skrzevá tyto filmy (to zdůrazňuji) nalézt insipiraci k vážnému pořízení hodinek. Jsem přesvědčen, že pokud člověk nechce vypadat jako karikatura vlastních komických životních rolí, musí volit ty TAG Heuer. Je to paradox, ale právě snaha vytvořit ikony z hodinek, které hrají roli v bondovkách se vlastně obrací proti záměru výrobce... i když možná, že můj názor je ojedinělý a bondovky zdobí nejedno levé zápěstí... P.S. Je tu ovšem jiná velká "filmová" ikona. MONACO... tedy, Heuer Monaco... jeden film, jeden herec, jedny hodinky a... milióny planoucích očí... Hmm, tvuj vkus je beztak dnes a denne masirovan ruznymi vlivy, takze si stejne vyberes hodinky ani nebudes vedet na jakem zaklade. Takze vsichni majitele puvodnich bondovek - Rolex Submariner se dpopousti rizika ze se stanou vlastni karikaturou? O kolik je lepsi si koupit hodinky na zaklade toho, ze v nich pry minimalne jednou, nekdy nejaky vojak mozna behal po lese ve Vietnamu?
kubson Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Jaká se předpokládá na těchto nových automatech cena?Už jsem se o nich zmiňoval Kubsonovi pro kolegu.Je to ale váhavý střelec. teď nevím kdo - jedny aquaracery jsem včera kupoval
Lossak Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Ten váhavý střelec je samozřejmě kolega,Kubson je muž činu. Kolik vyšly?Nové?Jeté?
cigi Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Musím uznat, že na bazovejch fotkách mají ty tagy dáleko víc života, chutě a vůně! Gratuluju!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se