Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? wink.gif

http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552

Slavné bondovky nejsou slavné bondovky. Jsou to hodinky, které nosí hrdina filmové série, série více či méně (spíše méně, než více) povedených komedií. Z tohoto pohledu je úsměvné, že se vůbec může najít někdo, kdo může skrzevá tyto filmy (to zdůrazňuji) nalézt insipiraci k vážnému pořízení hodinek.

Jsem přesvědčen, že pokud člověk nechce vypadat jako karikatura vlastních komických životních rolí, musí volit ty TAG Heuer. Je to paradox, ale právě snaha vytvořit ikony z hodinek, které hrají roli v bondovkách se vlastně obrací proti záměru výrobce... i když možná, že můj názor je ojedinělý a bondovky zdobí nejedno levé zápěstí...

P.S. Je tu ovšem jiná velká "filmová" ikona. MONACO... tedy, Heuer Monaco... jeden film, jeden herec, jedny hodinky a... milióny planoucích očí...

Odesláno

No, sauce, ty heuery mi přijdou trochu bez chuti a vůně, ale jinak nic proti. Jediná libůstka je dvoubarevná vteřinovka a netřelá pozice ruček vůči kružnici prolisu ciferníku - ale i to vlastně mělo by stačit! smile.gif

To bondovky, zejména ty s tím vývrtem hlavně na ciferníku mají jistě přidanou hodnotu - smysl pro humornou sebeironii s nadhledem - je-li ti tento postoj blízký a jsi fanda 007 - tak není co řešit. Myslím, že pánům s touto nadfrajeřinou na zápěstí je kýmkoli jim třeba i právem připisovaná role karitury prostě u konečníku , no a co?

Ty monaca přidávají navíc ještě nezanedbatelný díl elegance - ty bych si u této trojice vybral já!

Návštěvník Diskutér
Odesláno

No, sauce, ty heuery mi přijdou trochu bez chuti a vůně, ale jinak nic proti. Jediná libůstka je dvoubarevná vteřinovka a netřelá pozice ruček vůči kružnici prolisu ciferníku - ale i to vlastně mělo by stačit! smile.gif

To bondovky, zejména ty s tím vývrtem hlavně na ciferníku mají jistě přidanou hodnotu - smysl pro humornou sebeironii s nadhledem - je-li ti tento postoj blízký a jsi fanda 007 - tak není co řešit. Myslím, že pánům s touto nadfrajeřinou na zápěstí je kýmkoli jim třeba i právem připisovaná role karitury prostě u konečníku , no a co?

Ty monaca přidávají navíc ještě nezanedbatelný díl elegance - ty bych si u této trojice vybral já!

Jo, Monaco... to je liga... ovšem... Monaco vyžaduje velmi vybrané mravy jejich vlastníka (tím nechci říci, že bys je postrádal)... Monaco... to je kousek pro velmi vyrovnaného jedince... v nich se hošík po prvním přijímání nemůže třást u šatny, jestli máš dát šatnářce dvoukorunu nebo ne... je to dokonalá porce klasy a stylu. Chce to pořádného řízka s lehce ošlehanou tváří... poměrně uklidňujícím stavem konta... a jedním či dvěma Poršáky v hangáru... wink.gif Pak to funguje.

Odesláno

diskuter: byl to doufám Steve McQueen?

tyhle Tag H. mi oproti bondovkám přijdou vzhledově chudší - ale také umírněnějšísmile.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

diskuter: byl to doufám Steve McQueen?

tyhle Tag H. mi oproti bondovkám přijdou vzhledově chudší - ale také umírněnějšísmile.gif

Jo,jo...

Odesláno

Jaká se předpokládá na těchto nových automatech cena?Už jsem se o nich zmiňoval Kubsonovi pro kolegu.Je to ale váhavý střelec.

Nebo odolný jedinec :-)

Odesláno

Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? wink.gif

http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552

Slavné bondovky nejsou slavné bondovky. Jsou to hodinky, které nosí hrdina filmové série, série více či méně (spíše méně, než více) povedených komedií. Z tohoto pohledu je úsměvné, že se vůbec může najít někdo, kdo může skrzevá tyto filmy (to zdůrazňuji) nalézt insipiraci k vážnému pořízení hodinek.

Jsem přesvědčen, že pokud člověk nechce vypadat jako karikatura vlastních komických životních rolí, musí volit ty TAG Heuer. Je to paradox, ale právě snaha vytvořit ikony z hodinek, které hrají roli v bondovkách se vlastně obrací proti záměru výrobce... i když možná, že můj názor je ojedinělý a bondovky zdobí nejedno levé zápěstí...

P.S. Je tu ovšem jiná velká "filmová" ikona. MONACO... tedy, Heuer Monaco... jeden film, jeden herec, jedny hodinky a... milióny planoucích očí...

Hmm, tvuj vkus je beztak dnes a denne masirovan ruznymi vlivy, takze si stejne vyberes hodinky ani nebudes vedet na jakem zaklade. Takze vsichni majitele puvodnich bondovek - Rolex Submariner se dpopousti rizika ze se stanou vlastni karikaturou? O kolik je lepsi si koupit hodinky na zaklade toho, ze v nich pry minimalne jednou, nekdy nejaky vojak mozna behal po lese ve Vietnamu?

Odesláno

Jaká se předpokládá na těchto nových automatech cena?Už jsem se o nich zmiňoval Kubsonovi pro kolegu.Je to ale váhavý střelec.

teď nevím kdo - jedny aquaracery jsem včera kupoval wink.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...