Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdysi (skoro před půl rokem) jsem byl nějak v depresi a zmínil se v Carolinu že by se mi líbili keramický Panerai s inhausem a dnes telefon že prý si pro ně můžu přijet. Jiskra nepřeskočila (tu velikost fakt nedám) ale jsou jinak moc hezký. Keramický pouzdro i tah super zpracování, krásně klenutej safir, sendvič cifr...

Jako už chápu co na nich máte a vidíte. Tak kdyby někdo chtěl, mají je skladem a ráno budu rušit rezervaci.

Jedna živá fotka i s cenou

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník PavelB
Odesláno

Cena jak z Carollina :-)

Ten tah mi k nim proste nejde, do pristiho tydne mam rezervovane 441, ale i tak mi 8,2k ecek pripada hodne...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Cena jak z Carollina :-)

Ten tah mi k nim proste nejde, do pristiho tydne mam rezervovane 441, ale i tak mi 8,2k ecek pripada hodne...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Súhlasím, ciferník je ako u 359-ny, ale + ukazovateľ rezervy, GMT ručička, ktorá sa dá šikovne skryť, a sú ľahšie ako titánové...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník JakubWatches
Odesláno

Ja se moc v CR neorientuju ale ve svete to vysoka cena na pam438 (nove) rozhodne neni. Kolem 330K z US. Naopak docela koukam jakou marzi na tom carollinum (btw. co to je?) muze nasadit, moc ne..

Odesláno (upraveno)

za ty peníze bych čekal více hodinářských komplikací a delší rezervu nátahu ?

jsou pěkné, ale tak maximálně za 200.000,- ? 

navíc tah mi k Pam nějak nesedí ...

Upraveno uživatelem NERO.8
Odesláno

za ty peníze bych čekal více hodinářských komplikací a delší rezervu nátahu ?

jsou pěkné, ale tak maximálně za 200.000,- ?

navíc tah mi k Pam nějak nesedí ...

tady asi platis za tu keramiku. I když váha mé překvapila. Kalibr je dost tezkej ale tah neváží snad nic. Jinak je zajímavý ze v krabici není žádný druhy řemen na výměnu, což prý bývá.
Odesláno

tady asi platis za tu keramiku. I když váha mé překvapila. Kalibr je dost tezkej ale tah neváží snad nic. Jinak je zajímavý ze v krabici není žádný druhy řemen na výměnu, což prý bývá.

v balení k 438 je pouze šroubovák  ? vzhledem k nízké ceně - vše ostatní je za příplatek ?  :) 

• po měsíci...
Odesláno

Na jiných fotkách vypadají celkem pěkně, zrovna tak jako PAM 441, ta cena je všude vysoká, dokonce i velmi často vyšší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...