skalis Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Je to hruza. Vcera dopoledne jsem si znovu prosel cele vlakno o Definitivnich hodinkach do 30k a padly mi do oka. Docela se divim, ze jsem si jich nevsiml drive. Mam (mel jsem) na letosni rok v planu Stowa Antea 390, ale tyhle mi citelne rozhodily plany. Resp. ne chronoskopy, ty jsou na me dost drahe, i kdyz ne nedostupne. Ale modely Automatic ve verzich s carovymi i ciselnymi indexy. Diky tenke lunete nebude urcite 38 mm problem. Problem ovsem bude to rozhodnuti, ktere vybrat. Skoda, ze nejsou ty bile s indexy a datumkou (tu ma jen cerna verze a bila s cisly). Moc se mi libi i krabicka zdroj: uhr-forum.de, autor: BjörnM Nema nekdo ze zdejsich clenu tyhle hodinky verzi 38 mm (nechrono) v oceli? PS: Ty chrono jsou u me horky kandidat na definitivni hodinky do 30k (a vitezi nad Nomos). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 v černém provedení jsou moc hezké až na to bílé datumové okénko , které je jako pěst na oko. Copak by byl takový problém udělat ho černé s bílou číslicí? Jinak ty "zlaté" jsou pěkné. Jak je to s tou trvanlivostí pozlacení. Neodře se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 Tak Tyhle Junghans jsou moje,nosím je asi 2roky a nedám na ně dopustit.Výborné hodinky pouzdro 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 jiriskopal68 napsal: Tak Tyhle Junghans jsou moje,nosím je asi 2roky a nedám na ně dopustit.Výborné hodinky pouzdro 40mm Propříště bych tě poprosil o ještě větší a rozmazanější fotky, a každou bys měl postnout nejmíň dvakrát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 kibi napsal: ja ti to prelozim - zkus, prosim, citace bez fotek a svoje fotografie idealne 800x600 max. 1024x800 - nekteri vazeni clenove maji jeste slapaci pocitace... jinak - paradni hodinky, moc paradni! to víš ty komiku, já mám doma obstarožní 486 a chytračit můžu pouze když moje paní pere v neckách a nepustí tatramatku - jinak nemáme dost šťávy, ale hlavněže je ten můj komp vintage - já si na tom totiž děsně zakládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 tolja napsal: Propříště bych tě poprosil o ještě větší a rozmazanější fotky, a každou bys měl postnout nejmíň dvakrát.. OK,omluva, polepším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 jiriskopal68 napsal: Tak Tyhle Junghans jsou moje,nosím je asi 2roky a nedám na ně dopustit.Výborné hodinky pouzdro 40mm Fotky jsem smaznul, nahraj je se v rozumnym rozliseni. Viz. toto vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se