Viktor Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Do rodiny hodinek Max Bill přibyl chronograf. Moc se mi líbí, jen mám radši, když je u chronografu subciferník s vteřinovkou - tady jsou jen sčítače hodin a minut, člověk by musel mít pořád puštěný chronograf, aby se na hodinkách něco hýbalo.
Onisan Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Moc pěkné hodinky... S názorem na potřebu vteřinovky souhlasím, také mám rád když se na ciferníku stále něco hýbe
NIGHTinGALE Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 To je snad první chronograf, který jde perfektně i k obleku. Moc hezké. Hlavně v té černé barvě. Jen ta tlačítka stopek mi přijdou jako z nějakých levných digitálek. Ta se mi moc nelíbí.
boo-beek Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Jsou dokonalý, i ta tlačítka se mi líběj Kolik tak asi... ?
railmaster Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Chronograf, a tak nádherne decentný. Ani neviem, či sa mi viac páči s čiernym, alebo bielym číselníkom. Predávajú ich niekde v Bratislave, alebo Prahe? Celkom rád by som ich videl zblízka.
Skeleton Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 http://www.ehodinarstvi.cz/JUNGHANS-Max-Bi...ction_d131.html ... ale neni tam koukam cena.
Guest Kamil Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 http://www.ehodinarstvi.cz/JUNGHANS-Max-Bill-collection_d131.html ... ale neni tam koukam cena. Jsou kolem tisíce euro.
afrikab Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 http://www.ehodinarstvi.cz/JUNGHANS-Max-Bill-collection_d131.html ... ale neni tam koukam cena. Jsou kolem tisíce euro. Presne tak, doporucena cena EUR 1.190,00.
decebal Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Sakra, 40mm, jsou větší než ty bez chronografu. Ajajaj, ajajaj. :/
Olda Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Chronograf, a tak nádherne decentný. Ani neviem, či sa mi viac páči s čiernym, alebo bielym číselníkom. Predávajú ich niekde v Bratislave, alebo Prahe? Celkom rád by som ich videl zblízka. Fotka je přímo od Mikla z Vídně, Wollzeile 35. Už dlouho se tam chystám, ale musím s sebou vzít přítelkyni aby mě držela zpátky.
Andreas Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 krása - čistý design ale bez vteřinovky tomu opravdu něco schází !
weiview Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Vážně o nich uvažuji ...již půl roku Snad v nejbližších měsících zajedu k Miklovi. Mrknout na ně, s připravenou peněženkou Máte je někdo? Jaké jsou dojmy?
safi Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Vážně o nich uvažuji ...již půl roku Snad v nejbližších měsících zajedu k Miklovi. Mrknout na ně, s připravenou peněženkou Máte je někdo? Jaké jsou dojmy? Krásné..také znám jednoho co o nich pořád mluví
B.F.G. Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Zaregistroval jsem je teprve dnes. Koukám, slintám, moc krásné chronografy, trošku jiné než Breitling. Nic podobného nemám, a jak píše NiG dokonalé oblekovky. NO ještě že mám zákaz utrácet.
weiview Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Přidávám ještě jenu fotku ať toto vlákno trochu oživíme Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
weiview Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ... A ještě pár dalších pro nadšence, vím jak těžko se to hledá. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts