Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do rodiny hodinek Max Bill přibyl chronograf. Moc se mi líbí, jen mám radši, když je u chronografu subciferník s vteřinovkou - tady jsou jen sčítače hodin a minut, člověk by musel mít pořád puštěný chronograf, aby se na hodinkách něco hýbalo.

user posted image

user posted image

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moc pěkné hodinky... S názorem na potřebu vteřinovky souhlasím, také mám rád když se na ciferníku stále něco hýbe biggrin.gif

Posted

To je snad první chronograf, který jde perfektně i k obleku. Moc hezké. Hlavně v té černé barvě.

Jen ta tlačítka stopek mi přijdou jako z nějakých levných digitálek. Ta se mi moc nelíbí.

Posted

Chronograf, a tak nádherne decentný. Ani neviem, či sa mi viac páči s čiernym, alebo bielym číselníkom. Predávajú ich niekde v Bratislave, alebo Prahe? Celkom rád by som ich videl zblízka.

Posted

Chronograf, a tak nádherne decentný. Ani neviem, či sa mi viac páči s čiernym, alebo bielym číselníkom. Predávajú ich niekde v Bratislave, alebo Prahe? Celkom rád by som ich videl zblízka.

Fotka je přímo od Mikla z Vídně, Wollzeile 35. Už dlouho se tam chystám, ale musím s sebou vzít přítelkyni aby mě držela zpátky.

• 4 months later...
Posted

Vážně o nich uvažuji ...již půl roku :)

Snad v nejbližších měsících zajedu k Miklovi. Mrknout na ně, s připravenou peněženkou :)

Máte je někdo? Jaké jsou dojmy?

Posted
Vážně o nich uvažuji ...již půl roku :)

Snad v nejbližších měsících zajedu k Miklovi. Mrknout na ně, s připravenou peněženkou :)

Máte je někdo? Jaké jsou dojmy?

Krásné..také znám jednoho co o nich pořád mluví :thumbsup_anim:

Posted

Zaregistroval jsem je teprve dnes. Koukám, slintám, moc krásné chronografy, trošku jiné než Breitling. Nic podobného nemám, a jak píše NiG dokonalé oblekovky. NO ještě že mám zákaz utrácet. :)

Posted

... A ještě pár dalších pro nadšence, vím jak těžko se to hledá. :rolleyes:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.