Přejít na obsah

Breitling SOH 46 vs. Tag Heuer Monaco

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám možnost koupit SOH 42 na meshi za cca 60k, nové na Jomashop.com, hodinky v tomto shopu jsou o.k.,ale záruka je 2roky jen od prodejce.....co vy na to? Máte s tím zkušenosti? Myslím že stejně hodinky ty 2roky musí vydržet bez zásahu servisu, kromě toho, že v rámci mezinárodní záruky je můžu dát během těch dvou let kdekoliv seřídit. Myslím,že je to dost výhodná koupě.

Odesláno

No, připočti si dopravu, dph a zas tak super to neni. Když napíšeš kupříkladu panu Stuchlíkovi do Zlína (Gold Eligius), myslím, že se dostaneš na hodně podobnou cenu.. a je to AD.

Odesláno (upraveno)

Měl bych to bez dph,cla a poštovné by bylo směšné....to už stojí za zvážení, ne? A ve Zlíně mi nabídli cenu 78k za SOH 46

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

proc je zaruka jen od prodejce? vetsina sedych ti je schopna nechat orazit papiry od oficialniho prodejce... kdyz je to ETA, kterou ti opravi (snad) kazdy, stale bych preferoval potvrzene papiry (ale dost mozna jsem paranoidni).

Odesláno (upraveno)
  V 19. 12. 2013 v 10:29, IzTaPa napsal:

proc je zaruka jen od prodejce? vetsina sedych ti je schopna nechat orazit papiry od oficialniho prodejce... kdyz je to ETA, kterou ti opravi (snad) kazdy, stale bych preferoval potvrzene papiry (ale dost mozna jsem paranoidni).

Tak to netuším proč je záruka jen od Jomashop.com ale právě proto tam mají dobré ceny. Prostě asi bez mezinárodní kartičky to dává Breitling levněji :-)))) A papíry potvrzené budou,ale od Jomashop :-)

The Jomashop Guarantee:

• Jomashop guarantees you the utmost in quality, authenticity, and reputability
  • 30 Day Money Back Guarantee
  • No restocking fee on items under $4000
  • No sales tax charged except in NY State
  • All items are brand new with serial numbers
  • 1 to 5 Year Warranty on all watches

30 day money back guarantee

At Jomashop.com, your complete satisfaction is important to us. If for any reason you are not 100% satisfied with your purchase simply create an RMA & send your item back to Jomashop in its new, unused condition, with original packaging and we will be happy to provide you with either a full refund of the purchase price or a store credit toward an exchange (excluding shipping & handling charges). Some conditions may apply. Read our full return policy here

Brand new & authentic

Our Watches:

• are brand new, first quality, with all original parts and authentic.
  • have the original manufacturer's serial numbers intact.
  • have a 1 to 5 year warranty program (see our warranty section for details).
Upraveno uživatelem moco
Odesláno
  V 19. 12. 2013 v 10:27, Micey napsal:

A na ty 42 ses ptal? Jasně, šedesát za nový je super cena.

Poslal jsem požadavek na kalkulaci, tak uvidím,ale myslím že to bude stejný..."tisícovka sem, tisícovka tam"

Odesláno

Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s vyritím monogramů na hodinky. Chtěl bych to zezadu na dýnko nebo na boční stranu hodinek.

Odesláno
  V 19. 12. 2013 v 16:07, Daemonultimate napsal:

To je chceš jako dárek pro někoho?Jestli ne,tak na to kašli.

Ne chci je pro sebe.

Odesláno
  V 19. 12. 2013 v 10:27, Micey napsal:

A na ty 42 ses ptal? Jasně, šedesát za nový je super cena.

Tak ze Zlina mi odepsali ze v prosinci dokonce zdrazili a ze mi nemuzou nabidnou ani tu puvodni cenu 75k ale uz jen za 85k.

Odesláno
  V 18. 12. 2013 v 9:28, F.B. napsal:

TH - budú IMO unikátnejšie, uvidíš ich na menej rukách.

Ale priznám sa, že Breitling ide úplne mimo mňa.

F.

Jj Monaca jsou moc pekne ale pocitove se mi becka zdají tak o tridu výše

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsou ti velky. Radeji si nekde oboji vyzkousej, jestli mas tu moznost. 46 mm jsou fakt velky, 42 mm je smysluplna velikost, zvlast jestli mas ruku 17 cm. Ja mam o chlup vetsi ruku a nosim mensi hodinky (zkousel jsem od 34 mm do 47 mm a za ideal povazuju 38 mm). Tech 42 mm rozhodne nebude malo, z toho mit strach nemusis.

V 1. 1. 2014 v 7:25, moco napsal:

Takhle na mě vypadají suunto core (oficiálně 45mm ale ve skutečnosti 48mm)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak nove SOH42 jsou doma,nakonec jsem zvolil asi nejlepsi cestu nakupu,koupil jsem u nas u AD s velmi dobrou cenou,sice to neni jako US ale hodinky jsou od AD s mezinarodni dvouletou zárukou (mimochodem zárucak je stylová sklenená tabulka s laserem vypálenymi udaji...to me nadchlo) a mam z toho lepsi pocit. Díky za vase prizpevky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...