peto67 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Nazdar tak som sa dočkal ježiško to stihol.Hodinky sú skvelé pridávam pár foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdravé natahovanie behom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Trochu mě to asociovalo PO, ty oranžové číslice.. Jaká je lumi? Dodej foto
habadej Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Gratuluji, jsou bezva. Na Slovensku máte skvělého Ježíška.
peto67 Odesláno 21. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Dík.Keby tak každý rok nosil...Lumi mohla byť trochu lepšia ale v pohode. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. foto nič moc.
Radik Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Parádní, při posledním chronozáchvatu v září jsem je měl taky v hledáčku (i když nakonec vyhrály jiný).
Jiribartl Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Měl jsem je před rokem, fascinoval mě na nich výborný AR a vůbec univerzálnost
USER47 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Gratulace. Imho jedny z nejhezčích diverů v daný cenový kategorii.
peto67 Odesláno 21. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Dik páni tešim sa z nich ako malé decko...
Sborez Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Krásná práce Ježíška ze Slovenska.....
siwi Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) Přidávám se s gratulací a vítám v klubu Sporttaucherů. Myslím, že tady na fóru jsme asi tak 3, kdo je mají (nebo spíš o kom vím). Myslím, že ti budou dělat velkou radost. Mám je od května a od té doby je nosím každý den. Naprostá spokojenost. Ta oranžová jim sluší. P. S. Pošteluj si datum Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem siwi
siwi Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 možná 4 Přidávám se s gratulací a vítám v klubu Sporttaucherů. Myslím, že tady na fóru jsme asi tak 3, kdo je mají (nebo spíš o kom vím). Myslím, že ti budou dělat velkou radost. Mám je od května a od té doby je nosím každý den. Naprostá spokojenost. Ta oranžová jim sluší. P. S. Pošteluj si datum chci se zeptat ta super vaklává korunka po vyšroubování je normální.je to moje jediná Eta 2xxx nebo selita_? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tak vida, 4 :-D Korunka se po vyšroubování trochu viklá i u mých hodinek. Mám v nich ještě ETU 2824-2. Ale dnes už se do nich dává Selita. Je uvedená v parametrech na stránkách výrobce. Ale neřeším to. Jsou to moje první automaty se šroubovací korunkou, tak jsem si říkal, že to tak je asi normální. A asi opravdu je. Ta korunka má totiž hodně dlouhý závit. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4
siwi Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) Pokud jsou hodinky staré rok, máš tam s určitostí ETU. Já ty svoje kupoval letos v květnu a i v nich si spokojeně Etička tiká. Je to skvělý stroječek. Od koupě je pořád nosím, takže se dodnes nezastavila. Sleduji přesnost a dělá mi +4 - +5 s/den. Takže i po této stránce nemám nejmenších výhrad. Jak jsi na tom s přesností ty, měříš nebo tomu necháváš volný průběh? Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem siwi
peto67 Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Nazdar datum som neriešil lebo bez okuliarov na čitanie ho nevidím, ale už je nastavený ja tam mám selitu a korunka po vyšrobovaní je taká tiež volnejšia. Presnosť ešte neriešim zatial sa len kochám...
siwi Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Před rokem jsem přesnost měřil, když byli skoro nové ,podle papíru 3 měsíce.Taky kolem +5 sec.den.Ale od tý doby jsem přišel na to ,že záleží jestli jsou na ruce furt ,nebo se odkládaj na noc,a bud na plocho nebo na bok korunkou nahoru ,jako v kolotoči -kdy jdou víc do minusu.takže se dala vyladit přesnost na +-2sec za TÝDEN!.Aspon je to tak u Seiko automatu 4r36 s dotahem a starých 7s26 jak jsem sám naměřil.Zajímalo by mě jestli je to s Etou 2xxx taky tak,Tu jsem tak dlouhodobě neměřil a nezkoušel polohy. Ano, poloha při odkládání a míra dotažení pružiny má na přesnost chodu u ETy také znatelný vliv. Když jsem je odkládal naploch, dělaly mi zhruba 7 - 8 vteřin do plusu za den. Odložené na korunku těch zmíněných +4 - +5 s/den. Pokud hodinky cíleně natahuji pohybem ruky, pak se odchylka může dostat až na +6 s/den.
peto67 Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Nazdar.Doplnený kovový ťah teraz je to super.Presnosť +2sek./deň som veľmi spokojný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Nádhera! A ta přesnost je taky vynikající. Nosíš je pořád nebo hodinky střídáš? Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
peto67 Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Nazdar, nosím ich stále a som z nich stále nadšený, lumi mohla byť lepšia ale inak 100% aj ťah vobec netahá chlpy ako na starých festinách no kvalita.A možte mi poradiť dáku šikovnú android apl.na sledovanie presnosti hodiniek.Dík.
siwi Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Ano, ta luminiscence by opravdu mohla být lepší, ale přečíst se to dá i k ránu. Jinak o aplikacina měření přesnosti pro Android je tu celé vlákno. Upraveno 11. února 2014 uživatelem siwi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se