mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Tož jsem si pořídil zase jedny krásky z produkce Breitling a to coltíky v quartzu.Sice jsem chtěl steelfishe od Ondry,které mě nesmírně rajcují,jako křivky těla krásné ženy-bože,já jsem magor.Ale sbírám munici na jiné krásky,které se možná stanou definitivní. Jedná se o model Breitling Colt II SuperQuartz A74380 s krásným černým ciferníkem a datumovkou na pozici 3průměr hodinek je 41,5mm,výška 13,3mm,otočná luneta,ocelové robustní pouzdrostrojek je kalibr 74-Eta Thermolinevodotěstnost hodinek je udávána 500M,korunka je šroubovanádvojitý AR je zbarven do fialovomodré barvy,na denním světle je čitelnost perfektní a ciferník mění barvu z černé barvy do modréhodinky jsou se všemi krabicemi,doklady,paragonem a ještě v záruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Za me parada a gratulace, chvilku je podrz...
Kostra Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Veliká gratulace, jsou parádní, ať ti dlouho dělají radost.
Frostie Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 k tomu není moc co dodat, gratulace. Ať ti hezky a spolehlivě slouží!
Georgeisin Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 No vidíš, takový pěkný "předdefinitivní" hodinky , ty by Tě mohli na chvíli ukojit...zase když už sbíráš munici na ty definitivní, tak to bude asi krátké ukojení. Ten tah vypadá skvěle.
Jiribartl Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Jedny z nejkrásnějších baterek, hlavně ať vydrží
PhoeniX Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Jedná se o naprosto skvělé quartz hodinky z období, kdy ještě Breitling nekopíroval sám sebe a neprodukoval kolotočářské šmuky. Já ti je snad závidím. Bez debaty jsou famózní.
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Díky pánové.Zatím jsem velmi spokojen
Ondrej71 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Gratuluju Marceli, pekny kousek
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 No vidíš, takový pěkný "předdefinitivní" hodinky , ty by Tě mohli na chvíli ukojit...zase když už sbíráš munici na ty definitivní, tak to bude asi krátké ukojení. Ten tah vypadá skvěle.Zní to dost zábavně ''předdefinitivní'' hodinky,Jirko.Ale jo,na chvíli mne určitě uspokojí,než připlují jiné.Jinak musím uznat,že ten tah nemá chybu.Nerad jsem nosil kovové tahy,skrze trhání chlupů na zápěstí.Zlomil to tah na Longinách HC,ale tento je ten samý.
Návštěvník Radius Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Fascinuje mě ta breitlingovská barva oceli, díky tomu Pro2 mají koule, na kůži by to byla žebrota. Krásný.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.