Návštěvník Snow Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Musím se přiznat, že jsem průměrům pod 40mm nějak nepřišel na chuť. Nejmenší nositelný se mi zdá rozměr 40mm. Když už musím, tak mé nejoblíbenější Ulysse Nardin Marine Chronometer 1846. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 roman, to je dobra volba. vdaka mini nozickam budu na ruke pohodlne aj napriek 40mm. pre mna by to uz ale bolo moc... v poslednej dobe zacinam mat pocit ze potrebujem vitamin R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 janko vypadají šíleně kolotočářsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 protirecit ti nebudem, ale vyzera to tak, ze to budu moje dalsie hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 protirecit ti nebudem, ale vyzera to tak, ze to budu moje dalsie hodinky spravne, veduci. bicolourove turn-o-graphy jsou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 to teda su nechapem preco je sucasny model tak sprzneny... spravne, veduci. bicolourove turn-o-graphy jsou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 roman, to je dobra volba. vdaka mini nozickam budu na ruke pohodlne aj napriek 40mm. pre mna by to uz ale bolo moc... v poslednej dobe zacinam mat pocit ze potrebujem vitamin R Hele, mě to asi ba, Janko. Myslim, že když začnu brát hodinky po tobě, ušetřim dost času vybíráním. že bych vzal ty Béčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Janko, už podle fotografií paráda. U Rolexu realita ještě velmi často předčí fotografie ...zvláště u těch vintážních kousků. Tuhle vitaminoterapii plně chápu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 tak Becka pojdu hned ako bude kesu na Rolady po mne sa vybera celkom dobre, moj vkus je svetoznamy Hele, mě to asi ba, Janko. Myslim, že když začnu brát hodinky po tobě, ušetřim dost času vybíráním. že bych vzal ty Béčka? Janko, už podle fotografií paráda. U Rolexu realita ještě velmi často předčí fotografie ...zvláště u těch vintážních kousků. Tuhle vitaminoterapii plně chápu. ;-) priznam sa ze nazivo som ich este nevidel, ale na fotkach je to slubne. u mna je to nieco co by sa dalo zadefinovat ako dreamwatch. nechcem nic unahlit a vezmem len kusok v top stave. hlada mi ich jeden obchodnik v ju-es-ej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 aby som doplnil moju motivaciu... doping vitaminom R je v duchu motta: "Cim mensie, tym lepsie!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Pamatam si ako mi na jednom zraze Janko vravel, ze 'pockaj Miso, raz ti budu dobre aj 40ky'... A je to tu, 39ky Sarxy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Jo, tohle je pravda a ani jsem si to neuvedomil, kdyz jsem ten vyber Jankovi kritizoval . Npr. vintazni bicolorovy DJ vypadaji v realu velmi dobre a maji slusne kouzlo! Treba na tom budou TOG podobne.Janko, už podle fotografií paráda. U Rolexu realita ještě velmi často předčí fotografie ...zvláště u těch vintážních kousků. Tuhle vitaminoterapii plně chápu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 37mm si neviem vynachvalit. Neskutocne pohodlne a nenapadne...dnes momentka po rychlom stretku so zakladatelom klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Tak toto je napinave prehodnotenie tvojich slov Sam som zvedavy ako budu sediet. TT hodinky som este nenosil...Jo, tohle je pravda a ani jsem si to neuvedomil, kdyz jsem ten vyber Jankovi kritizoval . Npr. vintazni bicolorovy DJ vypadaji v realu velmi dobre a maji slusne kouzlo! Treba na tom budou TOG podobne. 37mm si neviem vynachvalit. Neskutocne pohodlne a nenapadne...dnes momentka po rychlom stretku so zakladatelom klubu IMG_5585.jpgfajne bolo, tesim sa na dalsi zraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Dnes som aj ja v klube...<br /><br /><br />Odoslané z HTC Desire 500 pomocou Tapatalku<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 a to vo velkom style edy paradne hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 technicky dotaz. Maju vase hodinky v pidi velkostiach moznost nasadit remene 22mm alebo je to vsetko 20mm a 18mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 roman, to je dobra volba. vdaka mini nozickam budu na ruke pohodlne aj napriek 40mm. pre mna by to uz ale bolo moc... v poslednej dobe zacinam mat pocit ze potrebujem vitamin R Janko ty sou krute dobre. Jak jsou velké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 velkost maju 36mm - idealne! este mam jedneho favorita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se