Kid_A Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Jojo, skvely 36.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem Kid_A
Kid_A Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Kide, na tahu jsou lepcejsi jo asi mas recht:-))
Ronin13 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 tyhle omegy jsou fakt pěkné, mi by docela zajímalo jak to vypadá se strojkem, šlo by to ?*** pokusím se je otevřít, mělo by to být snadné, pokud se nepletu tak se jen vyloupne horní část pouzdra..
Petr Jelinek Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 pro mě raději velké ... 38,5 také spokojenost
tmx Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Krasnych vintage 35mm pred odeslanim na lazensky pobyt. Lemania 105 chronograph. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Už jste někdo byl vyzkoušet Tudory BB36? Já na ně už pozvna střádám jen potřebuju jéště víc live cotek a pocitů.
AndyAaron Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 @Radimk mrkni do vlakna Tudor novinek. Par zkusenosti se tam psalo. Mel jsem moznost jen na kuzi a za me ne. Pokud s nima tah neudela zazrak, tak me nazivo nechytly...
tmx Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 villain83, Roman-ZA: Diky panove, jsem z nich stale uneseny.
Radimk Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 (upraveno) V Tudor vlákně je sleduju bedlivě i s tvým reportem. Proto sem to chtěl zatáhnout i sem, mezi vyznavače menších rozměrů. Moc kladných emocí zatím nevzbudily.Já se k nim tady na východě těžko na živo dostanu, a jet jen na kukačku 300 km tam a 300 zpět se mi zatím nechce.Ale stejně o nich uvažuju v horizontu roku. Aktuálně na ně trénuju vintážníma Doxama 34mm. Upraveno 12. února 2017 uživatelem Radimk
Robero79 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Krasnych vintage 35mm pred odeslanim na lazensky pobyt. Lemania 105 chronograph.lemania-105a.jpglemania-105b.jpglemania-105c.jpg nejsem si jist, ale nemá Bechyně úplně stejné, jenom v goldu?
villain83 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 nejsem si jist, ale nemá Bechyně úplně stejné, jenom v goldu?Ma...
Arthur N. Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Seiko. 36mm, takze je sem take soupnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmx Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Bohuzel ne na vsech frontach se mi dari, tak si clovek musi delat obcas i nejakou radost. Darek k vanocum cekal na vhodneho obchodniho cestujiciho dost dlouho. Az ted se zadarilo a Speedmaster Reduced je konecne doma, velikost do klubu je 39mm. Z meho pohledu ma cifr lepsi nez moony a navic chrono muze bezet nonstop bez ztraty kyticky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 35 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 35 mm omdv9.jpg prelibova zalezitost...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se