Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gian-swis made,33mm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Taky se hlásím do klubu :) 37mm, 36mm a 2x 38mm

parada. Tech islandskych kousku je na foru jak safranu...
Odesláno

Tak ty jsou opravdu moc hezké.

Dîk.

Motivácia tvaru indexov bola pravdepodobne cifernîkom eterny.Alebo naopak?

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Marnotratný ajvícíčka jsou zpět a svět je zase v pořádku :)

Zdravím kancelářské flákače s vybraným hodinkovým vkusem ;-).

Jinak mě to vlastně se*ou, tydlety hodinky. Jelikož mě nebaví hodinky hromadit, tak případný choutky na přikoupení/vyzkoušení něčeho novýho znamenají něco prodat. Ale tyhle prodat nechci, navíc by se asi blbě prodávaly a ještě hůř sháněly, až bych je chtěl znova.

Takže ....vlastně nic, jdu na oběd, pak si dám kafe a budu rozjímat, jak to mám vlastně s těma hodinkama udělat. Život je někdy tak složitej ...;-)

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Zdravím kancelářské flákače s vybraným hodinkovým vkusem ;-).

Jinak mě to vlastně se*ou, tydlety hodinky. Jelikož mě nebaví hodinky hromadit, tak případný choutky na přikoupení/vyzkoušení něčeho novýho znamenají něco prodat. Ale tyhle prodat nechci, navíc by se asi blbě prodávaly a ještě hůř sháněly, až bych je chtěl znova.

Takže ....vlastně nic, jdu na oběd, pak si dám kafe a budu rozjímat, jak to mám vlastně s těma hodinkama udělat. Život je někdy tak složitej ...;-)

Jsou fakt dobrý, neprodával bych, UTC jsou hezké, ale patnáctky se mi líbí víc :) 

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...