M3maniac Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Conne sedí Ti pěkně. I 36ky maj svý kouzlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Oysterquartzky obvzlaste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Od vcerejska se pridavam do tohohle klubu Gratulace, jaké jsou první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Co je malé, to je milé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Ty sou moc pekny. Skoro nos:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Jsou, dnes večer jsem zjistil, že jim ještě svítí ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Safra, kde na tyhle kousky chodis:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 To je mravenčí práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Jsem zvedav jak dlouho mi to u vas v klubu vydrzi. (36mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Gratulace, jaké jsou první dojmy? Omlouvam se za pozdejsi reakci. Prvni dojmy - splneny sen. A to opravdu. Uz delsi dobu jsem nenosil velke hodinky a Expy 36ky jsou ty ktere jsem si vysnil a s kterymi jsem si dokazal predstavit byt OWG A zatim me to neopousti. Naopak mam pocit, ze kazdym dnem je mam cim dal radsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Pekne pane! Diky pane Seděj ti skvěle. Gratulace. Diky. Chvili jsem premyslel jestli 36 nebo 39, protoze do te doby jsem mensi nez 39 nemel. Ale jednak ruku na 39 nemam a pak 36 je klasika a libi se mi vic. A nakonec jsem fakt rad. Conne sedí Ti pěkně. I 36ky maj svý kouzlo :-) Diky, vsak tobe taky Miochodem taky moc pekny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Těsně, ale vejdu se sem taky.Pořád uvažuju vyměnit je za 41mm, alepak si řeknu že přece nejsou tak malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Nemohu se jich nabažit. Na novém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 (upraveno) Dnes male Cluby. Upraveno 7. října 2019 uživatelem rustin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 (upraveno) Těsně, ale vejdu se sem taky.Pořád uvažuju vyměnit je za 41mm, alepak si řeknu že přece nejsou tak malý.Až je budeš měnit, ozvi se-zbavím Tě jich. Měl jsem AT a stýská se mi po nich. Upraveno 7. října 2019 uživatelem Ivo_S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ball Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 sice lowend , ale jistota v podobe 36mm od Seika SNK809 , ulovil jsem je zde na bazaru , hodne me zaujala ta kremova barva ciferniku a rucicek , proto jsem je zkusil. Stridam s SNZG15kama coz jsou 42ky , ale musim rict , ze ac jsem si zvykal na 36mm tak me prirostly k srdci svou lehkosti a pohodlnosti a jsem rad , ze jsem je nakonec vzal . A to jsem byl zvykly na potapky s kovovym tahem 40+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Starý, malý, pěkný jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 36mm, tak se přidám taky do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Taky teď jedu v malých...když ono je to pohodlný no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Seamajster by the sea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se