Arthur N. Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 prcky nomosacky, uz je mam fakt dlouhozkusim je ted nosit do zamestnani ke kosili Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jak je teď ten sváteční adventní čas, taky nosím do práce "uhlazenější" hodinky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobrjak Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Já jsem neuhlazen se svýma otloukánkama, ale taky malý Sport 5ky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Já jsem neuhlazen se svýma otloukánkama, ale taky malý Sport 5ky.Co je to prosím za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobrjak Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Je to SNKM77, kalibr 7S26C.Průměr pouzdra je 39mm. Někde se uvádí šířka 40mm, ale to je i s korunkou, která trochu vyčuhuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Tieto sem urcite patria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Po dlouhé době.. 38mm, 45,3 mm lug to lug, 150 metrů WR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Krasny Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Nice..Christopher Ward jede bomby..design jejich hodinek je rok od roku lepší..vždycky se těším s čím přijdou příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) Maly Rolexky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Vážení klubisté. Máte v oblibě menší hodinky. Jak jste na tom obvodově se zápěstími. Já jsem na Gaussově křivce docela vpravo, tak 21.5cm i víc. Myslíte si, že když hodinky na origo kovovém tahu pohodlně zapnu na nejdelším možném nastavení, tak jsou zkrátka akorát a hotovo? A že to tedy vrchní Japonec tak zamýšlel? Většinou totiž nosím 42. A ty 38 a 40 se mi pak zdají relativně prťavé. Tak nevím. Fakt je, že tam venku (mimo chronomag) si toho velice nikdo nevšimne. Tak pro zajímavost, jací obvoďáci se zde scházejí? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Já mám cca 20,5cm a nosím klidně i 36mm hodinky. Je to o zvyku a o tom, co je ti pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 To jsem chtěl slyšet ;o) Díky vřelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Já mám tak cca 16,5 cm, takže mně nic jiného nezbývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ja mam obvod zapesti cca 17.5cm a nosim ted uz skoro vyhradne hodinky pod 40mm. Zrovna dneska jsem byl zkouset Longines Conquest 39mm... a pripadaly mi teda dost velke (na ruce jsem mel SARB033, ta tloustka hodinek je dost citit, v neprospech Conquestu, samozrejme). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Po dlouhé době.. 38mm, 45,3 mm lug to lug, 150 metrů WRNa ty koukám čím dál častěj. Netušíš náhodou, jestli k nim nepasuje tah z c60? Teoreticky by mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 S tou velikostí je to vůbec taková spíš obsese. Není to zas tak dávno, co se hodinky větší jak 40 mm snad ani nedělaly. A nosili je všichni. Malí, velcí, hubení i tlustí. Pokud chceš nosit 38, směle do toho a užívej si tu pohodlnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Je libo chrono ve 38mm? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Je libo, super jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se