Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

ještě taková fsufka..... možná k pousmání, ale kdysi jsem fotil několik fotek sem na fórum i v tomhle režimu, ale s jiným aparátem .... je to teda onanie, ale funguje to

Odesláno

Jo, objektiv stovka macro, ale ta první verze, není to eLko ;) Nasvícené to bylo jen denním světlem z okna.

Taky přidám nějakou havěť - líhnoucí se komár

komar.jpg

V 5. 3. 2014 v 21:38, TomasP napsal:

vyborne to mas nasvietene? stan alebo vonku?

a sklo je 100mm/2.8L?

Odesláno (upraveno)
  V 6. 3. 2014 v 17:44, Robertilos napsal:

Jo, objektiv stovka macro, ale ta první verze, není to eLko ;) Nasvícené to bylo jen denním světlem z okna.

Taky přidám nějakou havěť - líhnoucí se komár

Pěkné.

Máš líheň?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
  V 6. 3. 2014 v 13:34, zekon7302 napsal:

Pořídil jsem si macro objektiv 40mm, ale pořád to není ono.

tělo Nikon D 3200

čas 1/60

clona 8

ISO 100

attachicon.gifDSC_0629.jpg

Tak jsem si s tím jpegem maličko pohrál v LR. S rawem by samozřejmě byly výsledky lepší, ale myslím, že to pomohlo

post-18334-0-09693100-1394147733_thumb.jpg

Odesláno
  V 6. 3. 2014 v 23:15, prischera napsal:

Tak jsem si s tím jpegem maličko pohrál v LR. S rawem by samozřejmě byly výsledky lepší, ale myslím, že to pomohlo

attachicon.gifDSC_0629.jpg

:speak_cool: lepší, časem se dopracuji k lepšímu, ze všeho nejdůležitější je asi oko fotografa, to bude na dlouho :D

Odesláno
  V 6. 3. 2014 v 23:48, zekon7302 napsal:

:speak_cool: lepší, časem se dopracuji k lepšímu, ze všeho nejdůležitější je asi oko fotografa, to bude na dlouho :D

Chýba ti tam svetlo, buď bolo moc zo šikma, alebo vôbec. Vyzerá to ako cez polarizačný filter, je tam málo kovových odleskov. Vidieť to aj na rubíne, ten by mal svietiť, ale vyzerá ako z plastu.

Odesláno
  V 7. 3. 2014 v 0:16, McStinger napsal:

Chýba ti tam svetlo, buď bolo moc zo šikma, alebo vôbec. Vyzerá to ako cez polarizačný filter, je tam málo kovových odleskov. Vidieť to aj na rubíne, ten by mal svietiť, ale vyzerá ako z plastu.

nejsi ty Monk :lol2: , bylo to přesně tak, jsem usvědčen :lol2:

Odesláno
  V 8. 3. 2014 v 21:24, NIGHTinGALE napsal:

To je dobrá včela, kam se hrabou hodinky.

Hodinky počkají, ale včela se hýbe (byť teda po zimě je asi krapet zmrzá) :)

Díky Michale, byla nějaká ochrápaná.

• po 2 týdnech...
Odesláno

jj papier je fajn no da sa pouzit aj kus polystyrenu a svetlo je maksie..

V 1. 3. 2014 v 20:00, McStinger napsal:

Ako núdzovka stačí k internému blesku aj vhodne nasmerovaný kus papiera (vizitka), ktorý svetlo odrazí do priestoru. Vtedy ale naopak treba obvykle výkon pridať. Veľa ľudí si neuvedomuje, že nemusí blýskať priamo na objekt. Okrem toho, nezatracovať blesky globálne, je kopa typov fotiek, ktoré sú bez blesku prakticky nerealizovateľné. Takisto clony typu 1,2 a 1,8 sú na dve veci, ak treba väčšiu hĺbku ostrosti. A je potom zbytočné naháňať nezmyselne vysoké ISO a časy, keď sa dá priblesknúť.

Odesláno

Ešte dva pohľady na opačný koniec cenového spektra :) SBCA001. Na dátumovke vidno, že práca nie je úplne 100%. Každopádne voľným okom nie je šanca si to všimnúť.

post-28818-0-75557700-1396107100_thumb.jpg

post-28818-0-36044600-1396107205_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 29. 3. 2014 v 15:36, tico1 napsal:

Ešte dva pohľady na opačný koniec cenového spektra :) SBCA001. Na dátumovke vidno, že práca nie je úplne 100%. Každopádne voľným okom nie je šanca si to všimnúť.

Pěkné to máš. U GS je zajímavý ten tmavý odstín modřených ruček. Všiml jsem si toho už u Financových sněženek.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Vďaka. Ad modrenie - priznám sa, že neviem či sú ručky modrené tepelne alebo je to lak. Totiž, logo GS je s najväčšou pravdepodobnosťou lakované, na bokoch modré nie je.

post-28818-0-33684400-1396117001_thumb.jpg

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...