PNS Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Ahoj, co takhle do nového roku s novou limitkou?!Nápad už nosím v hlavě dlouho a prakticky hned na začátku vznikl tento velmi neumětelný nástřel. Pro představu to snad postačí, i když koza je stažená z netu, takže by to chtělo určitě i šikovného výtvarníka (grafika). Plus samozřejmě souhlas k užití loga Chronomagu.A teď to nejlepší Nemám ani schopnosti ani zkušenosti a ani možnosti něco takového zrealizovat. Ale nějaký nápady na tričko tu za poslední rok byly takže vím, že jsou tu lidi schopní přivést něco takovýho k životu a ke zdárnýmu konci. Já jsem vlastně jenom takovej kamínek co by chtěl spustit lavinu To jsem ale pěkně vyčůranej co, no, tak teď do mě
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 heslo koza doji krev me nebere, nikdy sem ho nepouzil a rozhodne bych kozu na triku nenosil..
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Nějak tomu nerozumím, to myslíš vážně? Jak psal Sibiř - myslím, že s kozou tady díru do světa neuděláš.
brownwld Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 a kdo bude chtit nosit triko od krve?
Kid_A Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 tricko je super napad, osobne bych byl pro pekny bily polo s malym logem chronomagu. asi jsem moc velka konzerva.
Chosef76 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Kozu na triku neeeee ... Pod trikem to je jiná ;-)
gougy Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 náhodou, tričko s kozama bych bejvalce pořídil klidně (ale hodinky nosí Calvin Klein..) jinak tady někde už je minimálně jedno vlákno, kde se logo řešilu na polo triku, nevím, jak to nakonec dopadlo.
PNS Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Jj, myslím to vážně, ale samozřejmě je to jen nahozený, zda by se to chytlo, třeba je to předem odsouzený k zapadnutí do prachu, no problem
laurin Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Na nejake to polo tricko s malym decentnym logom by ste ma prehovorili Kozy jedine pod trickom ako pise kolega
PNS Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 (upraveno) Jo zapomněl jsem napsat, že vepředu "na koze" bych si taky představoval malý decentní logo, a výše uvedený výtvor by měl býtna zádech.Mám trika s ledasčím na zádech, mj i s orlem nebo s mamutem, a kozu bych si tam dovedl představit taky Edita: kozy pod tričkem jsou samozřejmě nej, o tom žádná Odesláno přes mojí Lišku. Upraveno 2. ledna 2014 uživatelem PNS
sibirnaya Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 tady mas kozu i s krvi, ta se dokonce vic hodi pro nase stavy ale na triku ju stejne nosit nebudu..
PNS Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 V 2. 1. 2014 v 9:20, sibirnaya napsal: tady mas kozu i s krvi, ta se dokonce vic hodi pro nase stavy... pravdu díš!
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 V 2. 1. 2014 v 9:20, sibirnaya napsal: tady mas kozu i s krvi, ta se dokonce vic hodi pro nase stavy ale na triku ju stejne nosit nebudu.. Dík, konečně jsem s po ránu zdravě
Sphinxx Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 PNS: Tak o tričko bych měl zájem i já, pokud by bylo s logem chronomagu na kvalitním tričku s kvalitním potiskem, ale ta koza mi tam taky vůbec nejde. Popravdě k tomuhle mi nejde žádné zvíře , ale možná to tak vidím jen já. Nicméně triko - dobrý nápad .
onney Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Mám čepici a triko bych taky klidně nosil. Pokud na něm bude něco decentního a triko bude samozřejmě kvalitní. Takže půjde-li se do toho, budu mezi zájemci.
DaLo Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Nedavno se to resilo tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64686-tri%C4%8Dko-s-logom-chronomagu/?hl=triko Neco jsem narychlo spichnul, pokud by to bylo neco v tomhle stylu, tak do toho urcite jdu...
gougy Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 to polo se mi líbí (a logo klidně o fous menší) hodně obyč tričko s kozou na zádech by bylo do hospody ideál - stejně při příchodu nevidíš nic než zohlá záda nad stolem...
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Připojuju se, tričko bych bral, ale Dalo promine, snesl bych větší logo, či výraznější ( kozu asi ne, ale nechtěl bych úplně něco decentního, klidně trochu odvaz ), sibiřův návrh bych taky nepodpořil, to už je zase moc hardcore . Něco "decentně" mezi.
Návštěvník dabelM Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Také bych šel do kvalitního trička anebo raději polo trička s decentním logem :-)
zrno Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Černy polo s červenym Baphometem v pentagramu ? Do toho jdu hned. Ale kdyz uz tak bych sel do cernyho pola s malym logem na rukavu ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se