Maxel Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 V 11. 1. 2016 v 13:56, vojta1 napsal: Nebavili jste se náhodou v posledním týdnu s Tommim ? Před týdnem jsem mu psal ohledně předání triček, od té doby nebyl online. Na trička kašlu spíš jestli je Ok. Vždycky mi odpověděl dost rychle totiž. Jestli někdo máte jeho Tel. tak Vás poprosím do sz, díky. Stejně tak, psal jsem mu hned po Novém roce a dosud si zprávu nepřečetl.Tak snad se tu brzo objeví fit a v plné síle
varjag Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 řešil fakt blbý věci, co vím, ale už se to mělo zlepšit, takže bych to čekal každý den :-)
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 V 11. 1. 2016 v 22:15, varjag napsal: řešil fakt blbý věci, co vím, ale už se to mělo zlepšit, takže bych to čekal každý den :-)Jo mi taky psal, na nejake trika celkem kaslu. Hlavne at se da do kupy. Jeste chvili pockam a v druhe polovine tydne mu zkusim zavolat.
tommi Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Cus,omlouvam se vsem,uz jsem zase na drate. Napiste mi please vase tipy (misto, termin,cas), kde bych vas mohl zastihnout a trika predat. Pohodlnejsi pres sms, cislo snad vsici mate. Diky!
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Tak ještě jednou děkuji Tommimu za organizaci, trika předána a jsou super. Trochu jsem se bál velikosti, kdy jsem v pondělí zkoušel bundu a sedělo mi až xl, ale nakonec úplně v pohodě.
tano Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Diky moc Tommimu za dovoz paradniho tricka, sedi jak ma, barva nema chybu .
Beet Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Tak se včera ke mě konečně taky dostalo. Díky Tommimu za organizaci a Wizovi za donos až do auta. Osud tomu chtěl, že se mi včera sešla hned tři nová trička.
Kid_A Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Borci, kdybych chtel nekdo NOS navi blue polo chronomag tricko velikost xl napiste. Vali se mi ve skrini.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se