misoo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Hlasim prijem na Slovensko, tricka vyzeraju byt OK, este raz Ondro velka vdaka a obdiv ze si to ustal az do konca
ondralbc Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Tak uz i mne dorazil balicek vecer to rozbalim a dam vedet vsem co to maji u me
Koza_c Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Pri reklamaci a odezvu na vymenu znacky ci materialu neni problem.
Honza.manta Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Měl jsem ve schránce papír, tak snad, ale na poštu se dostanu až příští pátek .
MJ. Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Praha 10 furt nic :-((((Ses nejaka jina pha 10Od pondelka mam doma
janobo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 obe tricka v poriadku, len som ustrelil velkost. asi by aj M-ko stacilo. nevadi dokupim vacsie hodinky
gerber Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 obe tricka v poriadku, len som ustrelil velkost. asi by aj M-ko stacilo. nevadi dokupim vacsie hodinkya jakou velikost máš? Já bych zase klidně snesl o trochu větší, než M, které mám...
Juraj11 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 a jakou velikost máš? Já bych zase klidně snesl o trochu větší, než M, které mám...Jakou mas barvu?Me se to moje cervene zda trosinku vetsi nez cerne
ondralbc Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 To je sranda to sledovat. Mne osobne prijde kvalita materialu i velikost optimalni. Mnohe prijemnejsi nez Lacoste trika
Juraj11 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Nemám nic proti kvalitě,jen se mi prostě zdá větší,tak bych rád zkusil menší,jinak jsem na 100% spokojenej parchant
ondralbc Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Vsak to nemela byt reakce na tvuj comment
kuncák7 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ses nejaka jina pha 10Od pondelka mam domaJsem asi fakt jinej,zas nic :-(((. Asi delam neco spatne.
Juraj11 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Vsak to nemela byt reakce na tvuj comment F tom případě sorráč
Tittus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Konečně jsem si vyzvedl na poště balík. Hlásím všechno bez závad. Je to OK :-)Díky!
kuncák7 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Můj balíček je asi stále na poště odesílatele !! Nechci bejt sprostej, ale pro urychlení jsem si to nechal poslat k našim na Prahu 10, kde doma furt někdo je, kdybych věděl, že se to odesílá z Prahy 4 ( kde mimochodem teď bydlím ), dojel bych si pro tričko osobně a ušetřil si nepříjemnosti. Po hodinové debatě mě bylo doporučeno, abych to příští týden reklamoval ( to je mě naprd- chci triko a ne reklamaci ). No nic, nebudu nikomu kazit náladu, trička máte hezká a já se ho jistě taky dočkám, někdy.
ondralbc Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Komunikuj s tim Fuskou, vychazi mi z toho ze s nima uz proste nebudeme spolupracovat....
Dzos Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 a jakou velikost máš? Já bych zase klidně snesl o trochu větší, než M, které mám...Jám mám 2 x L (písková a sv. modrá, už nevím jak se ta barva ofic. jmenuje). Zdají se mi trochu větší, tak bych snesl i vel. M. Tímto dávám do placu možnost výměny (platí pro všechny uživatele:) ) L za M.
JaRooN Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Tak jsem doma z veletrhu a mám jedinou výhradu - ta modrá, co mi přišla je strašně světlá, ani náhodou se nepodobá na Královskou modrou podle vzorníku. Pravděpodobně došlo k záměně... Ale nechce se mi to reklamovat a asi to snesu i když mi to barevně nesedí k ciferníku ani jedněch modrých hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se