Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlasim prijem na Slovensko, tricka vyzeraju byt OK, este raz Ondro velka vdaka a obdiv ze si to ustal az do konca :)

Odesláno

obe tricka v poriadku, len som ustrelil velkost. asi by aj M-ko stacilo. nevadi dokupim vacsie hodinky

a jakou velikost máš? Já bych zase klidně snesl o trochu větší, než M, které mám...

Odesláno

a jakou velikost máš? Já bych zase klidně snesl o trochu větší, než M, které mám...

Jakou mas barvu?Me se to moje cervene zda trosinku vetsi nez cerne :D
Odesláno

Ses nejaka jina pha 10

Od pondelka mam doma

Jsem asi fakt jinej,zas nic :-(((. Asi delam neco spatne.

Odesláno

Můj balíček je asi stále na poště odesílatele !! Nechci bejt sprostej, ale pro urychlení jsem si to nechal poslat k našim na Prahu 10, kde doma furt někdo je, kdybych věděl, že se to odesílá z Prahy 4 ( kde mimochodem teď bydlím ), dojel bych si pro tričko osobně a ušetřil si nepříjemnosti. Po hodinové debatě mě bylo doporučeno, abych to příští týden reklamoval ( to je mě naprd- chci triko a ne reklamaci ). No nic, nebudu nikomu kazit náladu, trička máte hezká a já se ho jistě taky dočkám, někdy.

Odesláno

Jám mám 2 x L (písková a sv. modrá, už nevím jak se ta barva ofic. jmenuje). Zdají se mi trochu větší, tak bych snesl i vel. M. Tímto dávám do placu možnost výměny (platí pro všechny uživatele:) ) L za M.

Odesláno

Tak jsem doma z veletrhu a mám jedinou výhradu - ta modrá, co mi přišla je strašně světlá, ani náhodou se nepodobá na Královskou modrou podle vzorníku. Pravděpodobně došlo k záměně... Ale nechce se mi to reklamovat a asi to snesu i když mi to barevně nesedí k ciferníku ani jedněch modrých hodinek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...