varjag Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Ondro, me vadil ten zbytecny slovni povyseny utok. Navic, lidi co tu napsali prispevky typu cepice by byla dobra, nebo take bych se primluvil bylo vic, i zaslouzilych. A neni preci vylouceny, ze se toho nekdo z nich ujme. Nevidim proto nic zavadnyho, kdyz se napise ze je zajem o triko. Ja to pochopil tak, ze tommi pouze napsal, ze pokud bude varka, sede polo bere. Vzhledem k tomu, ze vi o sedem polu, asi vlakno cetl, ne? Nevidim v tom nic divneho, takhle projevit zajem. Kdybys me takhle utrel, taky bych byl nasr....ale asi jen doslo k informacnimu sumu, myslim.
varjag Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Na druhou stranu chapu, ze podruhy nic takovyho organizovat nechces, je mi jasny co to muselo obnaset...
tommi Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 To: OndralbcČau Ondro, v pohodě, já už na to zapomněl, zřejmě jsem se měl vyjádřit trochu obšírněji (ano, super trika, ano uznávám ohromnýkus práce je za Tebou vidět, ano, jestli bude další várka, dám si říct, to šedivý je fakt pěkný ...). Sorry za můj následný slovní průjem.Opravdu nebylo mým úmyslem někoho naštvat, nota bene vyvolat nějakou diskusi.Jen jsem v euforii (přes léto nosím Polo pět se sedmi dnů v týdnu, právě polo triko, tak proto), že by mohla být další várka napsal,co jsem napsal ? pro někoho moc stručně, já už jsem takovej.Více viz SZ. To: AllZnovu musím uznat, že Ondra to zvládl bravurně a přes všechny nesnáze je výsledek vynikající. Dělal jsem jsem si tipování případnějiného dodavatele Pola, problém je jednak s cenou (obvykle kolem 300,-Kč, samozřejmě jiných značek než je Adler, např. James & Nicholson, Jay Tee,Gildan, B & C, Kariban, Russell; různé gramáže, např. James & Nicholson typ JN 20, gramáž 200g/m2, cena 223,-Kč bez DPH), problém je však zejm. s tím,že když zmíním Polo v různých barvách a různých velikostech, zájem ze strany obchodníka opadá, doručování jednotlivých zásilek konkrétním osobám jeuž naprostá utopie (moc práce za málo peněz).Zkusím hodit řeč s Ondrou.
MJ. Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 V 21. 4. 2015 v 14:10, tommi napsal: ......problém je však zejm. s tím,že když zmíním Polo v různých barvách a různých velikostech, zájem ze strany obchodníka opadá, doručování jednotlivých zásilek konkrétním osobám jeuž naprostá utopie (moc práce za málo peněz)prodej cca 150ti trik mi nepřijde jako maloodběr. Ty obchodníci sou trochu nenažraný a líný ne? Předevšim když jim člověk dodá komplet seznam kolikrát, co, kam....
ondralbc Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Nebranim se jakemukoli nasdileni bolavych mist v komunikaci
tommi Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 V 21. 4. 2015 v 15:06, MJ. napsal: prodej cca 150ti trik mi nepřijde jako maloodběr. Ty obchodníci sou trochu nenažraný a líný ne? Předevšim když jim člověk dodá komplet seznam kolikrát, co, kam.... No to víš, každý triko jiný, každá zásilka jiná, kdo se s tím mám crcat? A má kdo platit ty lidi, co to budou dělat ... a žádnej velkej vejvar z toho...
tommi Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Zdar pánové, tak se té realizace další várky Pola pokusím ujmout, snad s tím nebudete mít problém. Zkouším další dodavatele s různou úspěšností, některý se ani neobtěžujou odpovědět mi na jednoduchej dotaz, tam je serióznost celkem jasná Pokusím se taky kontaktovat toho Ondrovo dodavatele. Na základě důkladnýho pročtení vlákna jsem nastavil parametry výběru Polo trika: 100% bavlnamin. gramáž 200g/m2 - vícero z vás psalo, že by brali vyšší kvalitu i na úkor vyšší cenylem na rukávechškála barev - min. 10 typůvelikost do až 3XL - na ty mohutnější se loni nedostalo.... Otázkou je jaké logo jako výšivku, var. č. 2, tedy celé slovo CHRONOmag jak navrhoval Ondra? Příp. jiné? Zde nabídka od (zatím) nejserióznějšího a velmi vstřícného dodavatele, který mi i ochotně udělal výpočet na různý počet kusů : B&C - HVYML ? 230g/m2, 18 barevných provedení, 100% bavlna pique (výjimkou barva Ash příměs 1% viskóza a barva Grey příměs 3% viskóza), 3 knoflíky v barvě trikaCena při koupi 50ks 335,-KčCena při koupi 100ks 319,-KčCena při koupi 150 ks 319,-Kč Russell Europe ? Piqué Polohemd- 200g/m2, 20 barevných provedení, 100% česaná bavlna (výjimkou barva Light Offord s příměsí 7% viskóza), 2 knoflíky v barvě trikaCena při koupi 50ks 286,-KčCena při koupi 100 ks 271,-KčCena při koupi 150 ks 265,-Kč V obou případech nutno do počtu trik rozpustit 400,-Kč na výdaje spojené s výšivkou.V ceně není balné a poštovné. Myslím, že to první Polo je skvělý poměr cena/kvalita pokud bychom se dostali na 100ks a více. Pokud se na nějakém triku shodneme samozřejmě bych si zašel jeho kvalitu ošmatat osobně. Takže očekávám vaše náměty a připomínky. Tom
tommi Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) Čus, ještě doplnění k příspěvku výše. Ozval se mi výše uvedený dodavatel, potvrdil možnost realizovat odesílání každému zvlášť,zasílají kurýrem, cena balného a kurýrného 100,-Kč bez DPH. Tuna foto zmíněných triček (ta fotka B&C není zrovna moc reprezentativní) Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem tommi
tano Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 To 1. modre je to pekna nuda. Jake barvy jsou k dispozici?
varjag Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Jedno bych skousl ;-), s jednim kusem muzes pocitat, pokud se to podari dotahnout. Dik
tommi Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) To Varjag: beru na vědomí, jen pak velikost a barvu by bylo fajn dát vědět. Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem tommi
tommi Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) Barvičky.... první Russell, druhé B and C (nejde mi to přehodit opačně..) Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem tommi
Radimk Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 2 ks B and C ( vyšší kvalita ) se mi hodí.Podmínka je 3XL
tano Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Jsem asi pekne natvrdlej:), co to je B,C?
tano Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) V 23. 4. 2015 v 17:57, Radimk napsal: B&C... že by značka trika?A jo, jsem to ale ostuda:), dik.Vzal byl 1 xl, Turqtuois Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem tano
Návštěvník Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ahoj, taky bych se pridal. Vzal bych si dvoje. Priklanim sek jednoduchemu logu, napis by me stval. Barvy cerna a navy a velikost m .
Koza_c Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Psal jsem vyse, ze jsem si nechal vyrobit na zkousku Fruit of the Loom Premium (latka Jersey) viz.http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=429916Presto, ze se jedna o levnejsi model ci znacku, tak do dnes po docela dost noseni i vyprani bez poskozeni.Objednaval jsem za priznivou cenu okolo 250Kc. vcetne nasivky i dopravy od dodavatele Mibona viz.Ing. Milan Fuska | General Manager Mibona, s.r.o. Dědinova 2002 148 00 Praha 4 Mobil: +420 / 776 487 200 Tel.: +420 / 222 940 508 Fax.: +420 / 223 005 865
ondralbc Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 jj. ještě doplňuji, že typ trička z poslední várky nebyl zrovna šťastný - strasně se na to lepí různé nitě, prach a vůbec je na tom (aspoň na tmavých) vidět bordel. Takže běžte do něčeho jiného pokud můžu doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se