duvid Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Zdravím, měl bych dotaz zda by někdo poradil kde mají skladem tyto hodinky? (Seiko SNZF17K1) zkoušel jsem creationwatches, zde jsem neuspěl viz. vlákno recenze obchodů. Na mywatcheshub je mají od Vánoc out of stock. Freddymu z 21jewles jsem psal, ale také je nemá skladem a i objednání je v nedohlednu. Dají se ještě vůbec sehnat za nějakou rozumější cenu? Popřípadě poradtě prodejce díky. Možná trochu mimo téma: Začal jsem hledat podobnou alternativu a celkem mě zaujali Orient Ray v černé i modré barvě. Věděl by někdo jak si stojí v porovnání s výše uvedenými Seiky? Myslím tim co do přesnosti kalibru 46943(Orient) vs. 7S36 (Seiko), kvality zpracování atd.. Díky za rady či názory.
Frostie Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Kde přesně sehnat tvá Seika ti asi neporadím, snad ještě ebay - já jsem našel třeba toto: http://www.ebay.com/itm/RELOJ-SEIKO-DIVERS-SNZF17K1-AUTOMATICO-CON-ARMIS-DE-ACERO-/380543691534?pt=ES_Relojes_de_pulsera&hash=item589a2beb0e Přesnost obou uvedených kalibrů i kvalita zpracování je dle mého názoru srovnatelná, tedy hodně vysoká. Lumi se mi subjektivně jevila silnější u seika. Měl jsem Orient Pepsi mako s legendárním kalibrem 46943, jejichž seřízení a přesnost byly obdivuhodně, přes den na ruce -4 sec, po odložení na noc dýnkem dolů bez dalšího zkoušení odkládacích poloh + 4 sec, takže i po měsíci byla odchylka zanedbatelná až nulová. Kalibr 7S26/36 jsem měl ve standardních pětkách, i tam byla přesnost při odkládání na noc +5/-5 sec, ale možná, že je to kus od kusu.
EpsteinBarr Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Nechce sa mi v tom listovat... Pozri link, ktory daval Instant vo vlakne: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61800-co-je-kde-na-prodej-a-za-kolik/page-235
duvid Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Děkuju za odkazy i vlastní zkušenost, jelikož jsem student tak hledám nejvýhodnější nabídku a každá tisícovka navíc je pro mne nezanedbatelná částka. Zatím jsem nalomený pořídit Orienty vzhledem k ceně, která by byla nižší než cena za kterou jsou teď tyto Seika k sehnání. Uvidím jak se vyspím, z toho co jsem si načetl by ani jedny neměly být zklamáním .
Tomáš Třeštík Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Já je kupoval zde.. http://www.azwatch.cz/hodinky/se213-seiko-5-sports-mod-snzf17k1 T
EDYMI Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Na slovenskom fóre v predajnej sekcii tu.
docent Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Proč se nedají Seika u nás koupit v klasickém krámě?
ggrand Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 docent: Stejně by sis je nekoupil, protože když se dají koupit, tak jsou asi 2x tak drahší než ze světa.
docent Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Dík. Jsem v některých věcech trochu zastaralý. Musím si vše osahat a vidět. Takže dají nebo nedají?
USER47 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Dají, ale na málo místech a nabídka je chudá. Aspoň tedy v případě automatů, quartzky jsou na tom trochu líp.
docent Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Hoši, zkuste to se mnou, jak se zlatým retrívrem. Kde?
villain83 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 V 21. 1. 2014 v 20:49, docent napsal: Hoši, zkuste to se mnou, jak se zlatým retrívrem. Kde? Nevim,odkud si,ale pokud se nemylim,tak mistni clen tondako(hodinar) Seiko na krame ma,je z Liberce...
lukin_ova Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 to docentNejvětší šance je zkusit nějaký chronomag sraz. Seika se tam vyskytují velice často. Brzy bude jeden v Prostějově, to máš ze Zlína kousek.Je tu ale jedno nebezpečí. Potkáš tam i jiné hodinky a zjistíš, že je nutně potřebuješ ... A touha vidět seika naživo, se Ti hodně prodraží.Nemyslím to ironicky, tak to prostě je.
Jörg8X Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Já bych řekl, že kolega docent bude ze Zlína Jinak něco mají v OV: http://www.hodinky-365.cz/seiko-automaty-x2s012256
docent Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Dík za tip. Zpestřím si měsíční lázeňský pobyt, návštěvou blízké Ostravy. Jaké hodinky asi nosí Ruda z Ostravy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se