Přejít na obsah

Stopky?

Doporučené příspěvky

Keďže neviem, kde inde hľadať info, skúsim to aj tu. A trochu netradične a trochu mimo klasickej tématiky. Ale tiež to patrí k meraniu času, takže...

Chcem si kúpiť stopky. Aktívne sa venujem športu, kde ich veľmi často využívam a chcem nejaké poriadne stopky, ktoré mi budú spríjemňovať čas strávený pri športe. Avšak neviem nikde nájsť niečo, čo by ma viac oslovilo a tak skúsim tu. Viete o niečom takom? Nejaké odporúčania? Ak skúšam hľadať o strýka Gúgla, tak ten mi vyhadzuje len hocijaké nepekné digitálne čínske nekvalitné šmejdy. Chcem niečo o čo by som sa staral a tešil sa tomu zároveň. Nejaké tipy by ste mi vedeli posunúť? Nepotrebujem presnosť na nejaké tisíciny sekundy. Potrebujem aby mi dokázali zobraziť ubehnutý čas v sekundách, minútach a hodinách. Môže byť aj s funkciou časovača. Analógové by boli plus...

Ďakujem.

Upraveno uživatelem zino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Super firma mezi těmito výrobci navíc s mnohaletou tradicí, Hanhart. Navíc žádné vykopávky jako v předchozím odkazu, ale nový výrobek. Cena na tuto firmu lidová, 2455Kč. Plášť s ABS ! Pokud by si chtěl něco zajímavějšího, propracovanějšího, napiš.

Odkaz ke komentáři

Pobavil ma obrázok v tom odkaze od Tomas_2002 s tým strelcom. Situácia je totiž taká, že ja robím športovú streľbu a potrebujem to k nej. Totiž jednotlivé disciplíny majú svoj stanovený časový limit a preto strelec musí mať prehľad o ubehnutom, resp. zostávajúcom čase od štartu. Disciplíny trvajú podľa druhu od 55 min. do 3 hodín. Na tento účel stopky potrebujem. Akože nevylučujem digitálne stopky, kludne mi môžete odporučiť aj také, ale priznám sa, že mechanika v hodinkách má pre mňa svoje čaro. Preto zo záujmu som sa odvolával na analógovo. No nie je to podmienka.

Inak tie Hanhart ma zaujali ale ich maximum končí pri 30-tich minútach a to je pre moju potrebu málo...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...