IWClover Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Zdravím všechny na fóru! Rád si tu čtu, jak si kdo splnil sen a koupil si hodinky, které mu dělají radost. Proto i já přidávám příspěvěk, protože radost, tu mi moje první automaty opravdu dělají ačkoli nejde o Pateky, Hubloty či IWC :-) Můj kamarád vždy nosil hezké a pro mě drahé hodinky. Dobře jsem věděl, že má pro chrono slabost, ale začal jsem se o tom s ním bavit až když jednou přišel s Aqatimerama. Začal jsem si o hodinkách zjištovat víc, až jsem došel k závěru, že dobré hodinky, zkrátka nejsou na baterku. Což mě popudilo k tomu, odložit své jinak hezké quartzové Festiny a poohlížet se po něčem automatickém :-) Chtěl jsem na rozjezd něco originálního a cenově přijatelného. Nakonec mě oslovily APOLLONY, které se mi podařilo sehnat tady na foru :-) Hodinky asi netřeba představovat. Jen můžu potvrdit, že je to opravdu pořádný KUS hodinek a mimo jiné se mi libí jejich zpracování a variabilita díky výměnným lunetám a zásobou řemínků :-) Každý den mi ted dělají radost a na zápěstí se teď dívám ikdyž zrovna vím, kolik je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 na začátek relativně slušný výběr a teď už se můžeš jen posouvat výš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Poradil bych Ti,seber si svoje lunety,čtyři příspěvky a uháněj co to dá.Jenže,to by byla škoda,máš dobře rozjetou chronomagorovu životní pouť,takže střídej lunety,pochlub se nám,jak se Ti ta bronzáda pěkně kamufluje,foť a přispívej,jsi tu správně.Gratuluji k prvnímu vážnějšímu počinu.Mohl by Tě vydržet bavit.A jak by se mnohým líbilo,ten počin má pořádný koule.(Hráli jsme koulovanou chlapče vždyť to znáš,kamaráde já jsem vyhrával......to je trochu mimo téma,drží se mi to v hlavě z jinýho aktuálního vlákna,tak se omlouvám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 ...dobré hodinky zkrátka nejsou na baterku...Ale jsou.:-D Nicméně hezký to máš, apollony jsou pěkný originální divery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Velmi slušný začátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Jedny hodinky se spoustou kombinaci. Hlavne at dlouho vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 7. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Děkuju, časem přibudou další. Moc jsem těm řečem nevěřil, ale asi je to pravda, je to nemoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Pekný štart na fore, gratulujem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Začal jsi pěkně, oni ani ty Festiny nejsou ošklivý, to já měl před Chronomagem samej digitální ultrahnus... Ale jak ti radili kolegové, zahoď heslo, zapomeň sem adresu, protože jak do toho jednou spadneš, tak už tě to nepustí ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 vypada to velmi dobre, gratulujua hodinky klidne predstav, ja je neznam a muze tady byt vic takovych :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Kľudne pridaj aj fotku z výmeny lunet. Takisto tento model som ešte nemal možnosť vidieť naživo, tak pre názornosť by sa to hodilo. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aqua Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 taky se přidám s gratulací, nejraději bych do nich šel taky, ale bohužel jsou na mě moc velké , bronzová je best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) pár fotek z výměny lunet. Dá se s tím vážně vyhrát :-) Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem IWClover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se