Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 9. 2015 v 8:20, Sborez napsal:

Mám to naprosto stejně. 36mm u Rolexu prostě není problém :-) Potvrzeno.....

Jj neni to problem, a ja proste potrebuju milgaussy.

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky diky, bylo to fajn a rad jsem vas poznal. Rovnez diky tem co zustali az do konce a Jardovi za papricky. Neboj, netahl jsi jsi zbytecne, jednu jsem dal jeste tam a zbytek si vzal domů (jednu snedla jeste manzelka, kdyz jsem dorazil). No a k tem Rolex? Jo, vazne jsou v pohode i ve vel. 36mm :-))). No a priste by to slo treba spojit s tim chrono srazem, co furt(zatim tusim neuspesne) planuje Karel.

Odesláno

Tak jsem ty fotky vyštrachal a upravil, aby byly aspoň trochu vhodné ke koukání...

Sraz ovládli živly, které dorazily z Brna ;)

post-33556-0-91221500-1442996274_thumb.jpg

post-33556-0-82149500-1442996276_thumb.jpg

Domácí byli soustředěni kolem mě, tak je jich na fotce jenom pár ;)

post-33556-0-90445900-1442996278_thumb.jpg

A já jsem si zkoušel Seiko Ananta Double Retrograde Automatic, které mě zaujaly :)

post-33556-0-58854500-1442996280_thumb.jpg

Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 8:21, JaRooN napsal:

Tak jsem ty fotky vyštrachal a upravil, aby byly aspoň trochu vhodné ke koukání...

Sraz ovládli živly, které dorazily z Brna ;)

20150918_203302.jpg

20150918_203310.jpg

Domácí byli soustředěni kolem mě, tak je jich na fotce jenom pár ;)

20150918_203317.jpg

A já jsem si zkoušel Seiko Ananta Double Retrograde Automatic, které mě zaujaly :)

20150918_205929.jpg

Ananty asi pujdou brzo kvuli Roladam z domu:) tak se pak muzem domluvit kdyz budes chtit.
Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 18:55, JaRooN napsal:

Uvidíme. Teď jsem nějak moc nakupoval, tak je otázka, jak stihnu doplnit finance :)

Každopádně budu rád, když se ozveš...

Jasne. Dam pak echo. Je pruser ze kdybych rolady koupil rovnou na startu, tak bych usetril mrte penez:). Jenze taky kupu srandy a radosti pri sbirani dalsich kousku.
Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 19:00, foldes napsal:

Jasne. Dam pak echo. Je pruser ze kdybych rolady koupil rovnou na startu, tak bych usetril mrte penez:). Jenze taky kupu srandy a radosti pri sbirani dalsich kousku.

Já jsem se rozhodl, že cesta je cíl, takže přesně vím, o čem mluvíš ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Můj skoro dvouletý začínající chronomagůrek od tohoto skvělého Jihlavského srazu a fotek z něj bezpečně rozeznává a vyslovuje Rolex, Breitling, Zenith, Omega, Panerai, Longines, IWC, Seiko, Fortis, Oris, Hamilton, Alpina, Casio a Suunto :-)) Nejradši má Orisy, na které se pořád ptá od té doby, co jsem je prodal :-))

Odesláno
  V 14. 10. 2015 v 10:33, Mechac napsal:

Můj skoro dvouletý začínající chronomagůrek od tohoto skvělého Jihlavského srazu a fotek z něj bezpečně rozeznává a vyslovuje Rolex, Breitling, Zenith, Omega, Panerai, Longines, IWC, Seiko, Fortis, Oris, Hamilton, Alpina, Casio a Suunto :-)) Nejradši má Orisy, na které se pořád ptá od té doby, co jsem je prodal :-))

Můj už skoro tříletý bezpečně pozná na mých PO heliák, lumi bod, korunku a vteřinovku. Bojím se až se zeptá jak to vypadá uvnitř :-)

Odesláno (upraveno)

:-)) on je zbehlejsi spis v autech, tam rozezna i konkretni modely, s hodinkama zacal tak pred pul rokem :-) S vterinovkou teprv zacina - "toci se"

Upraveno uživatelem Mechac
  • po měsíci...
Odesláno

Tak sice mě události psledních dvou týdnů hodily do stavu určité chronoletargie (kterou mi ovšem výrazně ulehčuje zvládat stávající kombo Suby + Expy :lol2:), nicméně v lednu budu pobývat ze zdravotních důvodů asi 2 týdny v Jihlavě. Termín zatím nevím, ale upřesním, každopádně ovšem nepůjde o víkendy.

Kdyby mi tedy někdo chtěl pomoci zkrátit dlouhý čas pokecem u piva, tak budu docela rád :cheers: .

Odesláno
  V 25. 11. 2015 v 13:56, warann napsal:

Tak sice mě události psledních dvou týdnů hodily do stavu určité chronoletargie (kterou mi ovšem výrazně ulehčuje zvládat stávající kombo Suby + Expy :lol2:), nicméně v lednu budu pobývat ze zdravotních důvodů asi 2 týdny v Jihlavě. Termín zatím nevím, ale upřesním, každopádně ovšem nepůjde o víkendy.

Kdyby mi tedy někdo chtěl pomoci zkrátit dlouhý čas pokecem u piva, tak budu docela rád :cheers: .

Hlásím se. Nevím jak to se mnou bude časově, nastupuji v lednu do nové práce, ale určitě si jeden dva večery rád najdu čas. Dej vědět termín a určitě se domluvíme....

Odesláno (upraveno)
  V 25. 11. 2015 v 13:58, Sborez napsal:

Hlásím se. Nevím jak to se mnou bude časově, nastupuji v lednu do nové práce, ale určitě si jeden dva večery rád najdu čas. Dej vědět termín a určitě se domluvíme....

Jo díky, určitě dám vědět. Jestli to pak vyjde 1 či 2x je asi fuk, navíc to u mě nebude na nějakou velkou pařbu, ale na pár kousků a pokec se sejdu rád.

Upraveno uživatelem warann

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...