Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem si myslel že NoDaty byla limitka... no nic.... Jinak s tou prezentací nejde jen o Hradčany, i v textu jsou chyby viz dole LEGACY vs LEAGACY.  Když to je takhle v relativně jednoduché angličtině, nepřál bych si vidět ty chyby v tom Japonskym rozsypanym čaji....  Kurňa to už dneska nedokáže nikdo udělat nic pořádně???

Noudejty jsou limitka, s plastovým sklickem, kal 68 se udělalo 33 ks.

Asi něco podobnyho, když Elton udělal ES 2012 s kal 94 a safirem a my rok na to přišli s požadavkem na limitku Elton Sport s kal. 68 a plastem.

Ciferníky nejsou zamenitelne, pouzdro se safírovym sklem nemá armovak, na ciferník jsou potřeba jiný matrice.

Na poprvý jsem na to zůstal cucet

... a kde? na elton strankach ich nevidim :o

mi napis
  • Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak to vypadá, že Elton opět vyjebal s další limitkou :D

Každopádně igeny nodate se safírem vypadaj dobře.

Upraveno uživatelem t.p
Odesláno

Tak to vypadá, že Elton opět vyjebal s další limitkou :D

Každopádně igeny nodate se safírem vypadaj dobře.

u noudejtů nebyla dohoda že ciferník už pro nikoho dělat nebudou a je to i tady ve vlákně. Několikrát tu je napsaný, že pokud bude někdo chtít noudejt cifr na igeny, zaplatí si znovu matrice

Odesláno (upraveno)

u noudejtů nebyla dohoda že ciferník už pro nikoho dělat nebudou a je to i tady ve vlákně. Několikrát tu je napsaný, že pokud bude někdo chtít noudejt cifr na igeny, zaplatí si znovu matrice

Jj, zacáluju sedmičku za výrobu nové matrice a oni to tam fláknou tou původní a sedmička je v kapse.

Upraveno uživatelem t.p
Odesláno (upraveno)

chmg je vlastně takový vývojový středisko Eltonu :-)

A není to naopak? Nerealizovaných pokusu je podstatně vic

Jj, zacáluju sedmičku za výrobu nové matrice a oni to tam fláknou tou původní a sedmička je v kapse.

matrice nejdou opakovane používat. Elton chce zaplatit matrice, Davosa vyrobí jen 100 kusový série (108 ks je problém, bud 100, nebo 200), Gerlach udělá minimálne 50 ks, Liss chce jen za přípravu výroby ciselniku od 80000 nahoru, spíš 100.... Kazda firma to má jinak

V devadesátých letech dělal takový limitky i Breitling, individualizace modelu Pluton byly hodně populární. Dneska ti ani neodpoví na mail (zkoušel jsem to).

100 ks limitky se tu těžko prodá, 50 je haluz a často se opakovat nebude, já jsem rad aspoň za tohle. Matrice se rozpočitaji i v deseti lidech.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

A není to naopak? Nerealizovaných pokusu je podstatně vic

matrice nejdou opakovane používat. Elton chce zaplatit matrice, Davosa vyrobí jen 100 kusový série (108 ks je problém, bud 100, nebo 200), Gerlach udělá minimálne 50 ks, Liss chce jen za přípravu výroby ciselniku od 80000 nahoru, spíš 100.... Kazda firma to má jinak

V devadesátých letech dělal takový limitky i Breitling, individualizace modelu Pluton byly hodně populární. Dneska ti ani neodpoví na mail (zkoušel jsem to).

100 ks limitky se tu těžko prodá, 50 je haluz a často se opakovat nebude, já jsem rad aspoň za tohle. Matrice se rozpočitaji i v deseti lidech.

Tak tomuhle nevěřim.

Odesláno

Jaký je důvod, že nejdou matrice dále používat? Podle mě akorát Elton nevyřízne okénko a jinak nanese barvu. Nic víc. Stejně jako úžasný příplatek za užší indexy nebo barvu indexů. Klasika cifr se žlutou lumi a úzkými indexy za 1500 Kč a ten samý ciferník s úzkými indexy a lumi jako Orlík za 2800 Kč :D Představuju si to moc jednoduše, nebo je za tím něco víc a já jsem úplně mimo? Nebo naprosto jednoduše - obchodní model?

Návštěvník Jagman
Odesláno

Takze jednoduše udeláme limitku cifu Nodate a je to ;) kdo se hlasí potrebuju 2ks

Odesláno

Jaký je důvod, že nejdou matrice dále používat? Podle mě akorát Elton nevyřízne okénko a jinak nanese barvu. Nic víc. Stejně jako úžasný příplatek za užší indexy nebo barvu indexů. Klasika cifr se žlutou lumi a úzkými indexy za 1500 Kč a ten samý ciferník s úzkými indexy a lumi jako Orlík za 2800 Kč :D Představuju si to moc jednoduše, nebo je za tím něco víc a já jsem úplně mimo? Nebo naprosto jednoduše - obchodní model?

co si pamatuju, ukazovali nám to na hromadný exkurzi před několika lety, na tom zasychá barva a je jednodušší to vyrobit znovu, než to čistit. Grafický návrh mají v PC, ten zůstává.

Cenotvorba asi bude obchodní model.

Odesláno

To si pak říkám, jestli nevyrábějí pro každý cifr znovu matrici, protože na výrobu ciferníku se čeká 3 až 8 týdnů a nepředpokládám, že by jich dělali desítky denně, takže by jim to mělo zasychat. Prostě, jak říkám, nechce se mi tomu moc věřit a výmluvy na výrobu nové matrice mi připadají jako výmluva k neúměrnému navýšení peněz. Nehledě na to, že přímo tyhle cifry vyrábějí pro Japonsko. A tajně doufám, že se pletu.

Odesláno

A nejsou potřeba dva rozměry cifrů, když jedno pouzdro má lug 20mm a safírovky mají 19mm?

Jinak mě se ty červené japonské nodaty moc líbí :)

Odesláno

To si pak říkám, jestli nevyrábějí pro každý cifr znovu matrici, protože na výrobu ciferníku se čeká 3 až 8 týdnů a nepředpokládám, že by jich dělali desítky denně, takže by jim to mělo zasychat. Prostě, jak říkám, nechce se mi tomu moc věřit a výmluvy na výrobu nové matrice mi připadají jako výmluva k neúměrnému navýšení peněz. Nehledě na to, že přímo tyhle cifry vyrábějí pro Japonsko. A tajně doufám, že se pletu.

Ciferníky pro jpn jsou jiný, viz níže. A pokud se správně pamatuju, dela se to po sériích. Naskládá se vic objednavek a pak se udělá 50 ks ciferníku. Atypy se delaji zvlášť.

Na webu Eltonu je možnost objednat si prohlídku fabriky. Už si taky všechno nepamatuju, byl jsem tam 2x, naposled před rokem.

A nejsou potřeba dva rozměry cifrů, když jedno pouzdro má lug 20mm a safírovky mají 19mm?

Jinak mě se ty červené japonské nodaty moc líbí :)

hlavně pouzdro se safirem nemá armovak a minutový indexy jsou o trošku jiný, je potřeba jiný rozmer
Odesláno

Furt jsem nějak nevykoukal na webu, jak je objednat v ČR (a cena by taky stála za zmínku) :-)

Pokud napíšeš na libovolnou adresu do Eltonu mail, nasměrují Tě tak, aby ses k hodinkám dostal. Chceš s tím pomoct? :goof:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...