Přejít na obsah

IGEN NoDate


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pouzdro se safirem je drahy jak prase. Oproti beznymu renovacnimu pouzdru je jiny, uchyceni skla je jinak reseny. Zeptam se.

 

Na konecnou cenu bude mit vliv rozsah objednavky jednotlivych soudruhů. Nekdo si doda strojek odservisovany, je mozne i objednat GO strojku u Eltonu. Je mozny mit plny dynko, nebo pruhled, objednat se da hlinikova vlozka lunety, nebo plastove vlozky ruznych barev, gumovy remen, gravírovana spona.....

Necham nacenit cifr, udelat kalkulaci na zbytek a kazdy si to objedna jako stavebnici.

 

Barvu ciferniku cernou, lumi jako na Orlikach? Maly indexy a pololeskly cifernik?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kua, chlapi. uz jsem nad kapitolou PRIM chtel uzavrit dvere... ale jo, jsem in :) klasicky plexi, prosim...

 

jinak na IGEN 45tkach (no date), co jsem kdysi mel - byl kalibr 68 s vykostenym datovym vencem, aby v noci neklapala neviditelna datumovka...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se rád účastnil, ale mám už v Eltonu rozjetý jiný projekt. Jinak safír není od věci, ten plast má tendenci chytat škrábance jaksviňa, ty moje nádhery mně vyšli bez řemenu a spony na necelých 18 klacků, s tím že jsem dokupoval hliníkovou lunetu , korunku a sadu modřených šroubků, takže bez datového věnce s průhledem je reální cena kolem 13tis., bez strojku, ten jsem si sehnal a odservisoval sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen technická. Byl jsem už osloven kvůli mému zlacenému strojku. Tímto odpovím všem. Jsem schopný zařídit zlacení strojku včetně servisu a cena by neměla přesáhnout tisíc korun. V případě nějak obzvlášť nemocného strojku by se stejně cena vešla do patnácti stovek. Nestálo by to za úvahu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Jen ty naše obvyklý primácký věci : Počítám, že to bude elton sport, když tam je elton sport luneta, ale já bych skoro raději předělal tu prim sport, aby indexy částečně lumizovaly,  na ciferník si někam napíšeme incabloc (a strojky budou s incablocem) a já bych ještě přidal protiatomák, jak mají fifty fathoms :D - budou pak fakt frajerský. 

Nechci to tady plevelit a motat do dané záležitosti, nicméně varianta s Incablocem mi paralelně leží v hlavě (původně jsem dokonce plánoval variantu Incabloc + No date),  takže kdybyste toto někdo myslel važně, napiště prosím SZ. Díky.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

... ja bych taky ted cisla neresil ...

 

Takže je to jasný:

 

Nerez pouzdro s plastem (safír by byl extrémně drahý), číslovat se nebude.

Asi dvě verze dýnka. Průhledné se zlaceným strojkem, který by zařídil manťák. Já bych chtěl neprůhledné a v tom případě zlacení nepotřebuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...