villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Ja si to myslel,mel jsem tendle matros v ruce jen chvilku,bohuzel blba souhra okolnosti...nicmene nezustal mi,ja si ho snad budu muset nechat spichnout.Je to jemny,ten,co jsem mel v ruce,byl sice tenounkej,ale nadherne vonel a byl sakra prijemnej na pazoure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 V 5. 10. 2014 v 21:39, Kristian.nov napsal: Čoveče ani nevim jakej máš na mysli... ten plastovej?Ne,ten lepený kožený.Je to aušuš ten Saturn,ale originál co se dával na primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Oživení kapsáčů... Ale ještě to není ono... pár zákroků ještě podstoupí:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 A tady celá rodina... dohromady umí krásnej koncert tikotu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Ty už nevíš, kam napřít snahu :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 V 14. 10. 2014 v 6:04, Tikal napsal: Ty už nevíš, kam napřít snahu :lol2::-D Tohle je bez snahy... Vsechno tohle me prines pan co k nam chodi na pivo... Vzdycky je celej rozzarenej co me sehnal... Vetsinou srot, ale tyhle kousky jsou pekny... az se mi cibule zacali libit:-) A ty stribrny sem nechal dat aspon trosku do pucu...Uz prines ale i pekny Igeny... Verim ze jednou prinese Orliky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 V 14. 10. 2014 v 6:23, Kristian.nov napsal: .. Verim ze jednou prinese Orliky :-DProto si jej hýčkáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 V 14. 10. 2014 v 6:25, bohus76 napsal: Proto si jej hýčkáš :-) Hejčkam, hejčkam:-)Je to takovej bodrej pán kolem sedmdesáti... Samá legrace, samá historka ze života... Tak si dá vždycky nějaký pivo na mě, ukazuje mě starý mince, bankovky, známky... von sbírá snad všechno:-)No a pak z kabely vytáhne něco tikacího a pozoruje mě jestli mam radost... :-) Akorát tudle trochu přebral, motal místní paní na úklid, lil do ní vodky a sám se taky nevošidil, až pak chtěl hlavou prorazit zeď... Santika a devět štichů na hlavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Ten kapesni chronograf je krasnej,co je to zac,prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 V 14. 10. 2014 v 9:45, villain83 napsal: Ten kapesni chronograf je krasnej,co je to zac,prosim? Jsou to jenom stopky... nic jsem o nich bohužel nevypátral... už sem to tu řešil tady. Ale jsou fakt krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Diky...to jim na krase neubira... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Dobre ty!) ta mikina se hodi. Moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Jsou krásný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 (upraveno) Přes tu "mercedes" ručičku bych se ještě jakžtakž přenesl, ale kyklop je pro mne osobně fakt nechutný. Opravdu nevím, co by se muselo stát, aby se mi začal líbit, resp. aby mi na jakýchkoliv hodinkách aspoň nevadil... Ty to máš jak? Fakt se ti tam líbí, nebo ho jen toleruješ? Upraveno 19. října 2014 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Měl jsem to podobně, ale pak je stačilo dát na ruku a bylo vymalováno mně osobně na něm někdy vadí jen to, že se pak blbě leští sklo (a to já dělám rád celkem často) Jinak souhlas s Kristianem, jsou to krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 V 19. 10. 2014 v 20:28, LukeD napsal: Přes tu "mercedes" ručičku bych se ještě jakžtakž přenesl, ale kyklop je pro mne osobně fakt nechutný. Opravdu nevím, co by se muselo stát, aby se mi začal líbit, resp. aby mi na jakýchkoliv hodinkách aspoň nevadil... Ty to máš jak? Fakt se ti tam líbí, nebo ho jen toleruješ? Měl sem kdysi stejný pocity jako ty... Dneska to vidím úplně opačně... V 19. 10. 2014 v 20:58, sashator napsal: Měl jsem to podobně, ale pak je stačilo dát na ruku a bylo vymalováno mně osobně na něm někdy vadí jen to, že se pak blbě leští sklo (a to já dělám rád celkem často) Jinak souhlas s Kristianem, jsou to krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Novej řemen od Damaska... nevim kdo jim to šije, ale ty řemeny jsou extra třída... a to silikonový podšití z nich dělá jedny z nejpohodlnějších řemenů co sem měl možnost vyzkoušet. No a těmhle Speedům sluší! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Pilotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Na tyhle Omegy, narozdil od Damaska, pasuje tenhle podivnej remen sqele. Vypada to moc dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se