Tikal Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Konečně někdo umí vyfotit hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 V 30. 1. 2014 v 8:39, Tikal napsal: Konečně někdo umí vyfotit hodinky Viď? Mě to baví Tak poslední kluci, ať se nám to tu nezvrhne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Tak změňme théma:-)dorazil zulu z Anglošky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 moc pekny hodinky, a remen ;-)hned sem nakouknul na link v podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Námořní šeď a Damasko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kožený ZULU a Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Nemáš foto na ruce s tím ZULU na Damaskách? Já mám v plánu černo-červený NATO na DA34. Ta červená a černá tam prostě musí bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 V 31. 1. 2014 v 11:56, Kristian.nov napsal: Námořní šeď a Damasko P1312438.JPG Damasko na hadru super,to fakt sedi. Kožený ZULU a Moony P1312435.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 V 31. 1. 2014 v 16:43, Radik napsal: Nemáš foto na ruce s tím ZULU na Damaskách? Já mám v plánu černo-červený NATO na DA34. Ta červená a černá tam prostě musí bejt Mám jenom jednu takovou mizernou mobilem... možná to ještě přezuju:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A na červenočernym natu je mám taky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 V 31. 1. 2014 v 17:22, villain83 napsal: Damasko na hadru super,to fakt sedi. Hlavně ta barva je parádní, chtěl sem normální šedivý NATO na obrázku to i tak vypadalo a přišla tahle perfektní námořní šeď... Moc se mi líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Paráda Dík za foto. Já mám v merku jeden z těchto, ale pořád nevím, kterej (asi nakonec se dvěma pruhy):http://hodinar-frydl.sluzby.cz/zbozi/n-a-t-o-stylovy-remen-cerny-cerveny-2-pruhynebohttp://hodinar-frydl.sluzby.cz/zbozi/n-a-t-o-stylovy-remen-cerny-cerveny-3-pruhy V 31. 1. 2014 v 18:34, Kristian.nov napsal: Mám jenom jednu takovou mizernou mobilem... možná to ještě přezuju:-) 20140130_195611.jpg A na červenočernym natu je mám taky:-) PA300816.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 V 31. 1. 2014 v 20:14, Radik napsal: Paráda Dík za foto. Já mám v merku jeden z těchto, ale pořád nevím, kterej (asi nakonec se dvěma pruhy):http://hodinar-frydl.sluzby.cz/zbozi/n-a-t-o-stylovy-remen-cerny-cerveny-2-pruhynebohttp://hodinar-frydl.sluzby.cz/zbozi/n-a-t-o-stylovy-remen-cerny-cerveny-3-pruhy No kdybys nevybral, jukni sem, mají slušnej výběr a slušný ceny... Pošta Air za cca dvě Libry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Ty Damaska jsou pěkný,ale k tobě mi přijdou nepatřičně moderní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Krásně se na to všechno kouká.Moony moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 7:23, Tikal napsal: Ty Damaska jsou pěkný,ale k tobě mi přijdou nepatřičně moderní... Máš pravdu, ale je to pro mě takový příjemný protizávaží všech těch vintážek...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Trošku toho makra gougyho metodou... Autaviapilotky Helvetiaa chronograf Landeron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Paráda,ta vysypaná olezlá a odlomená ručička, mě naplňuje radostí,že něco takového krásně funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Co sem dal pryč POčka nemůžu přijít na chuť žádným jiným potápkám... Tyhle ale mají, myslim, šanci se u mě nějakou dobu ohřát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se