rorda Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Díky, za 4,5min. doma, hned budu mít na co koukat ... Máš u mě pivo!
zungar Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Díky moc, už cucám a těším se na to, doufám že to pofrčí!
rorda Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Fakt dobrej dokument, koukal jsem na to do jedný v noci a to jsem si řikal, že se na to podívam v klidu dneska a raději půjdu dřív spát, ale nemohl jsem se od toho odpoutat ...
petrssek Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Díky moc, taky jsem se na to díval ještě včera v noci. Supr dokument.
martin1 Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Ja uz i zapomnel na to, ze to na tom serveru lezi :-) Necham to tam pro budouci generace :-)
l3stat Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 no moc pěkný hned sem to skouknul a jsem potěšen jenom,kdyby bylo takovíchto dokumentů víc
Vit Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Ja uz i zapomnel na to, ze to na tom serveru lezi :-) Necham to tam pro budouci generace :-) Děkuju majiteli, už to postupně také stahuju. Možná by bylo špatné dát odkazy se sekce soubory ke stažení - pro nově příchozí chronomagiky
Karki Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Prosim o nějaký odkaz na tento dokument.Memužu to nikde najít.Kdyby to nekdo hodil na czshare.byl bych moc vděčný.Diky všem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se