Humanzero Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Diky všem co přispěli , výběr zúžen na ATH-WP900 Meze 99 SONY MDR-MV1 a nakonec i Fiio FT1 Teď ještě postupně trochu poslechnout na moje uši 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Tady to nastavení mám řešit nebo nechat jak to je přednastavené na DOP? Veškerou muziku v knihovně mám z CD převedené na Flac, a po obnovení knihovny jsem zjistil že mám někde po baráku 400 cédéček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Pokud je to s obsahem jak píšeš, tak je to úplně fuk. Toto nastavení platí jen pro obsah formátu DSD, ty máš ale vše ve FLACu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 15 minutami, Duke650 napsal: Pokud je to s obsahem jak píšeš, tak je to úplně fuk. Toto nastavení platí jen pro obsah formátu DSD, ty máš ale vše ve FLACu Paráda a děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se