ZJ Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami moc je nepoužívám,ale hrají slušně https://pantershop.cz/High-end/1008467-HD-600-4044155249545.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Jestli chceš hrát přes výstup toho integráče, tak by to chtělo něco nenáročného na zdroj. Pokud by jsi chtěl ušetřit Fiio FT1 je, za mně, naprostá pecka za ten peníz (i když teda nechceš Čínu). Nebo klasika ATH m50x. A pokud něco dražšího, napadly by mě ATH-WP900. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami (upraveno) @Humanzero také jsem nechtěl Čínu. A teď jedu na Fiio Ft1 Walnut Pravé ořechové | FiiO - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení Upraveno před 10 hodinami uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 12 minutami, Michallcz napsal: Jestli chceš hrát přes výstup toho integráče, tak by to chtělo něco nenáročného na zdroj. Pokud by jsi chtěl ušetřit Fiio FT1 je, za mně, naprostá pecka za ten peníz (i když teda nechceš Čínu). Nebo klasika ATH m50x. A pokud něco dražšího, napadly by mě ATH-WP900. AT vypadají dobře. Jinou krabici kvůli sluchátkům nechci a nový zesilovač je v plánu několik let a pořád tak nějak nemám vyloženě potřebu s váhou nemám cca omezení nebudu s nima chodit. Takže určitě pohodlnost. Líbí se mi délka kabelu a použití mušlí okolo uší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Nechtěl jsem ovlivňovat něco se mi libilo: SONY MDR-MV1 a Meze 109 Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 51 minutami, Jehlan napsal: @Humanzero také jsem nechtěl Čínu. A teď jedu na Fiio Ft1 Walnut Pravé ořechové | FiiO - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení Spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 3 minutami, Humanzero napsal: Spokojenost? určitě, podívej se na ten článek a vyzkoušej v obchodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Zkusím ale i tak je to loterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami před 3 hodinami, Humanzero napsal: Gramofon má i BT ale drát je drát, klidně mě opravte. Nechci něco přes BT něco kabelem. Do cca 20tis Jsem měl podobný rozpočet, slyšel jsem uzavřených sluchadel vcelku dost, i mnohem dražších a vybral AT devítistovky Hrají bezvadně, nakrmí je s přehledem i přenosný přehrávač a hlavně jsou mega pohodlné, pár hodin v kuse dáš na klid bez spocených uší a nějakého blbého pocitu...jop a Made in Japan K poslechu zde... https://lepsizvuk.cz/product/7294-audio-technica-ath-wp900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Před hodinou, African napsal: Jsem měl podobný rozpočet, slyšel jsem uzavřených sluchadel vcelku dost, i mnohem dražších a vybral AT devítistovky Hrají bezvadně, nakrmí je s přehledem i přenosný přehrávač a hlavně jsou mega pohodlné, pár hodin v kuse dáš na klid bez spocených uší a nějakého blbého pocitu...jop a Made in Japan K poslechu zde... https://lepsizvuk.cz/product/7294-audio-technica-ath-wp900 Vypadají nádherně a ruční výroba made in Japan je velké plus můžu mít dotaz jakou hudbu posloucháš? Ne každý sluchátka sedí všemu… díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 21 minutami, Humanzero napsal: Vypadají nádherně a ruční výroba made in Japan je velké plus můžu mít dotaz jakou hudbu posloucháš? Ne každý sluchátka sedí všemu… díky Od vážné hudby až po Reznora, kterého jsi zmínil.... takže rozpětí mám upřímně obrovské , rád si poslechnu úplně všechno a vše zvládají na mé ucho bravůrně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Tak to mě potěšilo hlavně vždy rád zjistím, že někdo poslouchá Reznora, dle mého hudebního génia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se