Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Do 100EUR se dá vejít třeba s Westony 1, ty jsou prý pohodlné. Nebo VSonic GR07, měl jsem je a potvrzuji, že v uších netlačí. Ani jedny však nejsou vysloveně basová sluchátka. Popř HiFiMAN RE-400

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Duke, vcera som objednal Relayer ( YES) na Bluray audio disku. Tak som zvedavy, ako to bude hrat a ci je nejaky rozdiel od pysnych nahravok DVD Audio

post-1887-0-55342100-1423390425_thumb.jpg

post-1887-0-82512100-1423390465_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

hra to pekne, ale v Prahe mam len slabsiu aparaturu ( tannoy 638 bedne)

aj CD verzia hra super.

to by bolo pekne zrovnanie na tvojich sluchatkach!

Odesláno

Ahoj,

Ja posloucham v praci na Sennheiser HD 380 PRO. Na cesty mam COWON D2+ a k tomu Shure SE 530.

Posledni dobou ale posloucham normalni sluchatka, protoze me uz moc nebavi porad shanet TOP kvalitu od vseho zvlast. 

Kdy shanite VY Loosless nahravky? Ja osobne treba dost posloucham Spotify, ale tam je podpora pouze do 320 mp3.

Nevi nekdo o nejakem klientu na poslech Loosless music?

Odesláno

Lossless streaming umí Tidal / Wimp, Deezer Elite, Quobuz - ale nic z toho myslím zatím nefachá v ČR

Prý se chystá i Spotify lossless, ale kdoví

Takže mám všechnu muziku offline na externím HDD

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Lossless streaming umí Tidal / Wimp, Deezer Elite, Quobuz - ale nic z toho myslím zatím nefachá v ČR

Prý se chystá i Spotify lossless, ale kdoví

Takže mám všechnu muziku offline na externím HDD

myslis tento TIDAL by Aspiro Music AS Upraveno uživatelem jovani
Odesláno (upraveno)

ad ceny, uz som nasiel :(

"After your free trial period has ended, the monthly charge is $19.99 in the US, CAD 19.99 in Canada, and ?19.99 in the UK.

Why is the subscription cost different in each country?

There are different pricing models for the different countries, so its not simply a case of exchange rates. If you compare TIDAL with other major music or video streaming services, you will notice the same US/UK pricing difference. Pricing is set in cooperation with the labels according to their local market standards."

Upraveno uživatelem jovani
Odesláno

Kazdy to ma jinak

Kolik cd se da koupit za 12 x 300 korun... Ja to treba ani nevim a beru si mesic cas na rozmyslenou :-) zrusit predplatne se da kdykoli

Jako ten komfort je dabelsky svudny, temer libovolne cd na prani... Bez shopovani, stahovani, hledani na hdd

Odesláno

Já? To je na dlouhé povídání :-)) Momentálně jen tak na hulváta z iPadu

Ale nejčastěji z PC přes DAC iBasso DX90 a headamp Meier Corda Jazz do sluchátek NAD Viso HP50 nebo Westone 4R

A sem tam přes hybridní preamp Vincent do monobloků Vincent SP997 a beden KEF R300

Odesláno

Teď jsem asi dvě hodiny sjížděl Tidal do sluchátek - notoricky naposlouchané věci (Eric Clapton Unplugged, Audioslave, Rage Against The Machine, Was (Not Was), Crusaders...)

a dobrý, budu vážně uvažovat, že to předplatné 330 káčé nevypovím před uplynutím free trial....

Akorát jsem nepochopil, jak se stane, že např. song 1, 5 a 7 z jednoho alba je šedý/nedostupný

post-166-0-07317700-1424212695_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

no, a je to tu ;)

na com pocuvas? :o

jaj, to sa Dukeho nemozes spytat, lebo len na sluchatka ma taky dlhy a nepochopitelny retazec aparatov, ze to bude na dve strany citania!!! :cheers:

Odesláno

Na vyzkouseni je to super, ta kvalita je uzasna, kdyz ji ma na cem clovek poslouchat, ale kdyz mate praci v kanclu, kde je openspace, tak si tam moc drahych propriet nedonesete, takze poslech hudby v praci na kvalitnim prislusenstvi tak nejak odpada a vzhledem k tomu, ze v praci posloucham asi nejvic a nejradsi, tak to pro me v konecne fazi na obcasny domaci poslech neni az tak uzitecne jak jsem si myslel. I kdyz je pravda, ze kdyz si doma clovek poslechne par skladeb na necem lepsim vyda to za x skladeb jen tak. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...